Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

POZE G IN TRANSFORMARE

Vizitator G-FRATI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: POZE G IN TRANSFORMARE

Este inmatriculata ca utilaj agricol? De ce are numere galbene?

Numere de primarie....de aceea sunt galbene...zice-se ca poti merge cu ele pe o raza de 30 km de locul inmatricularii....poate ne da si noua cineva mai multe detalii precise despre ce si cum cu acest tip de inmatriculare....

Bravo....faina masina v-ati facut :1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Felicitari pentru pasiune si respect pentru munca depusa...Nu va injura cei de la spalatorii dupa o tura prin namoale?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

din ce am inteles eu poti sa o inregistrezi la primaria/comuna de care apatii ca si utilaj de lucru....numa nu poti depasi raza acelei primarii/comune.,,,,,am sa ma mai interesez si eu.....cum este mai exact.....

pe de alta parte saptamana trecuta am iesit umpic pana la ucrainieni si am vazut o droaie de scutere inmatriculate pe primarie ce iesaeau din tara.....chiar daca aveau ca scop micul trafic catre free-shopuri.....ma gandesc ca daca aia au voie sa paraseasca tara....ce mama naibii cu o masina nu poti iesi pe drumuri......

trebuie vazut exact cum sta treaba

Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi
Link spre comentariu

ceea ce e mai interesant

cred ca o masina/utilaj poate fi imatriculata pe primarie...pe 2 sau mai multe primarii

adica ce se intampla daca eu imatriculez un utilaj pe mine la primaria x si acelasi utilaj pe un unchi la primaria y

intre cele 2 localitati sunt 50 km

deci pot sa ii parcurg fara probleme, poate ca trebuiesc schimbate nr la mijloc, dar in rest...nici o treaba

am dreptate?

si daca gasesti asa 4 persoane, ai acoperit un judet cu bani f putini....

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Frumos utilaj !!! :gr1

Cat despre inscrierea la primarie :

Legat de numerele de primarie, treaba e un pic mai complicata.

Aro ul este inmatriculat ca si <vehicul lent>, un fel de tractor...

Conditiile au fost urmatoarele>

Sa fie radiata din circulatie, viteza maxima sa nu depaseasca 40km/ora, sa fie inregistrata la finante, sa aiba asigurare valabila care coasta la fel de mult ca si la una inmatriculata!

Masina nu are voie sa circule doar pe drumuri comunale si nu are voie sa depaseasca raza localitatii.

La faza cu viteza a trebuit sa elimin/blochez/ viteza a 3 a si 4 a *dupa aia am repus inapoi....

Impozitul a scazut la aprox 80 100 ron pe an.

Daca calculez cat de mult am umblat plus costul inmatricularii aprox 250 ron nu tare a meritat treaba!!

http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,2102.0.html

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator G-FRATI

Felicitari pentru pasiune. Am o curiozitate...ati ramas impotmolit cu ea vreodata ?

de mai multe ori dar noi o si cautam

am scos masina o data cu buldoescavatorul am sapat pe linga ea 1 ora

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator G-FRATI

salut frati g.am si eu g.sunt din campulung....de la domnul gigi gavrila.te rog spunemi si mie de unde ai luat jantele.as vrea sami iau si eu asa ceva dar nu am gasit pe nicaieri.merci mult

orc.de gasesti tot ce-ti trebuie

Link spre comentariu

merci mult de tot.va iesit super masina.zimi si mie cu numerele de primarie.mergi doar in localitate la tine.dar cnad mergi la concurs cu ea iti da voie sa mergi pe drum publik avand in vedere ca esti in competitie?astept un raspuns.

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare