Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bullbar si Animalul

Postări Recomandate

Re: Bullbar si Animalul

Ce animal curat.......l-ai adus in tirg sa-l faci de ris ca nu-i merge blocantul?

Si cum ar spune o cunostinta :ha:

BULLBAREEEEEEEEEEE ,BA BULBAREEEEEEE......(pauza de cautare prin parcarea ad-hoc)ASTA-I IAR IN PADURE.....SI EU AM ADUS SUNCA SI PALINCA.!!!!!!!!......citat din prietenul nostru Astral :ha:

Sa ne traiesti domnule,sanatos si cu voie buna!

Off-topic:

Na, ca am intrat in folclor ! :ha: Salutam cu respect d-nul Miron! :x

Al naiba sa fie cine va mai rata vreo iesire d-asta cu voi :mort-copt si vin iarasi ! :ha: :banana

On-topic:

Acum ca te-am gasit Bullbare :ha: ia zi-ne cum sta treaba: denumirea de "Animal" are sau ba legatura cu celebra apelare a d-nului Iliescu "BAI, ANIMALULE !" ? :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On-topic:

Acum ca te-am gasit Bullbare :ha: ia zi-ne cum sta treaba: denumirea de "Animal" are sau ba legatura cu celebra apelare a d-nului Iliescu "BAI, ANIMALULE !" ? :ha:

Daca il luam pe Iliescu macar o singura data in teren, te asigur ca imi spunea "domnu' ANIMALULE" :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

On-topic:

Daca il luam pe Iliescu macar o singura data in teren, te asigur ca imi spunea "domnu' ANIMALULE" :ha: :ha: :ha:

P.S. am omis sa mentionez ca sunt membru in doua echipe: Off road runners team si Kamikaze Team! Fusei invitat pt calitatile mele de a o baga in 4x4 si de a-mi rupe ochetii de pe spate! Multumesc domnilor!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare