Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sighisoara - Dracula Offroad - 2009

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator soso-bum

Re: Sighisoara - Dracula Offroad - 2009

a fost foarte frumos

:1

am si eu ceva filmulete si ceva poze dar maine

numai d :1 aca le pun pe youtobe le pot posta? :p

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:grin: :grin: :grin: :grin:

Imaginile sunt numai de la Trial,de simbata si duminica daca nu ma insel,iar traseele au fost numai extrem,nu a fost categorie de Open......cel putin eu asa le-am perceput!

Super tare la Sighisoara,trasee al dreak de lungi si grele,multe abandonuri si toata lumea cu ceva damage....si asta in conditiile in care de citava zile nu a plouat deloc in zona:P

Felicitari organizatorilor pt traseul ala de simbata care s-a prelungit pina la 23:00,felicitari participantilor ,impresionant,am vazut un spirit exemplar,echipaje care au pierdut si cite 30-50 minute in traseu ca sa ajute un posibil adversar .....sau echipaje care nu mai puteau sa continue oricum.....super-super

:bravo :B :rsp :rsp

@Bell....multam fain pt filmulet....in prima parte este Filip ,a mers super astazi,ieri am ratat un singur CP si am alergat ca descreieratii prin padure fara trip care s-a stricat chiar inainte de start.......

La final......un loc 3...... :1 Filip!

Am avut trei premiere eu personal...primul concurs,pt prima data copilot si prima data pe podium.....

@Filip la mai mare coane :h5 !

Asa, si cum febra mainilor si a bucuriei nu mai avea nici stare si loc, cum a ajuns Razvan la un PC, gata, a postat ca a luat locul 3 :1

... bravo lui Filip, care se pricepe si la mecanica.... vb lui.... b.... p... cam am 3 copiloti :ha: :ha: :ha:

BRAVO BAIETI, fara teratrip, si luat ochiometric, cu eforturi de ajutat si echipe adverse, cu damage-ul de rigoare ( hardtop spart, brat punte superior rupt, 2 offendere rupte, proiector "zburat", si stop spate spart ) , cu un car de noroc si blocanti fata / spate :grin: au CASTIGAT :1 :1 :1

deci pentri amatori: WRANGLER-urile s-au plasat super bine la Sighisoara 2009 !!!

primii clasati la speciala:

Wrangler TJ - Big Toy ... 9 minute si ceva

Wrangler TJ - Sahara ... 11min si parca 19 sec

Suzuki ... 14 min se ceva

Wrangler TJ - Rubicon ... 17 min si ceva

si a mai fost un Wrangler YJ - Laredo dar nu mai stiu pe cat a iesit...

Razvane, dupa ce ca ai o naveta de bere de dat ( prietenii stiu de ce ), cumpara-ti tata masina, ca deja cu premiul 3 la cupa Sighisoara acu deja te mananca palmele... nu de alta dar si eu tre sa-mi pun blocanti :banana :banana :banana

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

primii clasati la speciala:

Wrangler TJ - Big Toy ... 9 minute si ceva

Corect e " pe locul unu s-a clasat o masca fatza de Jeep" ca in rest nu e nimic de Jeep :grin:

Bravo nenea FILIP!!! :h5

Link spre comentariu

Foarte tare cupa! Felicitari tuturor si in special Lui Filip si copilotul RZV!!! Bine... si tie, worldscape !!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

:1 pentru participanti si organizatori

:sr nu m-am putut sa nu-l postez, ca-i tare (Bel` nu te supara ca l-am pus eu)

[youtube:3ghrwiei]http://www.youtube.com/watch?v=_2ziyvwakg4[/youtube:3ghrwiei]

Stai linistit nu e nici o problema.Eu nu am mai avut timp aseara sa intru pe forum si deaia nu lam pus.

Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!!
Link spre comentariu

Nu are nimeni poze cu Dodge`u cel visiniu cand a intrat in sant la plecare?Dak nu ma insel ii apartine d-nului Zoli.

Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!!
Link spre comentariu

Da, asa este, le-am incurcat...

Felicitari Miko, mi-a placut evolutia ta :bravo

PS. Cine ma invata si pe mine sa pun si niste filme, ca pozele or fi ele frumoase dar am niste filme... ar merita sa le pun aici sa le vedeti si voi

Link spre comentariu

Da, asa este, le-am incurcat...

Felicitari Miko, mi-a placut evolutia ta :bravo

PS. Cine ma invata si pe mine sa pun si niste filme, ca pozele or fi ele frumoase dar am niste filme... ar merita sa le pun aici sa le vedeti si voi

Cel mai bine le pui pe Youtube dupa care pui link-ul aici.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare