bogdan_pan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 (editat) bun gasit tuturor, tocmai am postat si o scurta prezentare ( Bogdan din Brasov), undeva prin prezentare membrii... PENTRU INCEPUT, pana ma familiarizez un pic cu forumul incep cu chestiuni mai simple: sunt interesat de sticker pentru masina cu sigla clubului_? stie cineva de unde pot sa cumpar? am un Nissan Navara D40 din 2007, cunoaste cineva un club in ROmania, al posesorilor acestui model? O zi excelenta.... gata....am reusit sa pun si poze.. scuze SFX, pentru intarziere.... dar pana am citit regulamentul ca sa vad ce marime maxima se poate folosii la atachment, .... ehe tehnica asta...... asta e Nissanul.... nu a fost bagat prea serios in offrod, deorece nu are nici o modificare... caut si cu Jeep-ul, o sa pun imediat si cu el.. iar cu ARO, din pacate chiar nu am nici o poza, pe vremea aceea nu eram insurat, si nu avea cine sa fie fotograf... si nici cine sa tipe: ai grijaaaaaa !!!!! slp Editat Martie 10, 2011 de Astral _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 POZE DIN NOU CONTINUAREA.... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 POZE JEEP/ul XJ 95..... ...IN DRUM SPRE ATELIER.... de maine, incepem sa lucram la el....si in curand ne vedem in noroaie la propriu' ultima poza.... un veritabil 6x4 _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate