Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

niku iorga

niku iorga

Postări Recomandate

Bine ai venit....ai reparat vascocuplajul?? :D

nu :( nu am mai avut timp de masina..[/quote:2hqcuudd]

Eu zic sa faci cat mai repede ceva , nu de alta dar vremea e calduroasa si nu stii niciodata cand se incinge motorul in trafic.

Cea mai simpla solutie e moment este sa blochezi vascocuplajul asa cum ti-am zis. Dai doua gauri diametral opuse in el si bagi doua suruburi. Dar suruburile sa fie identice. ca sa nu descentreze foarte tare vascocuplajul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[

Eu zic sa faci cat mai repede ceva , nu de alta dar vremea e calduroasa si nu stii niciodata cand se incinge motorul in trafic.

Cea mai simpla solutie e moment este sa blochezi vascocuplajul asa cum ti-am zis. Dai doua gauri diametral opuse in el si bagi doua suruburi. Dar suruburile sa fie identice. ca sa nu descentreze foarte tare vascocuplajul.

Ms pt sfaturi...o sa vad, poate wee asta rezolv..

A, pt trafic mi-am luat alta jucarie...o sa pun si poza, dar : "Scuze, aţi atins limita de încărcare de 256 kb" :cry:

Link spre comentariu

Vizitator koala
@Fabian : ... ti-am vazut masina ( Frontera ) aseara, pe blvd. Timisoara ... pe partea dreapta, cum vii din centru, spre Plaza ... cum ce cautam pe acolo ? ... ma duceam la Mall, cu nevasta din dotare si copilu' aferent :mrgreen: ...
Link spre comentariu

@Fabian : ... ti-am vazut masina ( Frontera ) aseara, pe blvd. Timisoara ... pe partea dreapta, cum vii din centru, spre Plaza ... cum ce cautam pe acolo ? ... ma duceam la Mall, cu nevasta din dotare si copilu' aferent :mrgreen: ...

acolo stau :D ...singurul bloc pe dreapta, pana-n plaza..aviz amatorilor (de bowling in Plaza, bineinteles :D )

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: niku iorga

Masina e aceeasi, in foto, copilotu se mai schimba :D

v-am zis ca se schimba :D[/quote:1jhoal0t]

Fericitule. Ce bine de voi astia care nu aveti "contract". :t1

Link spre comentariu

In sfarsit cineva cu o Frontera poate discutam si pe privat cate ceva....

off course...mai ales ca esti din BV, pe care eu il vizitez destul de des, in special iarna :D

dak ne strangem macar 3, cerem admin sa ne faca sectiune :pl unde sa ne plangem pe umar :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare