Yonutz Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG pai daca in final vor vota legea aia de care tot vorbesc intr-o forma sau alta treaba cu imputernicirea este OK? ma gandeam ca singura varianta este contract inchiriere / leasing / altceva de aia am intrebat.. Contractul de inchiriere/leasing este limitat ca timp. Teoretic e ok, practic nu va recomand. Pot sa voteze ce lege vor. Pe societate bulgareasca cu utilizator roman pe baza unei imputerniciri de acest gen indiferent de lege nu prea au cum sa indriguiasca circulatia in RO la mai putin de 365 de zile pe an.:grin: LE - rezidenta pe BG nu scuteste pe nimeni de plata impozitului. :grin: Editat Mai 12, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Daca masina este inmatriculata pe firma, numele meu trecut pe talon ca si utilizator, trebuie sa mai am imputernicire sau procura? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Daca masina este inmatriculata pe firma, numele meu trecut pe talon ca si utilizator, trebuie sa mai am imputernicire sau procura? Conform legii bulgaresti trebuie sa ai imputernicire sau procura chiar daca esti trecut ca si utilizator in talonul masinii. In Romania insa poti sa circuli fara a o arata militienilor, dovedind cu talonul "legatura ta cu masina" . Este bine sa o ti in torpedou insa sa o scoti DOAR in caz ca e unul mai destupat la minte si ti-o cere (sansele sunt de 0.000001%) si cunoaste reglementarile de lege BG ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cu riscul de a ma injura multa lume: Oficial: proiectul BG din punctul meu de vedere l-am abandonat din mai multe motive! Neoficial: consiliez GRATUIT pe orice doreste sa-si inmatriculeze masina in BG ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Daca masina este inmatriculata pe firma, numele meu trecut pe talon ca si utilizator, trebuie sa mai am imputernicire sau procura? Nu te sfatuiesc pt. ca este ilegal.Utilizatorul este trecut in talon pe baza unei declaratii scrise a administratorului firmei in care trece numele tau, adresa firmei bulgaresti(ca fiind a ta), si un cnp inventat:grin:. Asta este defapt fals in declaratii. Tu pe de alta parte nu poti declara ca persoana trecuta in talon esti tu pt. ca adresa si cnp nu sunt ale tale si nu le-ai detinut niciodata iar daca faci asta intri si tu la fals in declaratii ... sa zicem ca nu ma intereseaza sa ies din tara cu masina si fac ITP-ul la noi anul acesta. La anul cand trebuie sa-l fac iar, sa zicem ca vreau sa ma duc la BG sa-l fac (pe platforma normal, caci ITP-ul de la noi nu e recunoscut). In acest caz eu cand ma voi prezenta la KAT ce acte imi vor fi necesare in vederea inspectiei? Nu cumva trebuie sa prezint vechiul ITP? Sau nu il cer bulgarii? Problema valabilitatii ITP in strainatate e cea mai mica problema, pincipala problema este cea a valabilitatii asigurarii, s-au mai bine zis a lipsei ei :grin:. Atit la bulgari cit si in orice alta parte lipsa inspectiei duce in caz de accident la neplata daunei. Itp-ul romanesc nu este recunoscut. Un alt aspect este cel privind legislatia inca in viguare, circulam cu masinile inscise in Bulgaria pt. ca nu se poate demonstra cand si cum am intrat si iesit din tara, din moment ce cu itp romanesc nu poti iesi poti avea si alte belele. Grija mare. O veste neagra pt. cei care au masinile inmatriculate in bulgaria.Daca nu stiati firmele de asigurari lucrau de vreun an jumate la Lista Neagra a celor care au avut multe accidente(recte bulgarii si firmele care au inmatriculat foarte multe masini si ai caror clienti au avut accidente).Incepind de ieri si ultimul asigurator Bull Ins a introdus lista neagra.Cel mai ieftina polita de asigurare de pe piata pt. cei in situatia asta este LevIns cu un cumul de penalizare de 100%, ceilalti ori nu vor sa faca ori cer preturi de 3-4 ori valoarea normala. Editat Septembrie 19, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Deci, daca firma pe care ai asigurata masina a avut daune cu alte masini, platesti si tu majorat, pentru ca ei iau firma cu totul, nu autoturismul individual. Corect sau am gresit? Editat Septembrie 21, 2012 de Astral 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Deci, daca firma pe care ai asigurata masina a avut daune cu alte masini, platesti si tu majorat, pentru ca ei iau firma cu totul, nu autoturismul individual. Corect sau am gresit? Din pacate corect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Joi 20.09. am fost la Ruse sa-mi fac ITP-ul bulgaresc si asigurarea. Cu ITP-ul am rezolvat f.lejer, "prima pe stanga" si a costa 55 leva, fara alte "comisioane".:banana Asigurarea e o mare PROBLEMA!!! Acum cer dublu fata de anul trecut iar bulgarul "meu" are f.multe masini si este pe lista neagra a asiguratorilor...:n1 Aia de la EUROINS dupa ce au introdus datele lui in sistem in cereau vreo 1300EURO!!! prima de asigurare. :ha::ha::ha: Din ce am vb. in stanga/dreapta pe la Ruse toti bulgarii care au mai mult de:fk2 10 masini pe numele lor sunt pe black list!!! Astept cu interes sa vedem cu evolueaza...problema si ce solutii gasim.:pr1 Editat Septembrie 23, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Cu riscul de a ma injura multa lume: Oficial: proiectul BG din punctul meu de vedere l-am abandonat din mai multe motive! Neoficial: consiliez GRATUIT pe orice doreste sa-si inmatriculeze masina in BG ... :grin: Dar de radiat ?:hl Yonutz , cum radiez o masina inmatriculata pe rezidenta mea la BG,pe care am vandut-o si la care nu am decat placutele de inmatriculare si actul de vanzare-cumparare ? Precizez ca toate celelalte acte(incl.cartea masinii) au fost oprite in Germania la reinmatricularea ei acolo. 'Negustorul' care a luat-o de la mine a revandut-o in Germania si dupa ce l-am interpelat pentru a ma ajuta in a obtine o hartie oficiala de la autoritatea de inmatriculare din DE din care sa reiasa ca ei au oprit actele originale de Bulgaria,s-a dat la 'fund' si nu-mi mai raspunde la mailuri(nu ii dau numele deocamdata). Ce optiuni am ?? Merci anticipat. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Normal actele ar trebui sa se intoarca in BG. Autoritatile din D or sa le trimita in BG. Pe o procedura inversa asa procedeaza bulgarii ... Asta daca masina intradevar s-a inmatriculat in D. In mod normal cu contractul de v/c si cu placutele de inmatriculare ar trebui sa poti radia masina de la fisc din BG. Nu stiu care este exact procedura in acest caz dar o sa ma interesez urmatoarea data cand ajung in BG. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Dar de radiat ?:hl Yonutz , cum radiez o masina inmatriculata pe rezidenta mea la BG,pe care am vandut-o si la care nu am decat placutele de inmatriculare si actul de vanzare-cumparare ? Precizez ca toate celelalte acte(incl.cartea masinii) au fost oprite in Germania la reinmatricularea ei acolo. 'Negustorul' care a luat-o de la mine a revandut-o in Germania si dupa ce l-am interpelat pentru a ma ajuta in a obtine o hartie oficiala de la autoritatea de inmatriculare din DE din care sa reiasa ca ei au oprit actele originale de Bulgaria,s-a dat la 'fund' si nu-mi mai raspunde la mailuri(nu ii dau numele deocamdata). Ce optiuni am ?? Merci anticipat. ''Art. 144. (1) The ownership of the vehicles shall be transferred by a written contract. (2) (suppl. SG 43/02) In case of transferring the ownership of registered automobiles, of registered trailers with capacity over 10 tonnes, of registered wheel tractors and of registered motorcycles with volume of the engine over 350 cubic cm the signatures of the parties must be notary certified.'' ( http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/8714091D-3F2D-4C6E-9544-90BA1F8D2C9C/0/04_Law_Trafic_EN.pdf )extras din codul rutier bulgar; din pacate singurul contract de v-c pe care ei il recunosc este cel notarial. Mai multe sanse ai avea sa radiezi intai masina din circulatie urmand ca apoi sa o radiezi si de la fisc pe baza certificatului de radiere, dar si aia vor carte+talon+numere sau o dovada ca ele sunt pierdute sau oprite de catre politie(in vederea inmatricularii in alt stat). Legislatia la zi este cea in limba bulgara dar nu gasesc traducere la ea http://www.rta.government.bg/n_uredba/zdp.doc , ce te intereseaza este art 143 alin 6, 7, 8, Editat Septembrie 24, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG M-am interesat azi la sursa: Ptr a radia o masina de la fisc trebuie intai radiata din circulatie. Ptr radierea din circulatie: -actele masinii (cartea si talon) sau dovada ca acele acte si/sau numerele de circulatie au ramas acolo (in alt stat) -contract facut numai sub notariat, daca este in alta limba, trebuie intai tradus si dupa aia legalizat -placutele de inmatriculare cu tot cu nitul aferent Pe baza radierii din circulatie (aia iti dau un fel de adeverinta) ...o radiezi de la fisc. Contractul il poti rezolva in BG la orice notar, doar daca ai actele masinii in original si un "cumparator" prezent si el la semnarea actelor cu un act de identitate! (oricare ar fi el). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Sal Yonutz, nu stiu daca iti recunoaste contract notarial facut in alta parte decat in bulgaria chiar si tradus si legalizat. Din cate stiu la Ruse nu se poate.Cand m-am interesat eu spuneau ca trebuie sa mergi la ambasada Bulgariei sa faci contractul daca esti in strainatate :( Deci informatia mea este : -pt.radiere fisc: - c/v notarial bulgaresc - adeverinta din partea politiei cum ca masina s-a inmatriculat in alta tara iar ei au oprit certificatele de inmatriculare - certificat de radiere de l-a politia circulatie KAT - pt. radiere politie KAT: -carte+talon+placute sau declaratie notariala privind pierderea lor -adeverinta din partea politiei unde s-a inmatriculat masina in strinatate -adeverinta de la un centru de dezmembrari si nr. de inmatriculare ???(asta nu am facut) Editat Septembrie 24, 2012 de petit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Va salut Am tot citit aceasta sectiune si tot nu am reusit sa imi fac o idee clara.. pina la urma in concluzie care este varianta cea mai legala de a circula si cumpara un autovehicul inmatrriculat pe bg?? care este cea mai legala cale de a intocmi actele ??? daca cumparam un auto inmatriculat deja in bulgaria si se afla in posesia unui roman care ar fi calea legala sa preluam acest auto deja inmatriculat pe bg ???care este procedura??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am masini inmatriculate pe BG de multa vreme si circul fara probleme. Taxele sunt la zi (impozitul platit la zi), actele valabile (aici vorbesc de KAT/ITP-ul bulgaresc, asigurare, rovigneta romanesca) .La utilizator sunt trecut eu asa ca nu prea imi bat capul cu procuri sau alte prostii. Cand cumperi un auto si il inscrii pe BG sau il iei gata inscris ...ti-as recomanda asa: 1.Muta-l intr-un loc unde poti ajunge anual sa-ti platesti impozitul (incomparabil cu cel din Ro) 2.Trece-te la utilizator 3.Cauta ca anual sa-ti rezolvi celelalte acte ITP, asigurare, rovigneta 4.Nu mai asculta toate prostiile de prin massmedia "antiBulgaria" ptr ca sunt toate niste bullshituri 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Eu am masini inmatriculate pe BG de multa vreme si circul fara probleme. Taxele sunt la zi (impozitul platit la zi), actele valabile (aici vorbesc de KAT/ITP-ul bulgaresc, asigurare, rovigneta romanesca) .La utilizator sunt trecut eu asa ca nu prea imi bat capul cu procuri sau alte prostii. Cand cumperi un auto si il inscrii pe BG sau il iei gata inscris ...ti-as recomanda asa: 1.Muta-l intr-un loc unde poti ajunge anual sa-ti platesti impozitul (incomparabil cu cel din Ro) 2.Trece-te la utilizator 3.Cauta ca anual sa-ti rezolvi celelalte acte ITP, asigurare, rovigneta 4.Nu mai asculta toate prostiile de prin massmedia "antiBulgaria" ptr ca sunt toate niste bullshituri Am inteles multumesc pt sfaturi daca cumpar o masina inmatriculata deja pe bulgaria de la un roman de exemplu ,care sunt passi care trebuie sa ai urmez in vederea intrarii in legalitate a masinii? este deajuns sa imi faca doar o procura notariala? sau facem procura notariala si in baza procurii trebuie sa merg in bulgaria sa refact toate actele sa fiu trecut eu utilizator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Am inteles multumesc pt sfaturi daca cumpar o masina inmatriculata deja pe bulgaria de la un roman de exemplu ,care sunt passi care trebuie sa ai urmez in vederea intrarii in legalitate a masinii? este deajuns sa imi faca doar o procura notariala? sau facem procura notariala si in baza procurii trebuie sa merg in bulgaria sa refact toate actele sa fiu trecut eu utilizator? Hai bre ca vorbesc romaneste ce naiba ... Cand iei o masina de la un roman, de exemplu ...ai de facut asa: 1.Dai de propietarul bulgar de pe acte 2.Clarifici situatia impozitului 3.Schimbi talonul si iti treci persoana ta la utilizator (normal se plateste o re-inmatriculare) 4.Iti platesti toate la zi. 5.Te declari mandru posesor de bulgaroaica si maradonist de taxe in scumpa noastra tara Romanishit ...:ha: Ptr ca romanul are deja o procura ...si nu mai poti face procura la procura d-asta e bine sa tratezi direct ptr acte cu propietarul de drept din actele masinii ptr a nu exista probleme chiar daca romanul are procura, imputernicire si/sau contract de vanzare cumparare antedatat sau fara data. :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Hai bre ca vorbesc romaneste ce naiba ... Cand iei o masina de la un roman, de exemplu ...ai de facut asa: 1.Dai de propietarul bulgar de pe acte 2.Clarifici situatia impozitului 3.Schimbi talonul si iti treci persoana ta la utilizator (normal se plateste o re-inmatriculare) 4.Iti platesti toate la zi. 5.Te declari mandru posesor de bulgaroaica si maradonist de taxe in scumpa noastra tara Romanishit ...:ha: Ptr ca romanul are deja o procura ...si nu mai poti face procura la procura d-asta e bine sa tratezi direct ptr acte cu propietarul de drept din actele masinii ptr a nu exista probleme chiar daca romanul are procura, imputernicire si/sau contract de vanzare cumparare antedatat sau fara data. :grin: am inteles :)) ,deci in concluzie trebui sa iau masina doar dupa ce m/am lamurit si pus deacord cu propietarul bulgar mersi mult , toata stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Daca cel care-ti vinde masina are contract de vanzare de la bulgar, poti aranja cu el sa o vanda la bulgarul tau de incredere sau la firma bulgareasca care te poate trece ca si user (anul trecut asa am facut eu, i-am vandut masina prietenului meu ce are firma la Ruse). Se poate face numai in BG la un notar, notarul cere dovada platii impozitului la zi ca sa-ti elibereze actul de vanzare; eu am scapat la mustata ... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Intrebare: daca proprietarul vinde masina (acte facute la notar in ro) si vrea sa o scoata de la impozit BG, trebuie sa mearga in BG sa refaca actele (notar, sa predea placute, ID ...) ??? THX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Daca cel care-ti vinde masina are contract de vanzare de la bulgar, poti aranja cu el sa o vanda la bulgarul tau de incredere sau la firma bulgareasca care te poate trece ca si user (anul trecut asa am facut eu, i-am vandut masina prietenului meu ce are firma la Ruse). Se poate face numai in BG la un notar, notarul cere dovada platii impozitului la zi ca sa-ti elibereze actul de vanzare; eu am scapat la mustata ... Mersi de info flay eu sunt stabilit in italia si masina am sa o folosesc aici , am inteles ca sunt firme in bucuresti care se ocupa ei de toate actele si in 2 zile iti aduc toate actele la zi revizie,asigurare si tot ce cuprinde,stiti ceva sunt de incredere aceste firme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Mersi de info flay eu sunt stabilit in italia si masina am sa o folosesc aici , am inteles ca sunt firme in bucuresti care se ocupa ei de toate actele si in 2 zile iti aduc toate actele la zi revizie,asigurare si tot ce cuprinde,stiti ceva sunt de incredere aceste firme? Cel mai bine este sa mergi cu masina in Bulgaria la ITP, astfel vei fii sigur ca ai un act original ( inregistrat in sistem si poza la masina ta); itp original dar facut la clona este destul de scump 100e+ (inregistrat in sistem dar cu poza la alta masina).De obicei itp fara masina cu cost modic de 50e este un xerox color ordinar. Grija si la asigurare, cauta si verifica aici daca este valida http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?pc=null&l=en . Acum ceva vreme s-au furat 150 de carti verzi si stickere de la un birou de asigurari de la Kat => 150 de falsuri pe piata pt. comercializare. Iar daca iti cere bani shi pt. impozit, intai asigurate ca masina ta este inscrisa la fisc; 99% din masinile inscrise pe bulgaria pt. cetateni romani nu sunt declarate la fisc. Editat Octombrie 1, 2012 de petit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petit Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Nu stiu de ce insistati atat de mult cu user trecut in carte si talon. Nu a putut sa explice nimeni de ce adresa din actele de bulgaria nu este cea a romanului ci se trece adresa de bulgaria a firmei. Mai ales ca procedura de a trece un utilizator in talon presupune o declaratie scrisa a reprezentantului firmei in care se trec datele utilizatorului. De ce nu este trecuta adresa din romania pe care acesta o are si se declara o aresa pe care acesta nu o poseda. Am vazut mai multe astfel de taloane, unele nici CNP nu era acelasi. Cum explici ''caPului de creta'' aceasta adresa daca afirmi ca esti tu cel de pe talon?(Eu unul daca m-ar pune sa semnez ca sunt eu cel din talon i-as spune ca este o coincidenta haioasa de nume si ca de fapt ala e un bulgar pe care nu-l cunosc si care imi poarta numele) Am un prieten care si-a facut firma la Ruse si a vrut sa mearga el personal sa dea cu subsemnatul pe la inmatriculari pe la ei pt. ca nu a avut incredere sa imputerniceasca un bulgar sa se ocupe de acte. El tot insista la cel care il ajuta acolo sa-si treaca numele in talon ca utilizator( el fiind si administratorul si unicul asociat al firmei :ha: ) , cind i-a explicat bulgaru ca nu ii poate trece adresa de romania si ca el trebuie sa semneze si sa depuna la dosarul pt. inmatriculari o declaratie in care era trecuta adresa din bulgaria ce credeti ca a facut ? :grin: Editat Octombrie 1, 2012 de petit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG am inteles si sunt foarte deacord cu voi ca cel mai sigur este sa fi personal in bulgaria la rar,notar,taxe si impozite pt a sti cum te prezinti in fata organului si a avea incredere ca totul este legal inca nu am gasit masina care o vreau dar cu sigurantza prima conditie v/a fi ca propietarul sa deplaseze cu mine in bg sa facem actele legal ca sa achizitionez masina altfel nu am sa ma bag multumesc frumos tutror Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Cum sa iti inscrii masina pe BG Asa cum s-a mai spus, nu va lasati inselati de ITP/KAT fara masina. Sunt falsuri. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate