pitonul Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Am dat peste oferta de Land Rover si mi-a atras atentia motorul de 2200 ccm in 5 cilindri.Vechiul td5 avea 2500 capacitatea si 122 cp. Stie cineva ce motor este acesta ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Motorizare Defender cred ca motorul e un td4 cu un cip care il aduce in ~150cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Motorizare Defender Sau s-ar putea sa fie o greseala; avind in vedere ca e masina din 2008, ar trebuie sa fie motorul de Tranzit (Puma ) de 2400 . La pretul asta e scump tare! Uita-te pe site-ul indicat de mine din Anglia sa vezi acolo '90 cu 17-18.000 lire LHD nou, cu acelasi motor http://www.mod-sales.com/direct/vehicle ... drover.htm Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Motorizare Defender Sa mai dau niste amanunte. Oferta este din 2007, iar datele de la ultima masina sunt ale masinii cumparate de mine. Eu nu am fost la fata locului. initial s-a plecat ptr, alta masina, dar care s-a vandut intre timp. Am primit aceasta oferta telefonic, auzind de 5 cilindri m-am gandit la vechiul model si am spus pas. Zilele trecute dand peste aceasta hartie, l-am intrebat pe cel ce a fost sa aduca masina si daca stie ceva. Raspunsul: daca la cea cumparata s-a putut negocia, la cealalta nu. VIN-ul are probabil cheia. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate