bogthebat Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Hummer H1 Buna seara ! Hummer n-o sa vedeti prea curand in alta armata decat cea americana. Ceea ce pare H1 in armata romana este de fapt URO Vamtac, si nu are nimic de-a face cu H1. Mai multe amanunte aici: http://urovesa.com/en/ Dragos Se pare ca avem 100 humvee pentru trupele terestre, 22 humvee blindate , 42 Uro normale si 20 uro blindate. Humvee sunt folosite cu predilectie in Afganistan "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Hummer H1 Buna ziua ! H1 vine de la mama lui cu roti independente si transmisie finala tip portal la toate patru colturile. Discurile de frana sunt pozitionate pe flansele de iesire din fiecare grup, adica nu la roata, ceva asemanator cu Oltcit-urile existente la noi. Mai jos aveti detalii, unele cam lucioase, intr-adevar: [ATTACH=CONFIG]163886[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]163884[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]163885[/ATTACH] Dragos Am inteles. Inseamna ca la alea civile, H2 sau H3 am vazut arcurile lamelare pe spate. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: Hummer H1 Am inteles. Inseamna ca la alea civile, H2 sau H3 am vazut arcurile lamelare pe spate. H1 sau Humvee au acelasi tren de rulare. H2 este pe baza unu Suburban, iar H3 derivat din Chevy Colorado.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
syrus Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Hummer H1 sa nu confundam: 1. H1 nu e autoturism de off road ci un camion militar. Pt off road are dimensiuni prea generoase 2. are suspensie independenta pe fata ...... deci improprie pt chestii extreme 3. ceea ce vedem noi pe acilea nu e varianta militara ci cea civila. Deosebirea o face grupul motopropulsor. Cele militare merg pe motorul de 6,2 litri diesel simplu, cele civile pe gurmandul V8 5,7 litri benzina si pe nereusitul 6,5 litri turbo diesel. Toate motorizarile de origine CHEVY Truck's. Cutia de viteze le cel militar este un TH400-3 tr de viteze - cutie heavy duty, la cele civile se foloseste TH700-cutie in 4 trepte , pretentioasa si mai putin fiabila. masina e impresionanta ca aspect dar , dpdv al off roadu-lui merge pe unde merge si ARO si atat. hummer h1 e un autoturism civil humvee e "camionul militar" cum il numesti tu - High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle ambele motorizari diesel au fost destinate pentru varianta militara, benzinarul fiind periculos in conditii militare. iar th400 fiind accesibila si pentru varianta civila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Hummer H1 Am inteles. Inseamna ca la alea civile, H2 sau H3 am vazut arcurile lamelare pe spate. H3 are lamelare pe spate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei4x4 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei4x4 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Salut. Nu am mai putut rezista si in 2014 am cumparat iarasi un H1,Dar de data asta Diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate