viji Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Ce ziceti de Chevrolet Avalanche mie-mi place foarte mult si ma gandesc sa schimb Navara NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddock Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Este super , eu sunt fan americane , ash da oricand navara pe scula americana . .....parerea mea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Arata intr-un mare fel,dar performante?,fiabilitate?.Poti face cu ea ceea ce poti face cu navara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Performante... http://www.chevrolet.com/avalanche/ Iar fiabilitate nu cred ca e mare diferenta fata de Nissan mai ales de cand si-a bagar renault-ul coada Nu stiu cum e cu piesele si cat dureaza pana vin NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Foarte frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Motor V8 la 5,3 l....Sculă de sculă !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche este una alba si in timisoara suna de ai orgasm instantaneu si arata de mori.pe teren insa nu am vazut masina si sincer sa am asa ceva nu as incerca sa ies u ea de pe asfalt caci mi s-ar rupe sufletul! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche :hi Mai e o problema..se devalorizeza destul de repede!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche salut:cl, am mers cu asa ceva are un prieten la orsova. este din 2005 negruinmatriculat in miami. consum mediu este 14 la suta. si vreau sa spun ca in teren este ff bun si stabil. singura problema este gabaritul f mare si nu prea are loc printre copaci daca se face off road montan, nu balaceala prin noroi cum se face in marea parte a tarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Ce ziceti de Chevrolet Avalanche Buna seara ! @prus: Topicul nu mai este de actualitate, are in curand doi ani de la deschidere. Putina atentie la data nu ar fi stricat... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate