pretorian Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Salutare stimabililor, de bucurie o sa anunt si aici, azi de ziua mea am primit un cadou mullt asteptat, pe care multi dintre voi l-ati primit deja si anume, consoarta mea mi-a spus ca voi deveni tatic :banana , asa ca, cu proxima ocazie voi da berea de riguare :x :x . Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit felicitari zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit felicitari :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit sa fie sanatos. :1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Multam tuturor :x Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit :1 :x :1 :x :1 :x REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit La multi ani si sa fie intr-un Ceas Bun !!! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Ohooohoooo :1 Cel mai frumos dar! Sa fie sanatos(a) si sa va aduca numai bucurii.Nastere usoara sotiei :h5 Si tie sa nu faci poteca pe holul spitalului :ha: Petrecere placuta! :h5 :x :x :x :x Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit La multi ani si felicitari! :k :k :k :Gr "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit uf, deja am emotii :) Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit frumos cadou :1 :1 :1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Felicitari, Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de el ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit La multi ani ! si o sarcina usoara sotiei , tie ... forta de munca sa aiba pustiul/pustoiaca tot ce vrea !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Ce mai beton cadou pe care poate sa il primeasca cineva de ziua lui. Felicitari! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Ce mai beton cadou pe care poate sa il primeasca cineva de ziua lui. Felicitari! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo Sa stii ca da , cel tare cadou :x multumesc inca o data celor care mi-au urat Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Un cadou deosebit Felicitari si Welcome In Da Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit sa va traiasca !!! nastere usoara...d-nei .... ... sper ca ai pus mana in sold .... ca sa iasa baiat .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit Sa fie intr-un ceas bun! Sanatate mamei si copilului! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit sa va traiasca !!! nastere usoara...d-nei .... ... sper ca ai pus mana in sold .... ca sa iasa baiat .... pe asta cu soldu' nu o stiam :grin:....... iti dai seama ca asta iti e dorinta.... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit Super tare, FELICITARI!!! Carcotase mai sunt femeile astea!!!!! Sanatate si nastere usoara sotiei.... :bravo :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit Felicitari. Sa va traiasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit felicitari si toate cele bune. Fata, baiat offrodul sa-i placa :tr :bannana You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit Felicitari si sa va bucurati de ei! Ca doar nu o sa te opresti acum cand ai invatat cum sta treaba :grin: Bun venit in clubul taticilor Spor la treaba celorlalti care se codesc inca Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Un cadou deosebit E o senzatie unica pe care o sa o traiesti la maxim incepand din acel moment din care ai fost anuntat (mai ales daca e primul)! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate