Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna seara tuturor ! SI SCUZE

madiorsv

Postări Recomandate

in primul rand in pare rau k am postat anunturi ieri PESTE TOT ( eram intr-o sesiune APRIGA DE POSTARE ANUNTURI PE NET ,,cam 10 sit-uri deschise......) ,...... sunt MARIUS din SUCEAVA. DE JUMA DE AN AM TRECUT DE LA atv la o rusoaica nervoasa LADA NIVA 1600 CMC achizitionata exact cum o vedetzi din germania.....am ieshit toamna trecuta cu baietzii din Humor de cateva ori insa mi- as dori sa formam in suceava o trupa cat de mica sa ieshim prin imprejurimi...... Va ashtept sa punem la cale ceva interesant intr-un weekend....fac cinste cu un gratar shi o tzuica ( PE SEARA). MULTUMESC ANTICIPAT PT INTZELEGERE!

Image008.jpg.5dea51d6e21ac4df5a2bcb6682cbb9ec.jpg

677989375_lada2.jpg.27420aa016912a667f144faebe593dac.jpg

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Buna seara tuturor ! SHI SCUZE

:W

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

ai fost la un fir de ata sa iei un ban !!!...sper ca ai citit regulamentul !!!

in rest...bine ai venit !!! :cl

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

:W in :cl

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Buna seara tuturor ! SI SCUZE

fosta gasca DE atEvisti a lu bacara .......ne-am cumparat vreo 10 atv-uri de el....am iesit de cateva ori shi apoi s-a spart gasca.....cu promisiunea ca ne luam masini 4x4..... doar eu si cu MIMI de la LIDER ne- am luat.Acuma incearca si ZVAN sa faca rost de un SAMURAI...poate facem o gasca mica.La ILISESTI sunt locuri grozave de iesit..am acolo garaj,mecanic,scule....tot ce trebuie.MARIUS 0722 680998

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare