Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un cadou deosebit

pretorian

Postări Recomandate

Re: Un cadou deosebit

multumesc tuturor pentru urari, astept cu nerabdare senzatia despre care se vorbeste :grin: :x :x

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc tuturor pentru urari, astept cu nerabdare senzatia despre care se vorbeste :grin: :x :x

Si ca sa fim in "spiritul" forumului, sa bagi si niste poze cu "utilajul" dupa ce se naste. :grin: :grin: :grin:

Situatia, in ordine cronologica ar iesi cam asa:

:top :pl :pt :wr :op :sm :sl1 ... :oo :ypu ... :sc :pr1 :x :x :x :sm :sm :sm :sm :sc :sc :sc ... :ypu :ypu :bannana :bannana :ypu :ypu :b :b :2dr :2dr :2dr :dr :dr :dr :f2 :br

Link spre comentariu

Vizitator Leda

Felicitari! Sa va traiasca.In curand ve-ti afla si daca e baietel sau fetitza...preferinte? :1

Si binenteles La multi ani! :k

Link spre comentariu

Felicitari! Sa va traiasca.In curand ve-ti afla si daca e baietel sau fetitza...preferinte? :1

Adica ceva de genul Cu "bullbar" sau fara? :grin:

Link spre comentariu

felicitari ...aceiasi veste am primit-o si eu de craciun...si inca nu mi-au trecut emotiile ... macar acu' suntem cel putin 2 care stam ca pe ace :h5

atunci felicitari si tie, tu macar mai ai putin.... :grin:

Si binenteles La multi ani! :k

eu imi doresc baiat binenteles, sotia vrea fata.... acum nu conteaza ce o fi, sanatos sa fie.

Si ca sa fim in "spiritul" forumului, sa bagi si niste poze cu "utilajul" dupa ce se naste. :grin: :grin: :grin:

ne gresit :x :x

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

Ce sa mai spun la cate urari ti s`au facut decat sa fie intr`un ceas bun si poate pana la urma o sa aveti gemeni :grin: (fata si baiat) ca sa fiti impacati si tu si doamna :h5 Toate cele bune si sa va dea Dumnezeu un copil frumos si sanatos :Hr

:off Pai dupa cum vad treaba nenea @MAX a exemplificat treaba in lux de amanunte , deci cei mai tinerei care cititi bagati bine la cap ca nu se explica si a2a oara :ha: :ha: :pt :as :fk2 .... jos palaria domnu` @MAX :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pai daca e asa, de explicat si de dat sfaturi...pot si eu sa-mi dau cu parerea despre cum se creste mostenitorul/mostenitoarea :y :y :y

Daca de facut copii este usor.... (Max stie... :wink: ), de-abia dupa nastere incepe greul.

Dar nu zic mai multe sa nu va spulber elanul :) :) :)

Felicitari viitorilor tatici!

Un copil este cel mai frumos lucru de care puteti avea parte pe lumea asta. :h5 :B

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

in primul rand multumesc celor care mi-au urat si in al 2 lea rand maine avem programare la ecograf, asa ca uratimi succes

o sa revin cu detatalii pe masura ce inaintam in etape :ha: asa ca la constructia sau refacerea atelajelor, ca sa fiu in treand cu forumul. :cl :ha:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

bafta multa ...luni mergem si noi sa vedem daca ne poate zice ce iasa...cu bulbar sau nu...ca deh ...implinim 16 saptamani :h5

bafta si tie :x

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

asaa... astazi am fost la ecograf, mai trebuie sa asteptam ca sa vedem ce va fi, bebele este bine Doamne ajuta, in schimb ne-a dat un pomelnic de analize de facut, asta inseamna ca saptamana viitoare avem de alergat.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare