Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

''MELC-ul''

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Japoneza din 95, traita in Anglia, ajunsa in Romania, cu buletin de Bulgaria...o istorie mica a ''MELC-ului'' motorul este de 2,8 cutie automata

Modificarile aduse

-anvelope BFG 31 10,5/15

-casetofon Clarion

-statie alan

-antena sirio 5000

-gume bf 31/10,5/15

-jante dotz j8 -30 (cred ca am scris bine)

-troliu t-max 10000 cu cablu 30 m

-bara AFN

Urmeaza;

-kit ome sau pro comp

-proiectoare

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: ''MELC-ul''

Bravo Vali! La mai mare! DAR.... :grin: de ce ai trecut casetofonul la modificari mai nene? Nu poti sa te dai in ravene daca nu urla Dan Armeancain boxe? Asta e necesar si antena, nu? :ha: :ha: Manca-te-ar tata de "delicat" ce esti! :ha: :ha: :ha:

Gresit delicat....''frumuselu' '' imi zice fata de la bar... intreaba-l pe semaca :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Obligatoriu tre sa pui scarite, nu numai pt hi-lift, altfel e groasa cu alunecarile laterale.

Strambi caroseria la fiecare sant sau groapa mai mare.

Sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente...,

Apropo, stii fava cu John si furtunele... mi sa intamplat si mie acelasi lucru... 200m mai sus, e zona de x-files pe la tine pe acolo.

Link spre comentariu

uite asa ceva vreau sa ii fac la a mea ...cu mici modificari adica niste suporti pentru ridicat cu hi-lift -ul...suporti care sa permita si prinderea unui ochet in caz ca am nevoie de o ancorare laterala.o alta modificare este ca scarita va inlocui pragul si nu va fi montata sub prag...

p.s.pragurile imi sunt deja indoite si iau apa ...

Link spre comentariu

la mine o sa tai partea de jos si lateral exterior a pragului,sudura cornier pe interior dupa care sudat pragul din teava (sectiune rotunda sau dreptunghiulara)iar pe dedesupt vor fi 3 sau 4 prinderi cu talpa in sasiu (doar suruburi) pentru rezistenta la lovituri laterale...doar ca pentru treaba asta am nevoie de un body lift de vreo 3-5 cm

Link spre comentariu

exact...doar ca inspre capete vor veni sudati suportii pt hi-lift, si am uitat sa mentionez ca mai e nevoie si de o mica modificare la aripa fata,adica o taietura de vreo 5 cm ,aripa stoc ''inveleste'' pragul si se fixeaza sub el cu 1 surub...se taie si se face o talpa spre interior si acum sunt 2 variante se sudeaza de prag sau se fixeaza de prag cu 2 suruburi;inca nu stiu cum voi proceda la aripa , saptamana asta sper sa discut cu tinichigiul sa gasim o cale de rezolvare.

Link spre comentariu

eu am sa ma gindesc la o solutie ...si cred ca am gasit-o doua tevi transversale pe sub sasiu cu bride de prindere pe sasiu...asta inseamna sa iau 4 cm din garda la sol aproape de roti unde cred ca nu e ff important pe tevile respective putind pune si o foaie de tabla drept scut

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare