Yonutz Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Zi si de ala micu care a mers cum a mers ... :ha: Nu va mai laudati voi ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Vezi Yonutze, asta e cusuru` tau..., n-ai pacientza, n-ai rabdare slp :ha: Dupa care Kung Fu Panda (Mitsubishi L200 fara MT-uri :ha: ) a trecut fara nici o problema, Adi tot cu Mitsu tot fara probleme si diliu de Speedy Gunman..., luati de vedeti filmuletzu` (lui nu am mai avut timp sa-i facem fotografii) :ha: :ha: [youtube:32jdzqmk] [/youtube:32jdzqmk] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si a venit si gabi pas cu animalu` lui :grin: :h5 Am senzatia ca la astia degeaba le facem noi, dreapta, dreapta, ca ei tot kamikaze au fost (deh, mergeau cu masini japoneze, nu americane :P :ha: , d-aia erau kamikaze :h5 ) [youtube:2m22mi6d] [/youtube:2m22mi6d] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si asa au iesit si ultimele 3 masini din padure dupa aproximativ 3 ore de trolieri, sufari :grin: si voie buna :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Cum s-au desfasurat urmatoarele faze ale zilei de 15 martie? :grin: Urmariti in continuare cronicutza in zilele ce urmeaza!!! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare La cum ati documentat voi iesirea e ca si cum am fi fost si noi acolo. Fara the fun part :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare La cum ati documentat voi iesirea e ca si cum am fi fost si noi acolo. Fara the fun part :) ......narator de vitza nobila tractozauru nostru......... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Faza 5 The Swamp sau Mlastina Pacatoasa Dupa ce am plecat din padure, l-am rugat pe Florica (ca asa il chema pe ghidul nostru, pentru cei care nu au retinut :grin: ) sa ne duca la o mlastina de care auzisem de la Marele Alb din mijlocul unei alte paduri. Buuun! Zis si facut! Odata ajunsi acolo, eu care eram in capatul coloanei am coborat printre copaci catre mlastina, Florica zice: "Ia-o prin stanga sau prin dreapta daca vrei sa treci de ea!" Dar Gica Contra 2 :hi nu si nu, si am luat-o direct prin mijlocul mlastinei, asa ca nici nu am reusit bine sa ajung pe la jumatate ca am si ramas blocat!!! :ha: :ha: :ha: Din pacate Tudor a venit un pic mai tarziu ca era in masina lu` Marele Alb si nu a avut cum sa-mi faca poze cu noroiu` pana la genunchi :grin: asa ca nu am decat un filmuletz si o sa vedeti in cateva alte poze cam ce gropi in adevaratul sens al cuvantului s-au facut dupa ce am iesit, troliindu-ma singur :h5 legat de un adevarat copac de data asta, nu de copacei ca in alte dati! :ha: :ha: [youtube:3m7zsb39] [/youtube:3m7zsb39] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Toti ceilalti au ales variantele salvatoare prin stanga (drm-u` si asapu`) si prin dreapta (restu` lumi..., sau aproape :ha: ) mai putin doi dili, Speedy Gunman (care cand a vazut ca a ramas, a asteptat linistit sa-l scoata cineva din noroi si a facut-o Tractozauru` ca era pe pozitie :h5 ) si worldscape, Laur, botezat mai tarziu ARO :grin: de bullbar (prieteni stiu de ce :grin: ) care s-a gandit el in ARO....tza lui :grin: ca poate sa treaca exact pe unde ma troliasem eu mai devreme... :ha: :ha: :ha: , drept urmare pe langa faptul ca a ramas blocat nici nu a ascultat slp cand toti tipau (bullbar avea gura cea mai mare :grin: ) la el sa nu mai "forjeze" masina degeaba ca nu are cum sa iasa asa ca..., o sa vedeti ce s-a intamplat!!! :bravo :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si cum orice prostie se plateste... :uameni :ha: :ha: :ha: odata a facut Jeepu` POOOOC si s-a asternut deasupra mlastini un fum alb, intens... slp :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Jeepu` Ninja ce dispare intr-un nor de fum... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Dupa cum va ziceam, Speedy Gunman a asteptat linistit :h5 , am pus troliu pe el (o sa vedeti ca nu va fi ultima oara in acea zi :grin: ) si l-am scos super safe si cu masina intreaga la liman!!! :h5 Priviti in stanga cum inca mai fumega, Jeepu` "Fierbatorului de Gipuru" :ha: :ha: :ha: [youtube:1bbht2u3] [/youtube:1bbht2u3] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Acuma a venit si randul lui worldscape sa fie salvat din kkt... :grin: :h5 [youtube:1os5ah73] [/youtube:1os5ah73] Dupa cum se vede l-am troliat exact pana a iesit, dar ultimi metri :wink: , LARO a insistat sa scoata el cablu de la troliul lui sa se scoata singur, probabil sa zica :ha: pe urma ca nu l-a scos Tractozauru`, dar toata lumea stie bine ca Tractozauru` l-a scos, asa ca "ciocu` mic" slp Laure ca data viitoare cand mai faci prosti d-astea, POATE TE LASAM IN PADURE, SI EU SI BULLBAR, CU BLONDA TA IMAGINARA CU TOT!!! :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Cateva poze cu Salvatorul :ypu :tk zilei (intotdeauna dupa marele bullbar sau Recuperatorul Sef, evident :al :al :ha: :ha: :h5 ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Prin dreapta, dupa cum v-am spus, a trecut majoritatea :h5 , mai putin L200 condus de Kung Fu Panda :hi care era echipat cu slick-uri slp :ha: asa ca el a avut nevoie de o sufa d-ajutor :ha: :ha: Cel mai tare m-a amuzat, vazand pozele ulterior, cum Lori punea lemnisoare :ha: :ha: :ha: sa creeze un mic podulet pentru pilotul sau... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Hei rup, s-o rup :ha: , adica bara fata..., pe care chiar a reusit intr-un final :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pune sufa neamuleeee :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si a venit si randul lu` Marele Alb sa-si demonstreze calitatile de off-roader :bravo :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Asa trece un adevarat Mare Alb :shrk :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Bineinteles ca grupul baietilor veseli au continuat mistoul vizavi de Laur si i-au turnat apa in radiatorul spart (ca le placuse cum scosese fum initial Jeepu` lui LARO si au vrut sa mai vada odata :grin: ) :ha: :ha: :ha: [youtube:2jqrix3z] [/youtube:2jqrix3z] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Explicatii exhaustive date de Off-Road Runner despre punti Dana, radiatoare fierte si orgolii prajite :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Acum cand sa plecam din padure, surprizaaaa :grin: asapu` din locul in care parcase masina :grin: da sa plece, da` de unde..., nici o sansa ca se plictisise Jeppu` lui de atata stat si s-a gandit sa-i dea putin de lucru :ha: :ha: Asa ca la sfatul meu :tk , in loc sa insiste inainte, i-am spus ca dupa parerea mea ar iesi mai bine daca ar face dreapta in loc (sfat pe care l-a ascultat si bine a facut!!! :hi ) dar cand sa dea in spate ne intreaba, pe mine si pe evgheny: "Pot sa dau in spate, nu e nimic? La care noi i-am spus ca da, nu este nimic, de fapt erau niste copacei, dar la o distanta considerabila, dar cum asapu` e echipat cu motor cu cai multi la purtator si V in 8, si benzinar :grin: , odata i-a dat gaz si pana sa tipam noi la el STOP, STOP, STOP :C :C , s-a infipt cu Jeepu` intr-unul dintre copacei (norc ca era uscat :wink: ) moment in care l-a si culcat la pamant :ha: Damage? Stopul dreapta-spate..., pulbere!!! slp :bravo :uameni :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Si uite asa am "purces" din nou la drum..., uni pe rotile lor..., alti la sufa... :ha: :ha: :ha: Cum a continuat aventura? Urmariti in continuare cronicutza un pic mai tarziu (ma duc sa ma intalnesc cu nebunu` ala de mitran hary de la Craiova deh, Harry PotentMan, ca a venit cu fetitza la operatie la Budimex :h5) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kung-FU_PANDA Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Iaca-ta ca ...la 3 zile dupa POTOP am reusit si eu intr-un final sa-mi fac cont a'ci la curtea Domniile Voastre .... :ypu si....nu stiu altii cum sunt si ce zic...dar eu cand ma gandesc la peripetiile de duminica....imi vine sa ma bat singur ca n-am venit cu RZR-ul...asa neinmatriculat cum era....si apoi vedeati voi barfe dragii mosului. In orice caz...a fost SUUUPEEERRRRRRR!!!!!! motiv pentru care tin sa le multumesc tuturor pentru o duminica perfecta petrecuta intr-o echipa aproape perfecta si in special lui DRM pt. ca datorita lui am avut ocazia sa particip la prima mea aventura OFFROAD in adevaratul sens al cuvantului. (asta daca nu punem la socoteala micile noastre aventuri pe la pescuit, vanatoare, Periboina ...etc - DRM stie). Unde mai pui ca am fost botezat, am luat diploma :bravo ...ba chiar am fost si premiat :1 (nu stiu sigur daca eu sau slik-urile) :ha: Cat despre Flacarica... cum o alinta sotia...a scapat destul de ieftin: spoiler spart ,numar pierdut , si cateva zgarieturi. ( si un ochet al lui Iulian cred , pe care am fost nevoit sa-l tai pentru salva biata sufa, de care nu vroia sa se mai desparta) Astept cu sufletul la gura urmatoarea iesire... Revin cu poze si filme. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Cum vad ca v-a mancat pisica limba :ha: (ca de altfel majoritatea sunteti niste galagiosi de cele mai multe ori :grin: ) am sa continui cronicutza pe repede inainte si tot am sa merg pana la capat, nu ca uni care se retrag cand ti-e lumea mai draga slp :P Faza 6 La gratar De fapt intre mlastina si gratar am avut un parcurs in sistem rally-raid, dar cum nu am nici o poza si cum de cele mai multe ori in spatele meu nu il aveam decat pe Speedy Gunman cu Yonutz cu tot, am sa-i las pe ei sa ne povesteasca acest episod daca or sa aibe chef... Cum vad ca nici voi nu mai aveti chef sa postati nimic la acest topic (cam la fel am vazut ca se mai intampla si in teren!!!) , am sa incerc si eu sa nu mai va plictisesc si am sa merg pe repede inainte, ca vad ca mi-am cam incalzit mainile de pomana pe tastatura si am mai si pierdut timp in ultimele doua zile..., prin urmare poate vreti sa vedeti numai poze si filmuletze..., luati de vedeti..., poate explicatiile sunt de prisos, sau poate au deranjat in amorul propriu pe unii dintre voi! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate