nicollupu Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 :Gr :Gr Buna ziua offroadisti Veste mare ,mare veste ...........de la Sighisoara vestire se anunta cu mult fast ca in wekendul 03-05 aprilie 2009 punem hergeliile de cai putere in miscare, maruntaiele masinilor sa urle prin noroaie ,barbatii se mire si sa parieze cine iese din gropi si cine nu ,femeile sa dea din cap ingrijorate ca raman copii fara tati...... Ce ziceti ?Va bagati??? Daca da (si cine nu s ar baga?) atunci va asteptam cu drag,mai ales ca traseul e de vis (desi ma ocum doar de hartii ,cand organizam noi ,am chiscat o intr o zi si l am vazut ,e splendid :ypu ) Aaaaaa, sa nu uit ,locatia unde se tine si cheful de seara ...ehehe ....e una dintre acelea unde se spune ca "trebuie sa vezi ca sa crezi" asa ca ,bombardati-ma cu mailuri ,va stau la dispozitie :grin:3 If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Sighisoara -Draculaoffoad -competita 2009-sa traiasca "La Mu Atentie dupa ora 13 azi 17.03.2009 vom posta conditiile obligatorii de participare,se pare ca sunt unele probleme care pot degenera din nerespectarea lor si dupa discutiii cu presedintele clubului trebuie postate si acceptate .cine nu le respecta din pacate nu poate participa. :sr ne "vedem" dupa ora 13.00 If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Sighisoara -Draculaoffoad -competita 2009-sa traiasca "La Mu Home Members Evenimente Poze Contact Toyota Pick-Up 4x44x4CUPA DRACULA OFFROAD EDITIA a-2-a -PROGRAM- - Vineri 03.04.2009: Inscrierile ,intre orele-16-24 (cina inclusa); - Sambata 04.04.2009; - 08-09 Mic dejun; - 09-9.30 BRIFING; - 10.00 START; - 18.00 SOSIRE; - 20-21 Cina; - 22-00 Chef; - Duminica 05.04.2009; - 08-09 Mic Dejun; - 09-9.30 BRIFING; - 10-14 TRIAL; - 14.30 FESTIVITATE PREMIERE; -Conditii de participare: - Taxa da participare 450 RON/PERS; - Taxa de participare fara cazare 350 RON/PERS; - Limita de echipaje 25; - Categoriile competitiei extreme (se concureaza individual); - Obligatoriu: -permis de conducere; -teratrip; -troliu; -cauciucuri MT; -centuri; -casca; -stingator; -trusa medicala; -sufa; -asig (pilot-copilot valabila 04-05.aprilie.2009) CAZARE : -DEALUL GARII- Sighisoara(locatie de vis ,se vede tot orasul de acolo) PERSOANA DE CONTACT: MOLDOVAN ADRIAN (URECHE NR.TEL:0745515819) EMAIL:nicollupu@yahoo.com ......... Copyright� 2008 Va asteptam cu drag!!! :W If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Nu afisati o lista cu cei inscrisi? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 "Buna haide sa o lamurim acolo sunt trecute o garmada de cerinte ,standard de altfel dar nu inseamna ca nu puteti participa avem traseul facut "frumushel" ,nu este necesar sa te arunci in prapastie pur si simplu si nici nu necesar sa te rastorni :D asa ca ....PUTETI VENI SI CEI CARE NU AVETI ANUMITE "CERINTE" Va asteptam cu drag ,este traseu pt toata lumea.....padurea e mare !!!" mai este valabil ce ai scris pe celalalt topic? si mai am 2 intrebari: nu am inca teratrip, urmeaza... si vis-a-vis de rollcage, Wranglerul face exceptie sau nu, deoarce din dotare vine cu asa ceva ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 buna rollcage nu trebuie ,iar teratripul......e important pt ca altfel nu prea ai cum sa ti calculezi road bookul,dar adca tu crezi ca te descurci din ochi :1 atunci este ok poti veni si fara teratrip. If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Salutare Dina pacate,eu nu am carnet si nici masinutza deocamdata.Sunt sighisoarea,mare fan offroad de pe la varsta de 14 anishori.Dak nu pot participa as vrea sa pot sa vad cam ce pot caii putere a masinilor si abilitatile soferilor. Pe scurt as vrea sa te rog nicollup sami spui unde se va tine trialul si de unde se va da startul cursei. Multumesc Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Salutare Dina pacate,eu nu am carnet si nici masinutza deocamdata.Sunt sighisoarea,mare fan offroad de pe la varsta de 14 anishori.Dak nu pot participa as vrea sa pot sa vad cam ce pot caii putere a masinilor si abilitatile soferilor. Pe scurt as vrea sa te rog nicollup sami spui unde se va tine trialul si de unde se va da startul cursei. Multumesc Ma bucur ca iubesti acest sport ,de aici incepe totul ....mai apoi o sa ai o masinutza si uite asa in anii urmatori intri in club si o sa fie tot mai frumos. asa .....sunt doua chestii importante pt spectatori ,speciala din barlibasoaia si trialul de pe dealul garii. sambata 04.04-speciala -barlibasoaia -ora 12 duminica 05.04-trialul pe dealul garii ora 10 just follow the noise and the crowd and you'll get there. adica urmeaza zgomotul si multimea si o sa ajungi acolo. :grin: If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Vin si eu, unde trebuie sa ma inscriu? Indeplinesc toate conditiile. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 standard si open nu este? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Vine si baiatu :grin: Anul trecut a fost foarte misto concursul,din 25 de masini am terminat 3 :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Vine si baiatu :grin: Anul trecut a fost foarte misto concursul,din 25 de masini am terminat 3 :ha: Nu au avut ravene! D'aia ai terminat! :P :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Vine si baiatu :grin: Anul trecut a fost foarte misto concursul,din 25 de masini am terminat 3 :ha: Nu au avut ravene! D'aia ai terminat! :P :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Mi-a placut asta :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 @nicollupu au fost cumva raniri in editiile anterioare organizate de voi? sau rasturnari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Sincer am asteptat un raspuns la cele 3 e-mailuri si doua raspunsuri aici pe forum cu dorinta mea de a participa. As vrea sa stiu si eu sunt sau nu inscris in concurs? Sunt Kiss Zoltan din Brasov , v-am scris de pe admin@offroadmania.ro 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 @nicollupu au fost cumva raniri in editiile anterioare organizate de voi? sau rasturnari? ce zici @bullbar, ne bagam ? avem saptaman viitoare la dispozitie sa montam Teratripurile si sa le reglam.... daca nu om face fata, trecem la categoria "Rescue team" :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 @nicollupu au fost cumva raniri in editiile anterioare organizate de voi? sau rasturnari? ce zici @bullbar, ne bagam ? avem saptaman viitoare la dispozitie sa montam Teratripurile si sa le reglam.... daca nu om face fata, trecem la categoria "Rescue team" :grin: Nu pot Laure. Prefer ca de banii aia sa iau ceva pt Ursici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Sincer am asteptat un raspuns la cele 3 e-mailuri si doua raspunsuri aici pe forum cu dorinta mea de a participa. As vrea sa stiu si eu sunt sau nu inscris in concurs? Sunt Kiss Zoltan din Brasov , v-am scris de pe admin@offroadmania.ro sincer ...v am raspuns la e-mail si da sunteti inscris ,de altfel cand v am sunat a ti spus ca deja ati vorbit cu laci ,eu v am lansat o invitatie pe mail iar dumneavostra a ti raspuns spunand ca veniti dar la cererea mea de a mi spune datele (pilot-copilot,eventual numar persoane insotitori )nu a ti mai dat nici un raspuns.......oricum aveam o camera pregatita pt .dumneavoastra. multumesc If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Vine si baiatu :grin: Anul trecut a fost foarte misto concursul,din 25 de masini am terminat 3 :ha: Buna , ne bucuram nespus de mult ca ne onorati si anul acesta cu prezenta :W If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Ma prezint si eu treceti ma si pe mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Ma prezint si eu treceti ma si pe mine. :W Buna pentru a va putea inscrie ,va rog sa trimiteti un mail pe adresa mea nicollupu@yahoo.com cu numele prenumele ,pilot copilot, si eventual daca aveti insotitori sa putem repartiza camerele. :) multumesc mult Nico If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Salutare Dina pacate,eu nu am carnet si nici masinutza deocamdata.Sunt sighisoarea,mare fan offroad de pe la varsta de 14 anishori.Dak nu pot participa as vrea sa pot sa vad cam ce pot caii putere a masinilor si abilitatile soferilor. Pe scurt as vrea sa te rog nicollup sami spui unde se va tine trialul si de unde se va da startul cursei. Multumesc Ma bucur ca iubesti acest sport ,de aici incepe totul ....mai apoi o sa ai o masinutza si uite asa in anii urmatori intri in club si o sa fie tot mai frumos. asa .....sunt doua chestii importante pt spectatori ,speciala din barlibasoaia si trialul de pe dealul garii. sambata 04.04-speciala -barlibasoaia -ora 12 duminica 05.04-trialul pe dealul garii ora 10 just follow the noise and the crowd and you'll get there. adica urmeaza zgomotul si multimea si o sa ajungi acolo. :grin: Mersi pentru informatii.O sa fiu prezent cu sigurantza!!! Daca aveti nevoie de ajutor sau ceva te rog sami zici,va voi ajuta cu cea mai mare placere. Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 cazare conpetitie Sighisoara pensiunea nr 1 http://www.turistinfo.ro/sighisoara/caz ... 34556.html pensiunea nr 2 http://bellavistasighisoara.ro/locatie_ ... soara.html absolut incantatoare :grin: ca si mine de altfel :) If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Din pacate masina care-i inca "under construction" si starea de sanatate nu-mi permite sa particip la asa ceva in acets moment, cu toate ca mi-as dori enorm. As vrea sa ajung totusi sambata 4 aprilie la probele de trial, asa ca si spectator...fiind sigur ca ai ce invata de acolo. Imi poti spune locatia mai exact, eventual daca se poate ajunge cu masina 2X4 in zona? Multam mult. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Din pacate masina care-i inca "under construction" si starea de sanatate nu-mi permite sa particip la asa ceva in acets moment, cu toate ca mi-as dori enorm. As vrea sa ajung totusi sambata 4 aprilie la probele de trial, asa ca si spectator...fiind sigur ca ai ce invata de acolo. Imi poti spune locatia mai exact, eventual daca se poate ajunge cu masina 2X4 in zona? Multam mult. Buna , imi pare rau ca nu poti participa ;atentie caci trialul este duminica dimineata de la 10 pe delul garii (vila franka) pe oricine intrebi de vila o sa ti arate drumul,o sa fie lume care o sa vina asa ca nu ar trebui sa ti fie prea greu sa ajungi la noi . te asteptam sa vezi frumusete de masini si frumusete de traseu :grin: bye If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate