Guest Paul1984 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 nu am stiut exact unde sa postez, asa ca il pun aici si rog moderatorii sa il mute daca vor. Cautam pe youtube niste filmulete si uitati peste ce am dat! mie mi se pare cel putin incredibil! acum il cred pe Unimog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: pathfinder vs LC :P Cea mai proasta comparatie care am vazut-o vreodata. Nu exista termen de comparatie intre cele doua, eu am mers cu amandoua si pe asfalt si offroad. LandCruiser este net superior la toate capitolele. Mergi si ai sa te convingi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paul1984 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: pathfinder vs LC ok, te cred, si eu eram de aceeasi parere. dar ai vazut filmuletul? oricum am condus si LC si sunt perfect de acord cu tine. de aceea mi s-a parut si mie incredibil, cel mai probabil ca a fost vina soferului din LC. p.s. nu te ataca asa rau. :grin: :hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: pathfinder vs LC Pai daca te uiti atent la filmulet LC-ul este la marginea apei unde nisipul este cu mult mai multa apa si te scufunzi mai usor, iar Pathfinder-ul este pe nisip mai tare mai departe de apa. Nu ma atac dar ti-am zis sunt diferente foooarte mari intre cele doua masini in favoarea LC-ului. Daca comparai LC120 cu Mercedes G sau Patrol era altceva, erau mai bune in conditiile acelea, dar cu Pathfinder chiar nu isi are rostul. :grin: Eu nu sunt genul care daca am Toyota spun ca e cea mai buna, dar clar e printre cele mai bune... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: pathfinder vs LC nu va mai certati ..... ambele sunt 2 troace ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: pathfinder vs LC :g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traco Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Re: pathfinder vs LC nu va mai certati ..... ambele sunt 2 troace ... :ha: Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Make Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Re: pathfinder vs LC Mda...si la mine aceeasi poveste ca si in filmulet...numai ca eu eram ala care trebuia scos si m-a tras din nisip un LC. Acuma nu stiu ce sa zic...depinde de context... Scot fum din A/T-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Re: pathfinder vs LC Eu personal sunt multumit de Pathfinder , are un cuplu generos si cu niste cauciucuri adecvate chiar te scoate din rahat. Problema lui este ambreiajul care pica destul de repede. [youtube:u1qyttpl] [/youtube:u1qyttpl] [youtube:u1qyttpl] [/youtube:u1qyttpl] Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paul1984 Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Re: pathfinder vs LC nici eu nu sunt nemultumit de el, ba din contra, m-a scos din niste noroaie din care nu prea credeam ca o sa ies. mentionez ca inca! nu am MT-uri pe ea, intre timp m-a lovit si pe mine criza asta... bat-o vina. depinde mult si de stilul de condus, am vazut pe youtube un francez care s-a blocat cu el intr-o zapada de circa 3-4 cm afanata... in cazul asta poti sa renunti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chevy Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Re: pathfinder vs LC nu va mai certati ..... ambele sunt 2 troace ... iar m-ai spart :ha: Are you sure,you want me to lead !!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Re: pathfinder vs LC Am un Pathfinder de aproape 7 ani. Nu am avut probleme mari si m-a scos din orice situatie, noroi sau zapada. Intradevra recunosc ca uneori strugurii sunt acri :h5 dar de ce sa ma kk pe mine daca nu e cazul. Vorbesc despre ce stiu. In rest numai de bine...:banana Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: pathfinder vs LC LC -ul are puntea spate rigida , sasiu , motor mai mare, look de offroader si arata mai bine Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 (edited) Re: pathfinder vs LC Pathfinder-ul are suspensie independenta, sasiu, motor si mai mare si arata si mai bine fiindca e model mai nou. :banana:banana:banana Edited February 14, 2012 by renegade Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Re: pathfinder vs LC Pathfinder-ul are suspensie independenta, sasiu, motor si mai mare si arata si mai bine fiindca e model mai nou. :banana:banana:banana Asta cu aspectul este oricum o chestiune subiectiva. Mie imi place mai mult LC-ul, deoarece consider Pathfinderul o masina cu pronuntat aspect de oras (garda mica, mult crom sau ce este, pare foarte lat... nu stiu. Acuma argumentul ca arata mai bine ca e model mai nou aci cred ca multi colegi de taste te-ar contrazice cu inversunare. Sa nu uitam ca an de an ''mai nou'' ne aduce masini tot mai slabe mecanic si cu mai multa electronica :wink:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Re: pathfinder vs LC Conform cartii tehnice folosind Google, Pathfinder are garda la sol 228 mm iar Toyota Land Cruiser are 222 mm. Deci invers. Pathfinder este la lat cu 58 mm dar este mai scund cu 80mm, fara bare. Din aceste masuratori as zice ca Pathfinder e mai stabil fiind si cu 200kg mai greu. Chiar si la remorcare Pathfinder-ul trage 3000 fata de Toyota cu 2800 kg. Unghiul de rampa este de 24 la Pathfinder si 20 grade la Toyota. Si alte alea... Sa fim seriosi acum. Discutam de doua masini facute pentru 80% sosea si 20% ... altceva. Faptul ca Toyota are punte rigida pe spate doar, nu face din ea o vedeta. Ca doar nimeni nu da 40.000 Euro pe Pathfinder sau 60.000 Euro pe Toyota ca sa frece masina pe coclauri. Eu as zice ca fiind pe un site dedicat activitatilor off-road, a compara chiar si doua masini de calibrul acestora pentru abilitatile lor teoretice e aiurea. Ar merge o comparatie daca ambele ar fi pregatite de off-road si puse la treaba. In rest numai de bine! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Re: pathfinder vs LC nu face o vedeta dar masina poate face tractari la greu cea ce cu Pathul nu stiu daca merge. In alta ordine de idei masinile de teren cu o singura punte rigida (Pajero, Galloper, Terrano,4 Runner, LC-urile de generatie noua) au fost adesea criticate fata de surorile mai potente : Patroale, G-uri, LC-uri mai vechi. Asa ca doua punti independente ma gandesc ca e deja prea mult. Oricum astept opiniile celor mai experimentati sa vedem ce zic ei care e mai bun LC-ul sau Pathul. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts