Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ROATA FRATEEE!!!

ALINRIDE

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor.trebuie sa va povestesc o intamplare petrecuta ieri cu samul meu.era ora 4.30 si cumparasem florile ptr iubita mea care-si sarbatorea ziua intr-un cadru si cu personalitati deosebite.precizez ca petrecerea cu pricina incepea la 6.00.ploua putin si eram bineinteles cu samul ,ma uit o sec la fratele meu si-l intreb daca dupa o saptamana de lucru merge o deconectare off road de o ora.cadem de acord ca se poate ceva usor datorita faptului ca eram in criza dee timp.GRESEALA FATALA!! :ha: :ha: Si frumos cu florile in spate pe bancheta iesim din Roman si ne indreptam spre o padure de la 15km cu intentia de a face o tura pe un drum forestier.intram pe acesta lejer ,un pic de apa pe cupola si ajungem la o bariera pe care bineinteles o ocolim O DOUA GRESEALA!! :ha: :ha: printr-o steoalna adanca si lunga aflata la baza unei pante.in sec in care am ajuns dincolo de ea am concluzionat AM PUS-O!!! NU NE MAI PUTEM INTOARCE!!! si dai inainte prin padurepe unde am urcat coborat sarit in sus 2 metri ,am urcat de-a dreptul doborand tot ce era mai subtire de 7.8cm ,ramanand in urma noastra ca dupa combina.poc de un copac ,poc fata ,poc spatele.....DAAAAAAAAI CA DACA NU-I DAI NE DAU FETELE CAND NE PRIND.Si asa am fript-o o ora jumate prin padure cu o mie de peripetii.reamintesc ca la samul meu bate un bolt si in afara de o suspensie trail master si o bara fata home made nu are nik deosebit.in sf cand am vazut asfalt 15 km mai incolo parca il prinsesem pe dzeu de un picior.am sarit in sosea de l-am seperiat pe un nene cu masina care circula regulamentar pe sosea si care s-a trezit cu o masina plina cu crengi mal si doi ticniti in ea in mijlocul drumuli deodata. fericiti nevoie mare mai mergem 3 km si raman fara tractiune spate.....nui nimic ii dam cu fata mai merg inca 2 km si il aud pe fratemiu ROATA FRATE!!!!!! era vb de roata noastra de pe spate dreapta care ne depasea....CRIMINAL!!!! NE- A BUSIT UN RAS ISTERIC.Am tras masina pe un pod la un nene si am chemat un prieten care ne-a dus in oras ....nu v-a spun ce fata a facut iubita care ma astepta de o ora cu invitatii la restaurant cand m-a vazut cu ghiocei in mana(pe care i-am cules din padure) :ha: :ha: :ha: :ha: e cea mai tare masina!!!!! mai am un patrol din 2007 dar nu se compara asta mica ma drogheaza. o sa pun poze dar acu tipa majorul!!! :ha: :ha: :ha:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ROATA FRATEEE!!!

da daaaa...

stiu cum e sa te depaseasca propria-ti roata :banana :ha:

intradevar criminal.

stai mai apoi si te intrebi ca prostul cam la ce viteza te dai cu cracii in sus dupa ce ai pierdut o roata.

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

Asta cu "putin offroad" inainte de ceva important am muscat-o si eu. In noaptea de inviere trageam cu tractorul masina din mlastina, plecasem de unul singur fara mai nimic la mine. Apropo de roata, ar trebui sa apreciezi faptul ca nu te-a lasat pe undeva prin munte :)

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

acu e campania cu plantatul copacilor

ar fi bine sa avem in masina ceva puieti sa mai plantam ceva cand ne oprim ,nu sa alcoolizam :h5

faina povestea, ma gandeam cum e.....a cazut tractiunea spate dar am continuat cu fata slp

Link spre comentariu

salutare tuturor!!! intai imi cer scuze ptr cei cativa copaci (lastari)pusi la pamant ,promit sa plantez cativa copaci anul asta,cu siguranta la mine in curte,dar mai mult imi parea rau dupa stejarii si fagii grosi care lipseau si dupa care s-au imbogatit cativa oameni.am rezolvat samuraiul e ca nou si a zis ca mai vrea!!!! a avut sarita saiba care tinea rulmentul ...deci a sarit saiba si a iesit planetara din rulment!!! oricum am facut alta saiba am bagat-o la cald si am reparat masina pe sant!!! ca la motocicletele ij!!! ca numai alea se repara cu o sarma si un patent!!! dar acum sunt hotarat sa-l prepar putin ca e clar ca nu am piticii aliniati!!! vreau troliu!vreau cauciucuri!vreau rollcage ,body lift! am treaba!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare