night bird Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Alooo, nu alea de le stiti voi(in parau ala, rapa aia etc) Hai sa facem o mica baza cu drumurile cele mai proaste din zonele noastre, si eventual variantele ajutatoare de mai buna calitate. Poate asa reusim sa evitam portiunile tampite si sa ne menajam sistemu nervos si masinile, cu beneficii evidente la buzunar si la speranta de viata(ca tot vor astia sa ne scoata la pensie la "doar" 70 ani) Stiu ca veti fi tentati sa treceti 70% din reteaua nationala de drumuri, dar abtineti-va. Caransebes - Orsova este pt mine cosmarul vietii. De asta primavara se lucreaza, si acu, sapt asta cand m-am dus iar pe acolo, am constatat ca lucrurile s-au conservat exact asa cum le-am stiut. Muncitorii cred ca sunt de formare arheologi, si a-si iau meseria de conservare foarte in serios... Varianta ajutatoare venind dinspre Deva spre Orsova, ar fi Hateg - Petrosani - Tg Jiu - Motru - Tr.Severin - Orsova . Nu-i stralucita, da e de preferat celeilalte. Daca v-am starnit interesu, mai postati si voi drumuri "perfect conservate" din perioada comunista si variantele mai bune, nu de alta, da poate totusi mai vine si primavara aia, si mai pleaca lumea cu treaba incolo-incoace. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Nu ma pot stapani sa nu-mi postez si eu favorita: E79 fost DN66 - Simeria-Petrosani. Reparatiile la drumul asta dureaza cam de cand dureaza constructia lui A2 si se vor termina probabil mult dupa autostrada lu' Bechtel. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Drumul Ploiesti-Targoviste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Oradea Zalau si varianta ocolitoare e prin Cluj :P Si Reghin Toplita varianta ocolitoare cu barca pe mures Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) De departe cel mai prost , Caracal - Bechet via Amarasti , Dabuleni . Apoi , intrarea pe centura , cum vii din Bucuresti si intrii sub pod la Jilava ! Acolo e deja off..... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Keske: Si Reghin Toplita varianta ocolitoare cu barca pe mures :ha: Beton asta cu barca pe mures.... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Sadu-Crasna-Novaci Ranca cel mai groaznic drum pe care am fost in ultima vreme cel putin de la Sadu la novaci nu gasesti o portiune de asfalt dreapta iar la intrarea in Ranca e drum de raba, noroc ca am fost cu samuraiu ca de nu era jale. Daca vrei sa ajungi la Ranca varianta ocolitoare e Tg jiu-Novaci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Oradea Zalau si varianta ocolitoare e prin Cluj :P Este o scurtatura pe care o folosesc Zalau - Zimbor - Almas - Huedin - Oradea ! Si mai este una si mai scurta (dar cu o portiune destul de scurta, nasoala ) : Zalau - Simleul Silvaniei - Nusfalau - Alesd - Oradea ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) aaaa...topicul acesta ar trebui sa explodeze la ce drumuri avem fac saptamanal suceava -vatra dornei si pot sa zic ca este infernal este in lucru, semafoare, praguri de asfalt lasate asa neterminate ,cratere nesemnalizate , adica dezastru drumuri ocolitoare nu stiu ca pe la noi pe aici cam toate sunt praf eventual evitati zona :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) 1. Buzias - Berzovia; 2. Bocsa - Comoraste 3. Sasca Montana - Sopotul Nou asa intr-o ordine aleatoare ... take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) E distanta cam scurta dar e foarte rau, cu drum de pamant cam 70-80%: -Romanasi-Jibou-Ulmeni(108A), Variante ocolitoare o gramada dar cam peste tot e rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Eu as fi tare curios sa stiu in ce stare mai este DN17B - Vatra Dornei-Lacul Bicaz(pana la viaductul Poiana Largului, la coada lacului Bicaz. Acum doi ani era sa rup masina (Solenza) pe drumul ala. Si tot in zona, tot in aceeasi perioada, DN18 Vatra Dornei-Borsa: primii 30 km erau decopertati partial (adica gropi de pana la 30cm adancime, dreptunghiulare). Dupa cei 30 km (si aproape 2 ore) am cedat psihic si m-am intors in Vatra Dornei, aflasem de la o statie de benzina ca tot drumul care urma era la fel. si asta dura de vreo 8 luni de zile Oare s-o fi terminat lucrarea de atunci? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Drumu ala e din dale de beton, iar pe deasupra in unele locuri s-a turnat asfalt, de unde rezulta ca a iesit o mare varza. Ultima oara am fost asta-iarna pe acolo, prin Ianuarie cu Pajero si de la damburi si ocolisuri de gropi, am dat-o in derapaje pana am indoit un parapet metalic cu bara spate. Garantat nici acuma nu-i reparat si e in aceeasi stare ca si acum 10-15 ani. Anul trecut bateam acel drum de 2 ori pe saptamana cu un Matiz, de acolo mi-au disparut si pietrele de la rinichi. O alta straduta misto, de evitat pe cat cuprinde e centura Campulung-Moldovenesc. De centura Bistritei nici nu mai vorbim. Am venit in Aprilie cu o duba incarcata pe acolo si mai aveam putin si cedam nervos, imi venea sa plec pe jos acasa. Dupa ce faci un drum din Anglia pana in Romania, ajungi la concluzia ca cele mai "stralucite" autostrazi de la noi, sunt drumuri comunale la ei (oricare tara vestica, de pe ruta respectiva). OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Judetene se pun? vara trecuta se lucra la trecerea peste calea ferata de la Drajna, coada de 40+ minute, asa ca in Slobozia am luat DN2A spre Urziceni, cu gandul sa gasesc un judetean sa ma scoata la Lehliu Gara si inapoi pe A2. Conform cu harta mea, din satul Ciochina se face la stanga DJ201B, care ajunge fix la Lehliu. Culmea e ca prima parte era chiar proaspat asfaltat (pe teritoriul judetului Ialomita). Dar de la intrarea in judetul Calarasi mai departe... a fost interesant: drum de pamant plin de incretituri. M-am zdruncinat la mare fix, dar am ajuns la destinatie. Concluzia: daca nu exista nici o alta optiune, merge si asta. PS: in 2012 nu am mai repetat experienta, poate s-a asfaltat si restul, ar fi interesant... Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Drumu ala e din dale de beton, iar pe deasupra in unele locuri s-a turnat asfalt, de unde rezulta ca a iesit o mare varza. Ultima oara am fost asta-iarna pe acolo, prin Ianuarie cu Pajero si de la damburi si ocolisuri de gropi, am dat-o in derapaje pana am indoit un parapet metalic cu bara spate. Garantat nici acuma nu-i reparat si e in aceeasi stare ca si acum 10-15 ani. Anul trecut bateam acel drum de 2 ori pe saptamana cu un Matiz, de acolo mi-au disparut si pietrele de la rinichi. O alta straduta misto, de evitat pe cat cuprinde e centura Campulung-Moldovenesc. De centura Bistritei nici nu mai vorbim. Am venit in Aprilie cu o duba incarcata pe acolo si mai aveam putin si cedam nervos, imi venea sa plec pe jos acasa. Dupa ce faci un drum din Anglia pana in Romania, ajungi la concluzia ca cele mai "stralucite" autostrazi de la noi, sunt drumuri comunale la ei (oricare tara vestica, de pe ruta respectiva). Multumesc Klez de raspuns, speram sa includ traseul pe drumul de intoarcere de la Baia Mare anul asta... dar se pare ca trebe sa fac alte planuri.:uameni :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) va recomand sa incercati Campu Lung - Curtea de Arges......Brasov-Baraolt-Odorheiul Secuiesc.....si pot continua asa multa vreme...si asta doar aici in zona mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Subscriu pt. Curtea de Arges- Campulung............. . M-a durut inima anul trecut. Eu sunt din C de AG de fel. Am nenorocit motocicleta unui prieten si fundul personal ca m-a mancat sa-mi aduc aminte de tinerete....... . Pacat; un traseu frumos care arata ca dupa bombardament. Completez cu Transfagarasanul intre C de Ag si Balea; incet, incet drumul asta o sa dispara. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Saptamana trecuta am facut Transalpina cu plecare din Sebes si am iesit pe la Voineasa apoi Brezoi-Valcea etc. Daca pe Transalpina inca sunt sectiuni in care se lucreaza si daca nu esti atent ramai acolo chiar si cu 4x4 (gropi de 30 cm nesemnalizate sau poduri in lucru) totul se uita la coborare deoarece asfaltul e aproape perfect. Dupa ce am facut stanga spre Voineasa ,pana aproape de Brezoi pot spune ca e cel mai prost drum pe care am mers pana acum.Gropi vechi de la revolutie,asfalt valuri valuri,marcaj prost,semne care sa te ghideze...pauza. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Multumesc Klez de raspuns, speram sa includ traseul pe drumul de intoarcere de la Baia Mare anul asta... dar se pare ca trebe sa fac alte planuri.:uameni :h5 Poti sa-l faci. Macar e frumos, priveliste minunata, mai ales in zona Poiana Largului-Bicaz. Acolo oricum nu poti sa-i dai mai mult de 40-60 kmh ca sunt serpentine foarte multe, iar intre Vatra Dornei si Poiana Teiului daca mergi cu 50-60 kmh, nu se intampla mare lucru (adica nu-ti cad rotile). OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Oradea-Stei ... cred ca ii cea mai proasta portiune de drum european din tara, plin cu gropi si denivelari Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Salutare Curtea de Arges-Ramnicu Valcea (73C) stie cineva in ce stare este?Multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Ultima data am fost anul trecut, dar era impecabil. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) am fost pe C de Ag pana la Rm Valcea....impecabil...ca dupa razboi...gropi...portiuni sapate...ca la nebuni....prefer sa merg la Rm Valcea prin Pitesti....decat sa scurtez pe la Curtea de Arges Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Cand asta, Marius? M-ai socat, credeam ca e OK drumul ala? Era ca in palma cand m-am dat cu motorul pe acolo. Drum judetean, ingust, dar fara bombe. Pacat ca iar s-a dat dracu', nu e asa de mult de cand l-au redeschis dupa cativa ani de "drum inchis circulatiei publice" Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road) Multam colegi am pe lista niste plimbari prin Valcea si de asta intrebam. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate