JAKY Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Sal,am achizitionat un samurai din 90 ,1300cc modelul cu hard-top....dar am o problema cu aripile spate<rugina tipica>,sunt foarte ruginite si tinichigiul zice ca necesita obligatoriu schimbate.Daca stie cineva unde pot gasi de cumparat sau daca are cineva din dezmembrari aripi care sa nu aiba rugina. M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: aripi spate samurai eu mi-am cumparat de la unix dar erau pt metal tot si a trebuit taiate din ele cu fetele de prag undeva in jur de 500.00 in septembrie si atentie ca ele vin fara ornamentul de fixare al overfenderelor :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: aripi spate samurai Aveti idee unde as putea gasi oalele de deasupra rotilor spate? Pe fata am gasit aripi complete, cu tot cu oale, dar pe spate nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: aripi spate samurai Aveti idee unde as putea gasi oalele de deasupra rotilor spate? Pe fata am gasit aripi complete, cu tot cu oale, dar pe spate nu. se comanda dupa cod, doar ca sunt in jur de 350 lei bucata. atat costau anul trecut. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate