Astral Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Bullbar si Animalul Ce animal curat.......l-ai adus in tirg sa-l faci de ris ca nu-i merge blocantul? Si cum ar spune o cunostinta :ha: BULLBAREEEEEEEEEEE ,BA BULBAREEEEEEE......(pauza de cautare prin parcarea ad-hoc)ASTA-I IAR IN PADURE.....SI EU AM ADUS SUNCA SI PALINCA.!!!!!!!!......citat din prietenul nostru Astral :ha: Sa ne traiesti domnule,sanatos si cu voie buna! Off-topic: Na, ca am intrat in folclor ! :ha: Salutam cu respect d-nul Miron! :x Al naiba sa fie cine va mai rata vreo iesire d-asta cu voi :mort-copt si vin iarasi ! :ha: :banana On-topic: Acum ca te-am gasit Bullbare :ha: ia zi-ne cum sta treaba: denumirea de "Animal" are sau ba legatura cu celebra apelare a d-nului Iliescu "BAI, ANIMALULE !" ? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Bullbar si Animalul On-topic: Acum ca te-am gasit Bullbare :ha: ia zi-ne cum sta treaba: denumirea de "Animal" are sau ba legatura cu celebra apelare a d-nului Iliescu "BAI, ANIMALULE !" ? :ha: Daca il luam pe Iliescu macar o singura data in teren, te asigur ca imi spunea "domnu' ANIMALULE" :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Bullbar si Animalul On-topic: Acum ca te-am gasit Bullbare :ha: ia zi-ne cum sta treaba: denumirea de "Animal" are sau ba legatura cu celebra apelare a d-nului Iliescu "BAI, ANIMALULE !" ? :ha: Daca il luam pe Iliescu macar o singura data in teren, te asigur ca imi spunea "domnu' ANIMALULE" :ha: :ha: :ha: P.S. am omis sa mentionez ca sunt membru in doua echipe: Off road runners team si Kamikaze Team! Fusei invitat pt calitatile mele de a o baga in 4x4 si de a-mi rupe ochetii de pe spate! Multumesc domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Bullbar si Animalul ti salut di la susheava ( seamana cu italiana limba noastra) :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Bullbar si Animalul sal nu uita sai schimbi rulmentu la animal sa nu se blocheze MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Bullbar si Animalul sal nu uita sai schimbi rulmentu la animal sa nu se blocheze Nu ma lasa "el" sa uit! :h5 Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Bullbar si Animalul Un moderator sa inchida topicul. M-am prezentat destul. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate