niku iorga Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Sal...Fabian, merg pe 30 de ani, Bucuresti, lucru la stat, abia astept pensia sa ma retrag in muntii Buzaului :D Felicitari tuturor pentru Cheia, in special organizatorilor !!! Masina e aceeasi, in foto, copilotu se mai schimba :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 bine ai venit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bine ai venit, ma bucur ca esti printre noi ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 No servus ! Bine ai venit ! :D Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bine ai venit....ai reparat vascocuplajul?? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bine ai venit....ai reparat vascocuplajul?? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Bine ai venit....ai reparat vascocuplajul?? :D nu :( nu am mai avut timp de masina.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Bine ai venit....ai reparat vascocuplajul?? :D nu :( nu am mai avut timp de masina..[/quote:2hqcuudd] Eu zic sa faci cat mai repede ceva , nu de alta dar vremea e calduroasa si nu stii niciodata cand se incinge motorul in trafic. Cea mai simpla solutie e moment este sa blochezi vascocuplajul asa cum ti-am zis. Dai doua gauri diametral opuse in el si bagi doua suruburi. Dar suruburile sa fie identice. ca sa nu descentreze foarte tare vascocuplajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 [ Eu zic sa faci cat mai repede ceva , nu de alta dar vremea e calduroasa si nu stii niciodata cand se incinge motorul in trafic. Cea mai simpla solutie e moment este sa blochezi vascocuplajul asa cum ti-am zis. Dai doua gauri diametral opuse in el si bagi doua suruburi. Dar suruburile sa fie identice. ca sa nu descentreze foarte tare vascocuplajul. Ms pt sfaturi...o sa vad, poate wee asta rezolv.. A, pt trafic mi-am luat alta jucarie...o sa pun si poza, dar : "Scuze, aÅ£i atins limita de încărcare de 256 kb" :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ...o sa pun si poza, dar : "Scuze, aÅ£i atins limita de încărcare de 256 kb" :cry: Incearca acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 Mersi...de 2 luni ma trag si cu asta : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 poate citeste copilotu ce ai scris sa-ti iei omorul... :mrgreen: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 @Fabian : ... ti-am vazut masina ( Frontera ) aseara, pe blvd. Timisoara ... pe partea dreapta, cum vii din centru, spre Plaza ... cum ce cautam pe acolo ? ... ma duceam la Mall, cu nevasta din dotare si copilu' aferent :mrgreen: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 19, 2007 Autor Partajează Postat Mai 19, 2007 @Fabian : ... ti-am vazut masina ( Frontera ) aseara, pe blvd. Timisoara ... pe partea dreapta, cum vii din centru, spre Plaza ... cum ce cautam pe acolo ? ... ma duceam la Mall, cu nevasta din dotare si copilu' aferent :mrgreen: ... acolo stau :D ...singurul bloc pe dreapta, pana-n plaza..aviz amatorilor (de bowling in Plaza, bineinteles :D ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 poate citeste copilotu ce ai scris sa-ti iei omorul... :mrgreen: a citit :shock: ... dar e bine ca nu se vad pozele :D trebui sa-l cinstesc pe max sa nu-l lase sa se logheze :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Re: niku iorga Masina e aceeasi, in foto, copilotu se mai schimba :D v-am zis ca se schimba :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Re: niku iorga Masina e aceeasi, in foto, copilotu se mai schimba :D v-am zis ca se schimba :D[/quote:1jhoal0t] Fericitule. Ce bine de voi astia care nu aveti "contract". :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 In sfarsit cineva cu o Frontera poate discutam si pe privat cate ceva.... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 cind vi la sibiu adu toti copiloti :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 In sfarsit cineva cu o Frontera poate discutam si pe privat cate ceva.... off course...mai ales ca esti din BV, pe care eu il vizitez destul de des, in special iarna :D dak ne strangem macar 3, cerem admin sa ne faca sectiune :pl unde sa ne plangem pe umar :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate