Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cele mai proaste drumuri din tara(on road)

night bird

Postări Recomandate

Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road)

Eu am fost prima oara prin... 2006, parca, pe cand era inchis circulatiei publice. A fost ani la randul asa, era o surpatura la vreo maxim 10 km de Curtea de Arges, si se circula numai offroad pe circa juma' de kilometru. Am asudat sange pana am ajutat un amic cu o vitezana sa treaca pe acolo (avea si ceva defectiune). Apoi am trecut aproape in fiecare an o data, ca am prins gustul Transfagarasanului si era traseul cel mai la indemana mie. De fiecare data fusese OK, dar cum lucrurile bune nu dureaza prea mult, nici aici nu putea sa fie OK prea mult timp. Bine ca am aflat. Altfel probabil o simteam pe pielea mea in cateva saptamani. Se pare ca judetul Arges nu e doritor/capabil sa exploateze Transfagarasanul, nici drumurile catre el, nici jumatatea argeseana a lui nu sunt intretinute ca lumea. Tot mai multi prefera sa urce dinspre Sibiu si sa se intoarca tot pe acolo, si e pacat.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cele mai proaste drumuri din tara(on road)

Pe ruta Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc - Praid - Sovata - Reghin s-a schimbat ceva ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare