Unimog Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Mersi Nico de raspuns , cred ca este o problema de comunicare si primesc doar anumite mesaje Date mai exacte pentru echipa Brasov daca se poate confirma ar fi ideal ( de preferat aici ca sa nu ne mai incurcam in e-mailuri Masina 1-Pilot Kiss Zolan/ Navigator Levo Pal Levente-Masina:Unimog Masina 2-Pilot Lucian Muntean/Navigator Ovidiu Masina:IMG Masina 3-Pilot Bucuras Dan/Navigator Adi Leustean Masina Mercedes G Multumesc inca odata 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Mersi Nico de raspuns , cred ca este o problema de comunicare si primesc doar anumite mesaje Date mai exacte pentru echipa Brasov daca se poate confirma ar fi ideal ( de preferat aici ca sa nu ne mai incurcam in e-mailuri Masina 1-Pilot Kiss Zolan/ Navigator Levo Pal Levente-Masina:Unimog Masina 2-Pilot Lucian Muntean/Navigator Ovidiu Masina:IMG Masina 3-Pilot Bucuras Dan/Navigator Adi Leustean Masina Mercedes G Multumesc inca odata Buna, :W ma bucur tare mult ca veniti ,si va asteptam cu drag ,inscrierile incep Vineri de la ora 16.00pana la 00.00. :grin: NIKO If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Buna, Mai aveti vreo camera libera si pt mine?? 2 pers Am sunat la cele 2 pensiuni si au spus ca sunt rezervate de organizatori... Scuze, nu vroiam sa ma bag aici in topic, dar inca astept un rasp la mail-ul trimis de cateva zile... Multumesc frumos si inca o data scuze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Multumesc frumos, am primit mail-ul. Ramane sa ne auzim vineri la un tel sau ne vedem acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Date pt inscriere: Masina: Jeep Wrangler TJ, Pilot: Laur Turcanu / navigator: George Bobu + inca o masina pt asistenta + sofer. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Salutare pt spectatori ,speciala din barlibasoaia si trialul de pe dealul garii. sambata 04.04-speciala -barlibasoaia -ora 12 duminica 05.04-trialul pe dealul garii ora 10 La Barlibasoaia se poate ajunge si cu o masina de strada. Pentru ca, din pacate, inca nu posed una de teren... Multumesc Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Salutare pt spectatori ,speciala din barlibasoaia si trialul de pe dealul garii. sambata 04.04-speciala -barlibasoaia -ora 12 duminica 05.04-trialul pe dealul garii ora 10 La Barlibasoaia se poate ajunge si cu o masina de strada. Pentru ca, din pacate, inca nu posed una de teren... Multumesc da linistit ,eu am fost cu cobra acolo If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Intrebare: Prolog este sau se da startul in ordinea inscrierii? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Pentru cei care vin la Sighisoara si nu au masina/nu se dau in concurs, am o oferta : Caut copilot cu ceva experienta in cititul road-book-ului. Masina e un Rubicon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 @Filip eu sunt la Sighisoara pina acum chibit......Am o casa in zona si oricum sunt acolo in W-E. M-as baga copilot dar nu am navigat niciodata dupa road-book :grin: daca nu ai incotro,da un tel 0749141414 si o rezolvam cumva....sau da un tel oricum ca sunt acolo de vineri in principiu. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Multam.Oricum, nu-i mare lucru de citit un road-book, ne descurcam noi. Vb vineri. @Filip eu sunt la Sighisoara pina acum chibit......Am o casa in zona si oricum sunt acolo in W-E. M-as baga copilot dar nu am navigat niciodata dupa road-book :grin: daca nu ai incotro,da un tel 0749141414 si o rezolvam cumva....sau da un tel oricum ca sunt acolo de vineri in principiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Pentru cei care vin la Sighisoara si nu au masina/nu se dau in concurs, am o oferta : Caut copilot cu ceva experienta in cititul road-book-ului. Masina e un Rubicon. Salutare...Eu sunt din Sighisoara,nu ma am cu road-book-ul,dak nu gasesti pe nimeni lasa-mi numarul tau de telefon sau dami un pm. Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Pentru cei care vin la Sighisoara si nu au masina/nu se dau in concurs, am o oferta : Caut copilot cu ceva experienta in cititul road-book-ului. Masina e un Rubicon. ai ramas fara copilot ? hai ca gasim acolo, daca e ia-l pe Rzv.... oricum se pleaca individual sau se fac echipe de cate 2 masini ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Am convenit cu RZV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 bravo, ne vedem acolo, vezi ca iti dau un mesaj pe PM Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Poze, impresii unde vedem ? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 4, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Poze, impresii unde vedem ? o sa punem pe net sapt viitoare ,inca suntem in plin concurs :grin: If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Poze, impresii unde vedem Cred ca e primul filmulet realizat anul acesta la dracula off-road.O sa revin si cu poze maine seara daca reusesc sa intru in posesia lor.Eu nu am avut aparatu la mine si a fotografiat un prieten. Dupa cum spuneam:filmuletul http://www.youtube.com/watch?v=5hf4RloHdx4 Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5hf4RloHdx4 This video has been removed by the user. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5hf4RloHdx4 This video has been removed by the user. :( Imi cer scuze pt greaseala,dar filmuletul avea o problema la sfarsit si am remediato. :sr Linku` cel bun este urmatorul: http://www.youtube.com/watch?v=gNqmUj8Evyw Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 Multe multumiri organizatorilor totul a fost super, inclusiv traseul care ne a facut sa ne cunoastem mai bine fortele cu care suntem inzestrati. Ne intilnim si la anul cu siguranta :10 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 filmuletul avea o problema la sfarsit si am remediato f. TARE :bannana !!! :1 de unde sint filmarile: Open,Extreme sau Trial? Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 :grin: :grin: :grin: :grin: Imaginile sunt numai de la Trial,de simbata si duminica daca nu ma insel,iar traseele au fost numai extrem,nu a fost categorie de Open......cel putin eu asa le-am perceput! Super tare la Sighisoara,trasee al dreak de lungi si grele,multe abandonuri si toata lumea cu ceva damage....si asta in conditiile in care de citava zile nu a plouat deloc in zona:P Felicitari organizatorilor pt traseul ala de simbata care s-a prelungit pina la 23:00,felicitari participantilor ,impresionant,am vazut un spirit exemplar,echipaje care au pierdut si cite 30-50 minute in traseu ca sa ajute un posibil adversar .....sau echipaje care nu mai puteau sa continue oricum.....super-super :bravo :B :rsp :rsp @Bell....multam fain pt filmulet....in prima parte este Filip ,a mers super astazi,ieri am ratat un singur CP si am alergat ca descreieratii prin padure fara trip care s-a stricat chiar inainte de start....... La final......un loc 3...... :1 Filip! Am avut trei premiere eu personal...primul concurs,pt prima data copilot si prima data pe podium..... @Filip la mai mare coane :h5 ! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 :1 Filip+Copilot :1 Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009 :1 pentru participanti si organizatori :sr nu m-am putut sa nu-l postez, ca-i tare (Bel` nu te supara ca l-am pus eu) [youtube:l1cpnxfv]http://www.youtube.com/watch?v=_2ziyvwakg4[/youtube:l1cpnxfv] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate