White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: ''MELC-ul'' Pai la ce faci tu cu masina, cred ca e un accesoriu necesar...:) :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ''MELC-ul'' ..o camasa de forta sa tina soferu ii mai trebuie.... :ha: , altfel zis faina treaba si sa ne bucuri ''ocii'' cu filmarile :h5 :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: ''MELC-ul'' ..o camasa de forta sa tina soferu ii mai trebuie.... :ha: , altfel zis faina treaba si sa ne bucuri ''ocii'' cu filmarile :h5 :bannana :ha: camasa de forta sa ma tina nevasta acasa poate.... promit sa va incant cu imagini frumoase de la Tg Mures :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminhac Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: ''MELC-ul'' frumoasa prezentare....asa as vrea si eu sa o fac.....mai am de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpe Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: ''MELC-ul'' Fioros MELC. Arata bestial!!! De curiozitate cat te-au costat toate accesoriile / modificarile de pe masinutza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: ''MELC-ul'' cine crezi ca mai tine astfel de socoteli??? ai nevoie stringi bani de nevasta si cumperi... :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate