manolo Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 urcare pe o panta abrupta click pe link-ul atasat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: aro vs patrol Manolo, n-are nici o relevanta comparatia ta dintre Aro si Patrolu` din imagine :ha: :ha: :ha: Pur si simplu a ratat plecarea si nici nu a stiut sa-i dea talpa, nu a stiut cum sa-i dea gaz, nu a stiut nici cu vitezele!!! :ha: :ha: COME OOOON! Urcare aia e una soft spre foarte soft! :ha: :ha: Ia de vezi cu adevarat Patrol sau poate sofer?!!! :grin: :hi :ha: :h5 [youtube:7a0rzhpm] [/youtube:7a0rzhpm] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: aro vs patrol este adevarat ca numai tablele de aro 10 au ramas restul sunt de terano 2 ,dar nu toti stiu treaba asta ca nu merg cu capota ridicata. filmarea nu pune in valoare unghiul pantei dar o sa pun filmulet la sfarsitul saptamani cand o sa iesim din nou si sper sa iti dai seama atunci ! daca panta pe unde ati filmat voi ,ar fi mai aproape de gorj ,fara nici-o retinere as accepta provocarea . sunt mare consumator de adrenalina si accept toate provocarile pe urcari si coborari dar fara namol (raman suspendat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: aro vs patrol @Tractozaure..........invita l pe @manolo la o iesire Off Road Runners Team sa vada de ce anume e in stare un PATROKLE......... :banana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: aro vs patrol Hai sa nu fim rautaciosi!! :hi E destul de bun si un A10!! E si el 4X4, sau voi credeti ca daca as reusi sa fac si eu asa ceva in fata unui Nisan nu m-as lauda?? Atacati sau dati indicatii celui cu Nissanul!! slp -Nu stie ce sa faca cu masina , celui cu A10 -bravo lui s-a descurcat admirabil!!! :1 Acu sa ma tin la suturi!! :) Mi-am pus pe toi cei cu Nissan in cap!! :F Oricum nu o zic din rautate sau invidie... imi doresc si eu un Patrol,GR dar deocamdata nu ma tine! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: aro vs patrol Nicule, ai dreptate :1 manolo, se vede ca ai plumb in talpa si ca sti cu ce se mananca sofatul :bravo Sper sa ne intalnim candva sa alergam pe campiile patriei impreuna! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: aro vs patrol Nicule, ai dreptate :1 manolo, se vede ca ai plumb in talpa si ca sti cu ce se mananca sofatul :bravo Sper sa ne intalnim candva sa alergam pe campiile patriei impreuna! :h5 imi doresc sa ne intalnim la o "prieteneaca" sau la mai multe,dar undeva mai aproape de gorj pentru ca am o situatie familiara mai grea si nu pot lipsi mai multe zile de acasa! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate