arete Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Salut, Trebuie sa realizez niste inele de centrare pt jante, se vor monta flanse de 30mm pe un 120, am MARE nevoie de cotele butucului de roata ca sa stiu ce si cum sa tai la strung. Va foarte multumesc. PS nu ma puneti sa masor......masina e la o distanta mare de mine si proprietarul sigur nu stie ce e ala subler. Merci din nou " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Foarte tare, in sectiunea dedicata Toyota nu se exista nimenea sa stie raspunsul la intrebarea mea....interesant " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Pai in primul la rand la o masina de zeci de mii de euro ar trebui sa dai 250-300 de euro pe un set de flanse H&R care sunt de incredere. Masina aia totusi merge si cu 180km/h si trebuie sa ai ceva siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Poate ar trebui sa fii mai explicit. Personal, nu am inteles nimic. Din cite cunosc, cind pui flanse la roti (ca sa le scoti mai inafara, daca despre asta e vorba), le pui si gata. Ce anume vrei sa centrezi??? Inelul ala de care vorbesti tu, se monteaza undeva intre butuc si flansa sau intre flansa si janta??? Il folosesti la centrare la fel cum se centreaza discul de ambreiaj??? Despre ce fel de centrare vorbesti??? Analizeaza putin si varianta de a pune pe masina jante cu ET negativ. Este mult mai sanatos. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 El vorbeste cat e diamterul butucului pe care se centreaza janta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 El vorbeste cat e diamterul butucului pe care se centreaza janta. Corect ala e "buba"....cotele acestui "wheel hub" imi trebuie , diam exterior si interior inaltimea o fac eu in functie de flansa. Problema e ca cu flansele puse (scuzati cacofonia) nu mai ai cum sa centrezi janta, centrarea se face teoretic prin insurubarea in cruce a piulitzelor...cu masina suspendata, dar tine doar teoretic....practic pe la 90 km/h iti "bat" rotile. Asa ca , va rog, da-ti-mi si mie acele cote....:) " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 flansele pentru toyota respectiva AU inel de centrare Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Si eu iti recomand sa cumperi gata facute, de calitate. SAU sa folosesti jante intoarse / cu ET negativ din fabrica. De ce nu ai face asta si vrei sa le faci artizanal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 ....eu nu mai pricep nimic. Am deschis un topic unde rog pe cineva care are aceasta posibilitate sa-mi dea si mie niste cote. Atit. O insiruire de cifre. O saptamina nu ma baga nimeni in seama dupa care incep sa curga post-urile "gen"...alea originale au....te sfatuiesc sa iti iei jante tabla...... da de ce nu iei H&R.etc..... Bun , hai sa o mai lamurim o data poate acuma iese..... Flansele exista , sunt cumparate si montate pe masina. La 90-120km/h rotile desi sunt echilibrate, bat. Deci sse necesita fabricarea unor inele de centrare. Ca sa pot realiza acest lucru imi trebuie niste cote. Acum urmeaza intrebarea. Stie cineva aceste cote ? Multumesc anticipat " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Nu o sa te ajute inelele care vrei sa le faci, janta se centreaza din prezoane, oricum janta nu este foarte fixa pe butuc. Probabil flansele sunt de vina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Nu o sa te ajute inelele care vrei sa le faci, janta se centreaza din prezoane, oricum janta nu este foarte fixa pe butuc. Probabil flansele sunt de vina. Am trecut prin aceeasi problema cu un L200 2005 cu acelasi tip de flanse, ma rog cred ca erau identice, si asa am rezolvat situatia, am facut niste inele ceva mai lungi astfel incit cind pui janta sa se centreze pe inel ......si gata s-a rezolvat. " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Uite la mine cum sta janta fata de butuc care e mai mic in diametru, si nu bate deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 1. Flansele tale sunt de vina! 2. Nu stie nimeni cotele alea! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 1. Flansele tale sunt de vina! 2. Nu stie nimeni cotele alea! Nu stie nimeni cotele butucului de pe LC 120!!! Las' ca intreb la Gostat , daca o mai fii vreunul. Multam oricum. Da stiu ca flansele sunt de vina, le lipsesc aceste inele, dupa cum a zis si Tudor, flansele originale vin cu aceste inele...astea nu... " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Arete sa stii ca nici la Toyota nu e usor de obtinut o astfel de informatie. S-ar putea ca nimeni de aici sa nu stie. Am avut o experienta asemanatoare, cu niste jante pa care le-am luat unui prieten, tot asa la distanta. Le-a montat, totul parea OK dar la anumite viteze mari aparea o bataie. A durat ceva pana sa ne dam seama ca inelele de centrare DIN PLASTIC pe care ni le daduse furnizorul (dupa ureche pentru ca nu vazuse masina) erau prea subtiri, deci janta nu intra fix pe butuc fiind fixata numai in prezoane. Ne-am dus la el ne-a montat altele si no problem! Sunt de plastic nu costa nimic. Te intreb si eu: de ce nu isi ia singur inele de la un furnizor de jante? De ce trebuie neaparat facute la strung? Probabilitatea sa le faci tu la distanta fara sa vezi masina si sa se potriveasca, mi se pare neglijabila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 24, 2009 Autor Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 pt ca avind flansele montate inelul ar trebui sa aib ao inaltime de aprox 35-40mm astfel incit janta sa se "aseze" pe inel..... si eu nu stiu pe nimeni din cei care vand jante sa aiba inele cu o astfel de inaltime.....ei au inelele de centrare a jantei pe butuc, nu au de unde sa aiba inele de centrare ca sa pui janta pe flansa... " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Inteleg ori ca flansa e mult mai mica decat butucul ori janta nu e cea originala si are gaura de fixare pe butuc mai mare. De ce?? Tare mi se pare ca omul a cumparat dupa ureche diverse chestii minunante ca sa isi faca masina ca o floare, iar tu trebuie sa rezolvi problemele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 "arete", incearca si tu sa ne spui doua vorbe despre tine, sa ne cunoastem intr-un fel. Nu sunt prea multi cu LC120 pe forum, si vrem si noi sa stim cine-o poarta. Oamenii nu sunt prea saritori daca nu stiu cu cine stau de vorba. Ai vazut ca nici unul nu s-a aplecat sa masoare butucul... Te rugam... pe la noi asa se obisnuieste. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 "arete", incearca si tu sa ne spui doua vorbe despre tine, sa ne cunoastem intr-un fel. Nu sunt prea multi cu LC120 pe forum, si vrem si noi sa stim cine-o poarta. Oamenii nu sunt prea saritori daca nu stiu cu cine stau de vorba. Ai vazut ca nici unul nu s-a aplecat sa masoare butucul... Te rugam... pe la noi asa se obisnuieste. Eu nu am LC120, eu am un Mitsubishi L200 din 2005 cu ceva modificari, acum asteapta si el o bara si un troliu...in rest nu stiu cam ce as putea spune despre mine....asa de interes general :) " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeoffroad Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Salut! Diametrul e 91.9 mm, am si eu 120, si mi-am facut distantierele in 2003 cand nu auzisem de H&R. Succes. P.S. Daca te mai pot ajuta cu ceva ma gasesti la 0722.354.678. George Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Martie 28, 2009 Autor Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Intrebare pentru posesorii priceputi de LC120 Salut! Diametrul e 91.9 mm, am si eu 120, si mi-am facut distantierele in 2003 cand nu auzisem de H&R. Succes. P.S. Daca te mai pot ajuta cu ceva ma gasesti la 0722.354.678. George Iti multumesc la maxim...........:) " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate