niku iorga Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Dupa instalarea statiei si montarea antenei, cu sprijinul SC GPX - gepeto si catagsm - am plecat in cautare de noroi pe langa Bucuresti. Nu am gasit. Am vazut in schimb 3 caprioare (reale), un stol de vanat (gepe, trebuia sa vii cu pusca) si mi-am reactivat hemoroizii pe un pod peste un rau...plimbarea s-a intamplat pe undeva pe langa Domnesti, dar trecerea podetului merita toti banii pt gaz. Exemplific cu poze :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 5, 2007 Autor Partajează Postat August 5, 2007 andrenalina la maxim :shock: PS: a se observa noua antena :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 te-ai bagat la extrem :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Nu treceam podu' ala nici sa ma pici cu ceara ... si de unul singur ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Nu treceam podu' ala nici sa ma pici cu ceara ... si de unul singur ... si daca erau doi sau trei ce faceai? super aventura :B adernalina puraaa :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Hu hu hu... parca-i peste raul Kwai in '45 :j 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Mare curaj. Din moment ce ai scris si ai pus poze, sa inteleg ca a tinut. :ha1 :ga MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 daca nu tinea podu' gaseai ce cautai sau chiar ceva mai mult :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 omg .. asta da ... bravos :) Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 si nu dadeati si voi un biiipppp sa trec la statie sa facem probe....?!!??1!1!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 promite.. Dom'le baiatu' asta promite. :lr Asta pot sa zic, nici nu s-a uscat cerneala bine pe Nistoresti si bravul niku a trecut la treaba, iute dom'le. mersi pentrun invitatie daca puteam ma teleportam de la Piatra mare sa particip si eu. Podu ala e meserias. Acu daca a trecut niku oare mai ma tine si pe mine? :shock: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 cu putin noroc gaseai norori din plin (mai mult decat puteai duce) :P :twisted: aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Acu am vazut......nu i normal niku...in sensul bun al cuvantului..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Intradevar mult noroi ai gasit .Super fain. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate