asfalttango Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 O sa urmaresc cu interes pentru ca si eu ma gindesc sa confectionez un bull-bar pentru masinuta mea. Mult suucces si asteptam informatii detaliate :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro :bravo Chiar ma bucur ca iti faci si tu o bara. Ca... mai acum un an jumate erai impotriva ei. Succes 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mmihail Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro poate'ti tai din dejtele alea ........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro poate'ti tai din dejtele alea ........... poate iti faci si tu o prezentare.....ca nu strica....cum nu strica nici sa citesti regulamentul forumului... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Se vede treaba Dane ca te-ai pus serios pe treaba! Vezi numai ca "bara la 700" e deja un mit! Daca ai timp se merita sa ti-o faci singur ... :ha: (nu te gandi la "hand job" ...) Cred ca pe masina ta mai mult se potriveste o bara custom gen "trooper" decat una din teava ...Dar ma rog, gusturile nu se discuta ...iti vom urmari cu interes harnicia si ideile si iti vom sugera si noi cateva in masura in care vei avea nevoie de ele! :bravo :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Ai dreptate, pentru ca este o masina cu forme rectangulare si multe linii drepte. Si mie imi place bara lui Trooper. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro poate'ti tai din dejtele alea ........... poate iti faci si tu o prezentare.....ca nu strica....cum nu strica nici sa citesti regulamentul forumului... :grin: :g :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro mi-am confectionat recent un set de praguri. m-a costat 200 de lei, in loc de 2-300 euro cat "se cere" Am urmat acelasi principiu, fiind curios ce ar putea iesi daca mi-as face singur bull-barul. Estimez costul total al acestei operatiuni la 200 eur. Atfel, pe langa cei 500 de iepuri economisiti ma aleg cu experienta si, mai presus de toate, satisfactia lucrului facut de mana proprie ( nu, nu la ala ma referam... :ha: ) ca si durata, estimez timp de lucru cam 3-4 zile pline, insa care se vor intinde pe parcursul a ( sper eu) 3 saptamani, din motive lesne de inteles. La fel ca tine am gandit si eu cand m-am apucat sa-mi confectionez bullbaru` si bine am facut! :grin: :h5 Daca te ajuta cu ceva, verifica si topicul meu de prezentare viewtopic.php?f=4&t=5799&start=45 in care prezint pas cu pas cum l-am facut pe al meu. Sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Uite-aici o bara "designed & handmade by VIO", adica facuta de mine. ca 60 ore de lucru :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Da, este foarte reusita lucrarea ...+ ca Dane ptr curbe poti folosi coturi ... :h5 Nu trebuie sa-ti cauti masina de roluit ...Conteaza mult sa-ti faci bine proiectul si sa tai corect la dimensiuni ...restul e joaca ... si satisfactie la sfarsit ca a iesit un lucru din mana ta ( :ha: nu rezultatul handjobului)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro :ha: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Pana la urma cred ca iesiai mai ieftin si mai rapid daca faceai la altii bara aia..... Sau inca mai cauti idei, modele, sugestii.... :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Ai putea sa pui niste poze preliminare ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Faina lucrarea, imi place cum ai inghesuit troluil acolo. bafta @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro da,da fain. comanda la troliu o bagi inauntru? in bord? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Dane eu zic ca ai exagerat putin. Cu cat era taiat prima data aveai un unghi de atac foarte bun. Ai inghesuit troliul acolo in radiator, s-ar putea sa dauneze putin racirii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Cu electroventilatoare nu poti avea racire controlata si in plus cu troliul care il pui acolo nu faci bine: opturezi fluxul de aer spre/dinspre radiator! Optic arata superok dar nu stiu daca practic solutia aleasa de tine cu inghesuirea troliului in radiator chiar si cu relocarea acestuia mai inapoi ar fi solutia optima! Cred ca ar fi fost mai inteligent sa construiesti rollbarul pe langa troliu exact asa cum era el in pozitia initiala! Oricum daca il lasi asa trebuie sa fi foarte atent la temperatura! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Pt intercooler iti pot da eu cateva idei, eu mi-am pus. Daca nu ma insel, chiar daca masinile sunt diferite 70 si 4 runner , motorul e acelasi 2LT . Poate la tine e si putin mai mult spatiu pe verticala, sa pui un intercooler de Mitsu de 2,8 si sa-i lasi si electroventilatorul de pe intercooler , si atunci intercoolerul isi face treaba si la viteze mici. Cu inghesuirea troliului in radiator, s-ar putea sa fie ceva probleme cu racirea, daca poti sa-l dai 10 cm mai in spate (radiatorul) , da-l , sau fa unul la comanda mai serios-fac pe la Brasov. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Intercooler neaparat vertical si cat mai mare, eventual cu un electroventilator pe el pt viteze mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Dane mie imi place lucrarea la care te-ai gandit! 1.Cartile de offroad recomanda inlocuirea elicei clasice cu electroventilatoare (utilizarea chiar a 2 vent.) 2.Masinile de rally au acest tip de intercooler "stropit" pt marirea randamentului, iar montarea lui se face in pozitie oblica deoarece acesta pozitie favorizaeza utilizarea unei fante de acces din exterior a aerului mai mica deci - eficienta marita .. 3. Atentie insa masinile de rally merg pe trasee asfaltate sau macadam ..nu EXTREM OFFROAD acolo unde in fanta de acces a aerului pot intra si elemente din mediul ambiental (noroi, crengi, frunze..) opturand-ul Keep up the good work :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro de ce nu incerci sa pui troliu in spatele scaunului de la sofer ai traiectorie libera pe linga radiator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Dane mie imi place lucrarea la care te-ai gandit! 1.Cartile de offroad recomanda inlocuirea elicei clasice cu electroventilatoare (utilizarea chiar a 2 vent.) 2.Masinile de rally au acest tip de intercooler "stropit" pt marirea randamentului, iar montarea lui se face in pozitie oblica deoarece acesta pozitie favorizaeza utilizarea unei fante de acces din exterior a aerului mai mica deci - eficienta marita .. 3. Atentie insa masinile de rally merg pe trasee asfaltate sau macadam ..nu EXTREM OFFROAD acolo unde in fanta de acces a aerului pot intra si elemente din mediul ambiental (noroi, crengi, frunze..) opturand-ul Keep up the good work :grin: eu am incercat cu ventilatoare si nu a tinut am facut radiator la Bistrita din aluminiu marit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: DIY - custom bullbar, sau cum sa pastrez in buzunar 700 euro Dane mie imi place lucrarea la care te-ai gandit! 1.Cartile de offroad recomanda inlocuirea elicei clasice cu electroventilatoare (utilizarea chiar a 2 vent.) 2.Masinile de rally au acest tip de intercooler "stropit" pt marirea randamentului, iar montarea lui se face in pozitie oblica deoarece acesta pozitie favorizaeza utilizarea unei fante de acces din exterior a aerului mai mica deci - eficienta marita .. 3. Atentie insa masinile de rally merg pe trasee asfaltate sau macadam ..nu EXTREM OFFROAD acolo unde in fanta de acces a aerului pot intra si elemente din mediul ambiental (noroi, crengi, frunze..) opturand-ul Keep up the good work :grin: Din nefericire musiu Dankrp nu are cum sa aprecieze postul dvs, dansul nu se va mai afla printre noi vreme de 15 zile. A tot faultat aiurea si a primit cartonas rosu. E o grea pierdere :ypu si depinde exclusiv de domnia sa daca se mai reintoarce printre noi, sau ......nu! Propun admin sa inchida subiectul ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate