kermit Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Sambata, cer insorit, ne-am decis si noi sa fecem o scurta iesire pe langa Craiova TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova ... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova ... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Patrolul e bun si ca submarin :ha: cand a iesit a secat balta aia TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Vremea a tinut cu voi! Sa va fie de bine :x si la mai mare! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Super poze! mai ales ultimele cu Patrolu :1 sa va fie de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova am reusit ai am uploadat toate pozele de la intalnire pe net: http://picasaweb.google.com/ileferman/PozePODARI# enjoy TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Felicitari pt. iesire :h5 A intrat apa in Patrol? Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova bravo baieti :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Cum Hary, bravo baieti :grin: ? Pai tu pe unde umblai de nu erai cu gasca? :ha: Felicitari pentru iesire, de mare efect pozele cu Trolu` si cred ca a fost de senzatie momentul in care a aparut curcubeul..., din poza iti dai seama ca a fost unul din momentele alea unice care iti dau o senzatie de bine! :1 :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Cum Hary, bravo baieti :grin: ? Pai tu pe unde umblai de nu erai cu gasca? :ha: Felicitari pentru iesire, de mare efect pozele cu Trolu` si cred ca a fost de senzatie momentul in care a aparut curcubeul..., din poza iti dai seama ca a fost unul din momentele alea unice care iti dau o senzatie de bine! :1 :bravo am fost la bucuresti in fuga sa iau de la aeroport pe cineva! :sr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Superbe poze faina iesire :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Felicitari pentru iesire, de mare efect pozele cu Trolu` mai de efect a fost in patrol ...am avut ceva viteza..si in momentul in care am picat in apa a fost super... oricum Viorel e "tzacanit" in sensul bun al cuvantului, m-am distrat de belea ca si copilot cu el Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova :bravo foarte frumos ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova Am revenit la balta de acum 2 sapmani unde a plonjat patrolul, apa nu mai era, dar am putut vedea cat de adanca a fost TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Sambata 7.febr la Craiova nebun var am :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate