ADP246 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Hummer H1 Am si eu cateva poze cu ceva mai mare ca si un H1;:grin: oare cum se comporta in 'teren'?:ha: Oricum este super inalt 'utilajul' iar eu cu un amarat de seat toledo,cred ca intram lejer pe sub el :ha: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Hummer H1 Am si eu cateva poze cu ceva mai mare ca si un H1;:grin: [ATTACH=CONFIG]102281[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]102282[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]102283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]102284[/ATTACH]oare cum se comporta in 'teren'?:ha: Oricum este super inalt 'utilajul' iar eu cu un amarat de seat toledo,cred ca intram lejer pe sub el :ha: Presupun ca acel utilaj prezentat de tine nu are nici o legatura cu off-road-ul, chiar daca este posibil sa fie 4x4, este unul folosit in agricultura, cred mai exact ca este folosit pentru irigatii. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Hummer H1 Da,asa este;nu este masina de teren,dar este masina 'in teren',sau pt teren:ha:;Nu stiu exact ce face in domeniul agricol,dar cu siguranta este mai mare ca un H1; Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edyman26 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Hummer H1 Sunt diferente destul de majore intre H1 Army si cel Civil. Anumite componente facute pentru cel Army sunt foarte scumpe dar cu "life time guaranty", cunosc pe cineva de la reprezentanta care a spus ca varianta de strada este nici pe jumatate din cea originala Army. SAAB policy "We believe that safety means avoiding accidents. Not just surviving them." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Hummer H1 Ca intotdeauna ce e pt armata nu e pt populatia civila:) cum si Halogenul a fost inventat si aplicat in armata in al doilea razboi mondial si pe masini civile a fost folosit abia prin anii70-80...si exemplele pot continua, totusi daca doriti ceva detalii despre H1 cred ca ar merita intrebati baietii de la BGS ca ei au cateva parca si le folosesc destul de des cel putin una o stiu ca e pe post de atelier mobil si cap tractor :) la competitiile din CNOR macar ca sursa de informare ar fi interesant de vorbit cu ei. eu nu am dar mi-ar placea sa detin una in varianta militara dar la ce motor are cred ca impozitul ar fi enorm :) asa ca... scuze de off topic:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Hummer H1 sau...il puteti intreba pe Vali alias H2H......sau pe Eugen...ei se lovesc de ele prin Iraq zilnic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Re: Hummer H1 mi se pare ca H1 este cel mai reusit ca design din seria Hummer ... parere pur subiectiva ..... desi nu am condus inca unul Editat Octombrie 10, 2011 de sososs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Hummer H1 H1 este cel mai impunator model Si cati dintre noi nu ne-am dori un H1 cu senile drept accesoriu Visele mele nu au limite " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Hummer H1 Domnilor, va spun eu. Nu e o masina 4x4, nu e nici un camion , ci este o masinarie de razboi data dracului. Eu conduc asa ceva din 2000 si pana acum nu m-a mai impresionat nicio alta masina ( poate warriorul ). Pana in 2006 cand l-am cunoscut pe gabi nicolae , nici nu stiam ce e reductorul si la ce floseste. Asta pt ca aveam nevoie. H 1 urca pe hi peste tot cu lejeritate. Nu am avut nicio data cauciucuri de extrem pe nici una din ele, dar am treccut prin locuri pe unde nicio masina de extrem nu trecea ( si asta la proba ). Masina ( ca orice dealtfel ), are limitele ei, doar ca sunt greu de atins. Cand a condus-o gabi prima data si a pus-o pe greu, a fost surprins sa vada ca masina urca la 800 de ture pe acolo pe unde nicio masina de extrem nu a putut. L-a impresionat dar a spus ca nu intra in padure , pe potecile inguste. Si asa mi-am lut luat jeep, o alta reusita a americanilor :)) Pretul e mare dar total justificabil. Diferentele dintre humvee si h1 sunt minore. Cel miltar e mai spartan si mai ieftin. Exact, mai ieftin. Cel pe banzina l-am condus in state si e slab. Spunea un coleg ca cele militare au motoare de 6.2 Din cate stiu eu, nu este asa. Eu am condus unul militar si are motorul diesel ( fara turbo ) de sase litri, care este mai slab. Asta se intampla cu cele vechi. Acum toate au motorul de 6,5 l TD. Am fost cu ea la multe dezastre si nu te lasa nici cum. Dar daca vrei sa o strici, reusesti. Eu sunt si voi ramane un fan H1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Hummer H1 Am fost cu Bogdan la niste umanitare... Confirm! E un tanc, iar eu asa masina nu am mai vazut! De fapt, de atunci sunt indragostit iremediabil de H 1. Da' nu iese la loto..:old. Apopo, salut, Bogdan!:h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: Hummer H1 Bogdane imi permit sa te contrazic, ca cele militare au motoare de 6.2 D aspirate. Este in Orsova un m1008 cu aceasta motorizare pe care l-am condus. S-au facut in 1984-1986 si au motoare ce pot functiona cu kerozin. Datorita fiabilitatii: bloc dublu-grosime, 8 biele (nu biela-bieleta), supape cu miez de sodiu (pt temp foarte mari), pistoane forjate, etc, etc,... aceste motoare de 6217 cmc diesel s-au pus si pe Hummve. Exista kit-uri de turbo de la "Banks" care ridica cei 155 cp la 200 cp, cuplu semnificativ mai mare, 1 litru mai putin/100km (de parca ar mai conta la 11-20%, dar totusi...); anduranta scade sub 50%... Armata a folosit apoi 6.5TD, dar mult mai putin fiabil si cu multe probleme. Intradevar motoarele astea nu prea au limite de urcare-tractiune indiferent de pozitia cutiei de transfer (high-low), doar sa fie aderenta si SPATIU. Oricum, senzatia motorului chiar si diesel este ... :wink: ... Numai bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Hummer H1 supape cu miez de sodiu (pt temp foarte mari), Trebuie sa fie o greseala Na este unul din cele mai instabile metale din Tabelul lui Mendeleyev ( el in contact cu aerul practic explodeaza) de aceea nici macar ca element de aliere nu se poate folosi Scuze de corectie in rest superdesriere 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Hummer H1 Nu e gresit . Doar ca sint raritati. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Hummer H1 Renault a folosit pe modelul Renault 19 (benzina 1900 cu 4 cil transversal) aceste supape cu miez de sodiu. De ex. francezii au fost primii care au folosit prin anii 70' pe Citroen farurile ce "urmeaza" curba, dar erau comandate prin niste cabluri si dereglarile datorate intinderilor cablurilor erau prea deranjante. Apoi dupa 2000 au bagat BMW la X5 cu comanda 'asistata' electronic... denumindu-le 'primele faruri adaptive'... Francezii nu trebuie subestimati... Sunt foarte buni(e) la unele... " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Hummer H1 ...De ex. francezii au fost primii care au folosit prin anii 70' pe Citroen farurile ce "urmeaza" curba, ... Francezii nu trebuie subestimati... Sunt foarte buni(e) la unele... Au fost introduse pe Citroen DS, in 1967. impreuna cu suspensia hidropneumatica Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Hummer H1 Hai ca m-am documentat Supapele sunt cu miez de azotat de Na ( acesta nu mai este metal ci o sare) este folosit pentru dispersia mai buna a caldurii rezultata in momentul arderii combustibilului . La aceasta temperatuara azotatul devine lichid si preia caldura pana la urmatorul ciclu preda si asa mai departe 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Re: Hummer H1 NU s-a mai postat de aproape un an pe aici. Totusi inca nimeni de pe forum nu detine un H1 cu care sa se mandreasca? Editat Octombrie 25, 2012 de Astral Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Hummer H1 Daca e asa de laudat de unii, ca ar fi peste multe masini de extrem, ma intreb de ce nu este macar unul in campionat? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Hummer H1 E o masina rara si destul de scumpa la achizitie second hand mai ales acum ca a iesit din productie. Cine o cumpara nu o face pentru concursuri, e mult prea masiva pentru asa ceva. Dupa parerea mea este o masina de colectie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Hummer H1 Daca e asa de laudat de unii, ca ar fi peste multe masini de extrem, ma intreb de ce nu este macar unul in campionat? Pentru ca in Romanica concursurile sunt facute pentru un anumit ecartament..... P.S. da` vreun Unimog ai vazut? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Hummer H1 Stie cineva daca prin armata noastra au ajuns ceva specimene de H1? Parca vazusem ceva la o parada dar nu sunt sigur ce gen de H1 erau. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: Hummer H1 Pentru ca in Romanica concursurile sunt facute pentru un anumit ecartament..... P.S. da` vreun Unimog ai vazut? Da eu am concurat pe un Unimog 406 in 2008 in campionat.Problema nu este de ecartament mai degraba de raport greutate/putere+ ca daca ramai undeva nu te mai poate salva nimeni decat un TAF Al meu avea 3200 kg complet echipat cand la Mures 2008 am cazut in apa 4 trolii trageau de mine Editat Ianuarie 11, 2013 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Hummer H1 Buna seara ! Hummer n-o sa vedeti prea curand in alta armata decat cea americana. Ceea ce pare H1 in armata romana este de fapt URO Vamtac, si nu are nimic de-a face cu H1. Mai multe amanunte aici: http://urovesa.com/en/ Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Hummer H1 Se spune aici ca are suspensie independenta pe toate rotile. Eu parca am vazut punte rigida cu arcuri lamelare pe spate. Ma insel? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Re: Hummer H1 Buna ziua ! H1 vine de la mama lui cu roti independente si transmisie finala tip portal la toate patru colturile. Discurile de frana sunt pozitionate pe flansele de iesire din fiecare grup, adica nu la roata, ceva asemanator cu Oltcit-urile existente la noi. Mai jos aveti detalii, unele cam lucioase, intr-adevar: Dragos Editat Ianuarie 12, 2013 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate