Vizitator G-FRATI Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 (editat) Primele poze cu g-ul ,inca lucram la el in 7 zile il terminam Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Bravooo, va fi fain! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 ORC, bilstein, gume :shock: un monstru :grin: spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 ORC, bilstein, gume :shock: un monstru :grin: spor la treaba si la bere :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 bravo! spor in continuare :2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Misto! Sa vada lumea ca G-ul nu inseamna numai confort si lux :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Foarte bine arata masina felicitari,da nu e cam noua sa o bagati la concursuri? :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 (editat) am stat si ne-am gandit si v-am dat dreptate ,intradevar masina e prea noua ca sa 'abuzam 'de ea asa ca am renuntat sa o mai pregatim de tavalela si o pastram pentru cumparaturi ,are portbagaj mare, consuma putin, e mica te strecori usor prin oras , asa ca..... Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 nissanfrati= FRATI G suna mai bine! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 si omul muntilor (ruda cu dan) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 superrrr! tinetio tot asa :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 (editat) am stat si ne-am gandit si v-am dat dreptate ,intradevar masina e prea noua ca sa 'abuzam 'de ea asa ca am renuntat sa o mai pregatim de tavalela si o pastram pentru cumparaturi ,are portbagaj mare, consuma putin, e mica te strecori usor prin oras , asa ca..... :ha :ha :ha :1 cat ai dat pe scaune ca-s tare misto. vreau si io :grin: Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 am stat si ne-am gandit si v-am dat dreptate ,intradevar masina e prea noua ca sa 'abuzam 'de ea asa ca am renuntat sa o mai pregatim de tavalela si o pastram pentru cumparaturi ,are portbagaj mare, consuma putin, e mica te strecori usor prin oras , asa ca..... :ha :ha :ha :1 poti sa cumperi bere cu ea :D este buna si :dr si la spalat parbrizu :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Auziti ma turtureilor, nu vad nici un gratar serios in portbagaju de ge.... halal de tunning ce ati facut... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Fratii-s oameni hotarati :grin: Ar baga in teren si un G din 2006 :!: Iese bine treaba,sa va ganditi la un rollcage si un suport pentru hi-lift ca nu sta bine aruncat asa in portbagaj 8) Si nevedem la Buzau da cica nu ne primeste Floyota cu gumele astea :D O sa faca un clasament separat pt noi :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 (editat) mici modificari 2008 Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE imi place cum arata, abia astept sa o vad la treaba Bafta! @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE fratii g hotarati ca n totdeauna :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE fratii g hotarati ca n totdeauna :hi altfel cum ... ori la bal ori la spital. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE si eu am schimbat caroseria :banana 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE foarte tare domnule, dar usa aia din spate lace mai foloseste? E cumva evacuarea de urgenta??? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE Super modificari :grin: Usa e de la intrare ca are portiere sudate :ha: Dragilor sa va dati tare cu EL ca aveti cu ce :h5 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE mici modificari facute la domnul Gigi Gavrila pacat ca nu au pus baietii poze cu masina gata de livrat cu troliu roll cage cutie de scule etc etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 (editat) mici modificari facute la domnul Gigi Gavrila pacat ca nu au pus baietii poze cu masina gata de livrat cu troliu roll cage cutie de scule etc etc imediat punem poze Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: POZE G IN TRANSFORMARE belea "utilajul agricol" ! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate