retty75 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Salutari. Am nevoie de putin ajutor de la voi. As avea o serie de intrebari. Doresc sa-mi achizitionez un Samurai.Si sper, ca in sfarsit, sa fi gasit o alternativa viabila.E vorba ori de un Samu di '93 ori unul din '95, As vrea sa stiu in primul rand cam ce tip de euro ar fi '93. Banuiesc euro 1. Dar cel din '95 ? Masina o s-o cumpar de la cineva care a adus-o din Germania. Contractul de vanzare cumparare cum se va face. Pentru ca banuiesc, exista unul intre el si cel de la care l-a luat din Germania. Contractul se va face intre mine si ??? Vanzatorul initial sau el ? El afirma ca ar fi introdus masinile in tara inainte de 15 dec. Si ar fi facut nu stiu exact ce acte. Si atunci s-ar plati taxa veche. Dar de vreme ce nu a PLATIT taxa de inmatriculare...ce acte putea face ??? Cam atat deocamdata. Va multumesc si ma scuzati daca v-am irosit vremea degeaba. Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii Din proprie experienta stiu ca ce in Germania e euro1 in Romania va fi incadrat in general la non-euro iar ce e in Germania euro2 in Romnaia va fi incadrat la euro1! :P Majoritatea asa au patit dar totus sunt si exceptii... masini din `94 respectiv `96 cu euro2! :banana Oricum sper sa iti iei veverita si sa ne oferi niste parere despere cum e si cum ti se pare...asa stock nemodificata! Bafta la alegere! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii acum nu mai conteaza ca masina a fost introusa in tara inainte de 15 dec 2008....trebuia sa depui actele la finante pana in 11martie 2009 ca sa beneficiezi de vechea taxa....acum ptr un sami din 94 euro 2 platesti undeva la 330eur.....contract de vanzare cumparare faci ....daca are un contract german in alb....faci intre tine si neamt....direct...daca nu e un pic mai complicat in sensul ca la BV astia de la primarie vroiau certificat de neurmarire fiscala de la cel de la care am cumparat masina...chit ca masina n-a fost inmatriculata....nu stiu la voi cum cer dar la noi e o ticneala totala....dupa ce ai toate actele astea cu ce-ti dau capsomanii aia de la RAR meri la finante sa-ti calculeze taxa...o platesti si cu trei copaci facuti formulare A4 in mapa mergi la astia de la Politie.....a...si cu asigurarea platita pe min 6 luni....si gata ai nr definitive PS...o sa ai nevoie si de traducerile la brieful mare si la cel mic daca masina a fost adusa pe roti ai nevoie de nr provizorii germane plus actele aferente....daca a fost adusa pe platforma la noi dai o declaratie pe proprie raspundere ca masina a fost adusa pe platforma cu nr de inmatriculare .......prin punctul de frontiera.......care-a fost :grin: succes...tutun si multa bafta :h5 a mea...cea alba era din 94 cu euro 2 in actele germane si nu au avut ce comenta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii Putea sa depuna dosarul la fisc pana pe data de 12 iar taxa se poate platii in termen de 90 zile dar inmatricularea o poate face doar pe numele lui... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii Putea sa depuna dosarul la fisc pana pe data de 12 iar taxa se poate platii in termen de 90 zile dar inmatricularea o poate face doar pe numele lui... Cred ca ceva de genul asta imi zicea si el. Momentan astept niste poze pe mail sa vad daca merita sa ma duc pana acolo sa le vad... Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii Scuze ca ma bag si eu in discutie asa.. :P .sint si eu in tratative pentru o veverita iar proprietarul ei se afla cu actele in aceasi situatie ca cea pe care ai mentionat-o mai sus.Adica e adusa in tara inainte de 15 decembrie 2008 iar proprietarul a depus un dosar (care nu stiu exact ce contine dar se refera la taxa de poluare) la fisc.Sa inteleg din ce spunea Turagmes ca daca acest dosar la fisc este depus de actualul proprietar doar el poate inmatricula masina platind taxa veche? Nu pot face cu el vinzarea-cumpararea,urmind sa-mi iau al doilea rind de numere rosii si sa ma ocup eu de R.A.R. si de celelalte formalitati? Scuze ca m-am bagat asa...dar ma aprpopii si eu de un Suzukii si :bannana :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii A mea e din 1993 si e Euro 2 in actele originale cu care a venit din Germania, iar in Romania rar-ul a scos-o Euro 1. Bafta ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii daca nu ai depus la fisc actele necesare inainte de 11 martie(daca nu ai un nr de inregistrare)intri in noua grila de plati,si anume2700 eu ptr non eu,1700 ptr eu1 si 1000 eu ptr eu2.La anunturi eu am bagat saptamana trecuta una:e din 92 inmatriculata,nu a alergat in afara soselei si e brici si vreau 3600 eu pe ea.Masina a fost adusa ptr un prieten,el nu o mai vrea(si-a luat una mai mare)s-a pus la punct franele,transmisia NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii Scuze ca m-am bagat asa...dar ma aprpopii si eu de un Suzukii si :bannana :ypu Chiar iti multumesc. O sa incercam sa dezlegam impreuna mendrele birocratiei :h5 Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii ,si anume2700 eu ptr non eu,1700 ptr eu1 si 1000 eu ptr eu2 Mi se pare putin ciudat ce zici tu. Situl mfinante zice asa - euro 1 peste 14 ani = 910 euro. Euro 2, 13-14 ani = 486,2 euro ! Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii a fost o manevra ca sa linisteasca poporul:tot ce este peste14 ani s-a marit de 4 ori. S-a micsorat cu o treime eu 3 si 4!!.poti verifica informatia pe orice site de calcul taxe poluare NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii A mea e din 1993 si e Euro 2 in actele originale cu care a venit din Germania, iar in Romania rar-ul a scos-o Euro 1. Bafta ! are dreptate!ATENTIE !!!!!!!!Nu FINANTELE hotaresc cat platesti,ci HARTIA de la RAR cu nocsele,tipul de motor etc.Tu poti avea o masina din 93"dar daca motorul de pe ea e de generatie mai veche e non eu!!!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii a fost o manevra ca sa linisteasca poporul:tot ce este peste14 ani s-a marit de 4 ori. S-a micsorat cu o treime eu 3 si 4!!.poti verifica informatia pe orice site de calcul taxe poluare asa e eu am platit la vitara 1.6 din 94.......1080lei taxa veke......iar cea noua e......4610leicare sigur nu e dubla cum zic guvernantii,au umblat la indici si coeficienti la nesimtire,mint cu nesimtire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii din 93 cu euro 1 in brieful german mi-a iesit acum noneuro!dracu sa-i ia!la alta din 93 cu euro 1 in brief mi-a iesit euro 1.mari dbitci astia de la rar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Informatii te cauta la sonde :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Informatii acum nu mai conteaza ca masina a fost introusa in tara inainte de 15 dec 2008totala.... Am vorbit cu tipul din nou. Ma tenteaza cel din '95. Momentan ii face tabla si il vopseste. Inmatricularea, numere, tot va face el si eu o s-o iau ( daca-mi place - sambata o sa merg sa-l vad ) cu vreo 3000 de euro. Sa vedem ce va fi... Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Informatii eu nu-ti recomand sa-ti cumperi masina pregatita de vinzare nu vei mai vedea ce face la ea pune mult kit si in teren zboara de pe masina mai bine iati una gata inmatriculata si care nu este proaspat vopsita parerea mea bafta la achizitie eu am patit am plecat dincolo si cind am vazut-o m-am speriat am cumparat masina cu 2300 euro din 93 si mi-au scoso cei de al rar euro 1 si am mai bagat 2000 si mai este de bagat acum faci cum crezi pe mine numai tinichigeria m-a costat 37 mil acum nu prea cred ca respectivul va face ceva costisitor la masina si o va vinde cu 3000 de euro si din 95 :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Informatii i-ti place? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Informatii La oua ne cauta rar-ul mai bine zis. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Informatii conteaza tipul motorului...nimic altceva.. :) PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Informatii Salutare ma numesc Moga Adam si eu am un vitara din 95 si este euro 2,am o cunostinta care a cumparat si el un vitara dar cu patru usi din 94 si astia de la rar au scos-o non euro suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Informatii frumoasa masina zolameister suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Informatii Merg maine sa vad un Vitara. Trebuie sa-i multumesc si aici lui Soso-bum care m-a ajutat enorm :h5 . Sper sa fie totul ok. In week-end la noroi cu mine :banana Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Informatii frumoasa masina zolameister mersi :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate