zolameister Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Datorita vietii tumultoase pe care o traiesc zi de zi,weeked-urile le petrec la poalele estice ale muntilor Bodoc in Cernatul de Sus,aproape deTg Secuiesc.Am acolo o casuta unde la sfarsit de saptamana ies cu familia si cu prietenii.Pentru mine este un "AXIS MUNDI".Aici intotdeauna reusesc sa-mi reincarc bateriile si sa ma bine dispun.Datorita naturii inconjuratoare,a florei si faunei existente,nici un anotimp nu este plictisitor.In zona sunt mii de hectare de padure,brazdate de drumuri forestiere si de carute ceea ce face din acest loc un "rai" al iesirilor de orice dificultate. Razvan un bun prieten si fin,a vrut odata sa-si ia un ATV.L-am luat la o plimbare cu Suzi,si stiti povestea............s-a dus in Austria si avenit cu una rosie de acolo.Ei,rosie pentru ca vroia s-o inbuneze pe Dana...,care nu prea e incantata de noul hobby.Razvan facandu-si treaba cu culoarea o alearga pe Suzi unde poate si cand poate. Noi chiar ne planuisem iesirea din weekend cu mult timp,iar daca gaseam o platforma ajungeam cu siguranta la Bucuresti la intalnirea "Acei oameni minunati si masinile lor minunate".E greu sa mergi 400 km intr-o zi cu gume simex 32.Darmite sa te mai si distrezi.Asa ca am ramas la Cernatu, unde cu siguranta intr-un weekend va invit la o iesire ,palinka si un gulas . si iata cum a fost: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize senzational bravo era noapte? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Cum fu? Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Sambata seara ne-am hotarat sa iesim prin zona,cunoscand bine traseul NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Faine...dar fa-le la rezolutie de 800x600 sa vedem si noi mai bine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize :hi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize :hi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Frumoasa iesire frumoase masini! Sa va fie de bine :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize :banana bineinteles cum am ajuns inapoi am incins gratarul NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize f frumoasa zona bravo totusi, avand in vedere ca e post...nu trebuia pusa ultima poza...ca mor de pofta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize frumoasa iesirea noaptea, nu m-am gandit niciodata la asaceva arata bine cocotata pe 32 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Remarcabil! Ador sa merg noaptea pe coclauri...proiectoarele care sparg intunericul ala aparent de napatruns, senzatia aia de "prea liniste" cand repari ceva pe sub acaret :ha: ...mirajul salbaticiei absolute unde nu mai esti, ca in oras, ultimul in lantul trofic! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize am uitat una NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Duminica dimineata: soare,cald,un gand calduros ptr iesirea de la Buc,o palinka,slanina,branza,ceapa multa si la drum: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize La un moment dat de la noroi am trecut la zapada si gheata NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Prin ce zona e traseul? E in jurul Cernatului? Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize faina iesire...cand mai faci vreuna da de stire...sa fim mai multi.... :h5 in alta ordine de idei...poate ajungi miercuri la sedinta de partid :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize aproape sus NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize pe varf NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize faine locuri !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize :ha: si acu surpriza: Razvi pierde batalia cu zapada si se infunda vreo 50 cm NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize dupa vreo ora de chinuiala in care n-a avut cine sa ne faca poze am iesit si am plecat pe drumul de intoarcere.drumul era un cana max 2m latime si vreo1500 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize :banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize am ajuns la poala muntelui si ce credeti ca gasim?NOROI!!!!!!!!!!!!!!!!!MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: un weekend cu surprize Un weekend de vis ,noroaie,zapada,gheata,masini,gratare...... :bravo :x :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate