bogdan_pan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 salut tuturor, Numele meu este Bogdan Panait, si sunt offroadpozitiv ( din cate am aflat pana acum, nu s-a descoperit vaccin; si asta'i bine ). Sunt din Brasov, deocamdata cresc pe langa baietelul meu de 5 ani TUDOR ( deja virusat si el de offroad) , un Navara D40 din 2007, si un Cherokee XJ din 95 ( care intra din 15.03 in reparatie si preparare capitala.. ), si pe langa toate astea imi este uneori dor de primul meu 4x4, un ARO 10.1 cu majore modificari, pe care il are acum prietenul meu cel mai bun Andrei la via din Braila. Ma ocup de domeniul 4x4 in fiecare zi, atat ca pasiune ,cat si ca bussines. dar pasiunea trimfa' !!! Pana invat toate, lacasurile si comezile acestui forum, las aici si ID-ul meu , un link, si un telefon: 0742 023 426 bogdan.panait@yahoo.com http://www.4x4romania.ro caut imediat si ceva poze.... sa ne vedem cu bine...dincolo de lunga si serpuita sosea... si inc'odata: BINE V-AM GASIT _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate