zolameister Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: un weekend cu surprize da traseul asta pleaca din Cernat si poti ajunge la lacul Sf Ana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: un weekend cu surprize Foarte frumos, Poate o sa il fac si eu la vara, cand mai trec pe acolo. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: un weekend cu surprize Eu am casa de vacanta la Zagon langa Covasna, e in zona Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: un weekend cu surprize Foarte frumos, Poate o sa il fac si eu la vara, cand mai trec pe acolo. daca ai gume de noroi bune ,poti veni si mai repede NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: un weekend cu surprize Foarte frumos! Sa va fie de bine si sa mai faceti cat de multe iesiri din astea ! Intr-adevar, arata superb Samuraiele cocotate pe 32-uri ! :bravo :1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Leda Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: un weekend cu surprize Foarte tare! Drumuri bune sa aveti! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: un weekend cu surprize :1 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: un weekend cu surprize cat de curand vom organiza o "mestecare" de noroi acolo NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: un weekend cu surprize S ar putea chiar sa l fierbem :ha: mestecat pare putin spus la cum ma stiu :happy Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: un weekend cu surprize nu zic nu....mai ales ca i-am rezolvat problema la a mea :banana acum urca si cu fata :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: un weekend cu surprize se intrevede ceva? :twisted: :twisted: :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: un weekend cu surprize totul depinde de vreme....mai adineaori am dat cam 15 cm de zapada de pe masina....iti dai seama cata e pe munte? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: un weekend cu surprize :ha: :ha: :ha: parca am avut nu demult o experienta cu multa zapada,nu? :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate