Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Yabadaba dooh!

zippo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Yabadaba dooh!

Asa sunt eu mai zippo, un finutz de calitate :ha: :ha: mai ales ca acuma esti frate de-al meu patrolist! :h5

:h5 Sincer multa bucurie mi-a adus masina asta, asa varza cum este. Nevasta-mea spune "ai inceput sa zambesti". Stie ea ce stie..

De ce mai sunt incantat este faptul ca am posibilitatea sa reconditionez o masina, cap coada. Este de munca dar asta este... Cu siguranta voi face si greseli pentru ca este normal, dar contez si pe voi sa fac cat mai putine. slp

Hi, am uitat sa te intreb. Ai votat la ce masini folosim la iesiri??? Bag de seama ca poti sa-ti schimbi votul, nu? :grin:

Nu stiu, sa vad daca ma lasa computeru sa votez :grin:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

misto ferrari :ha: slp adica patrolu'.... :h5 ...sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multe noroaie,cat despre vot lasa asa...ca mi-a soptit o pasarica ''virgula'' ca inca mai iubesti pajero :grin: ...

Link spre comentariu

Vizitator Dmentha

Lasa mai zippo ca te primesc in suzuki meu cu tot cu menta. Asta daca te lasa caroseria. :)) Salutari. Felicita-ma e primul meu mesaj pe forum. Dmentha

Link spre comentariu

Ogoare de mentaaaaaaaaa... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

:W Dmentha

Numai tu puteai sa-ti alegi asa aka :happy

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Lasa mai zippo ca te primesc in suzuki meu cu tot cu menta. Asta daca te lasa caroseria. :)) Salutari. Felicita-ma e primul meu mesaj pe forum. Dmentha

eventual pe suzuki... :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Ce mai ne spui nou, pe unde ai mai ajuns uomule?

....motorul, transmisia sunt ok.. Oricum nu sunt urme de ulei nici pe motor nici pe grupuri

...nici in cutie sau in diferentiale si nici in motor!!!!!

:ha: :ha: :ha: :ha:

Ps.Invidia asta bato sfäntu!

Pe ce mänä o fost pänä acum masina?

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Am continuat azi lucrarile prin demontarea hard-topului, a barilor de deasupra lui, portiera spate (plina de rugina), tapiteria spate (care nu a fost aruncata urmand sa fie folosita ca sablon pentru tabla striata ce o va inlocui), tabla striata din interior.

Urmeaza suspendarea pe chituci, demontarea arcurilor si trimiterea la springuit, jentile la sablat si vopsit in camp electrostatic. In acest timp se vor fi facute reparatiile de tinichigerie.

Am fost sfatuit sa nu detasez caroseria de sasiu pentru aceste lucrari, fiind mult mai bine daca ea ramane fixata, atat cat este acolo. In felul acesta tabla nu va "trage" ci se va alinia cum trebuie. Abia dupa finalizarea tiichigeriei voi demonta caroseria pentru "imbalsamare" :grin:

Iata rezultatele de azi:

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

S-ar putea sa fie mai rentabil, intr-adevar, da' nu-i sigur... Uite aici:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

Tot 1000 de euro, da' nu stii cum arata tabla. La 1000 de euro ti-o fac turcii ca noua.

Fain modelul tau, Zippo, imi place motorul ala de 3,3 de mor. E pe 24v, nu?

Unde sablezi jantele, ca am si eu niste roti de M care ar merita una mica, asa...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nu, inca nu am cazut din ea :h5 A trebuit doar sa fac o pauza inainte si dupa sarbatori si 1 Mai, nu de alta dar am fost nevoit sa aranjez cumva curtea casei.

Demontarea merge mai departe: au sarit aripile fata, masca, bullbar-ul. Am spalat masina interior exterior ( :grin: ) sa nu se murdareasca Costica tinichigerul si am purces la demontarea puntii fata si a arcurilor.

Probleme identificate pana acum: dscul de franare dreapta fata terminat si un joc in rulmenti. Azi voi continua cu taierea pragurilor care au fost SUDATE (ce nasol!) e sasiu. Unde mai pui ca sunt niste suduri de toata jena...

Am mai demontat alternatorul care era clar ca nu incarca ocazie cu care am vazut modificarea: acidul din baterie a curs pe el iar pe el este fixata in nituri o punte de diode.... Improvizatii tipic romanesti din categoria "las-o ba ca merge-asa!"

Pana dupa amiaza cand voi revenii cu niste foto am niste intrebari: cine are de vanzare (accept si donatii in acest sens :x ) discuri de frana si alternator (pe 24)?

Alta intrebare: pentru confectionarea unui roll cage ce material trebuie folosit, de unde-l achizitionez si unde il confectionez in conditiile in care nu optez pentru variante sudate.

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Alternatorul se poate repara, indiferent ce are! La rollcage cred ca poti merge pe teava neagra dar la un moment dat se vor impune niste suduri indiferent de varianta constructiva!

Cu discurile de frana si orice consumabila cred ca te pot rezolva eu ieftin (numai piese noi) dar da-mi VIN-ul pe PM sa verific totusi sa nu vb. prostii ... :h5 In rest, spor la treaba domnule ...cu multa munca si pasiune o sa iasa ceva de soi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

spor la treaba domnule ...cu multa munca si pasiune o sa iasa ceva de soi!

Da, azi m-am uitat peste postul lui Max cu modificarile la Toyota. Am vazut niste variante faine pe care le voi pune in practica. Dupa identificare si ITP tai spatele cu aripi cu tot... :banana

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Dar sunt bune? Nu vreau sa pun chinazarii. Unde se gasesc?

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Fara sa fiu carcotas n-am vazut discuri d'alea de 50 roni nici macar la Dacie! La sursa mea sunt de la 150RON+ pe bucata nou, dar depinde de masina !

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare