Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

traseu paraul rece-cabana diham

georgenk4

Postări Recomandate

intrebare pentru domnii din zona brasovului sau imprejurimi: aveti idee cum se prezinta drumul din paraul rece catre cabana diham, acum dupa ninsorile acestea? este practicabil pentru un samurai incaltat cu MT-uri dar fara troliu? ce alte trasee mai soft mai puteti recomanda pentru zona respectiva? weekendul acesta vreau sa ajung prin simon-bran si ma bate gandul sa ies cu masina un pic si pe forestierele din zona!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: traseu paraul rece-cabana diham

Pai daca ajungi in zona Simon Bran...de ce sa mergi pana la Diham....ai destule drumuri pana acolo.....in alta ordine de idei.....pana la Diham nu cred ca poti ajunge din cauza zapezii.....poti ajunge doar pana in poiana de unde se ramifica drumurile spre cab Poiana Izvoarelor....Busteni...Cab Diham....iar de acolo pana la diham....per pedes :grin: ....iar ajunsul pana acolo e conditionat de vant...daca incepe sa bata ...salutare...drumul se umple cu zapada cu viteza vantului.... :ha:

Link spre comentariu

deci poti merge...pana unde se poate....de acolo lasi masina si pe potecuta pana la cabana....putina miscare nu face rau nimanui....iar peisajul...daca e vreme buna....merita tot efortul :h5

Link spre comentariu

Vise baiatu....

Malaiestiul il iubesc si pot sa iti garantez ca singurul drum cu masina este cu ....elicopterul.

Poti ajunge cu piciorul.. Eh, Marius... o plimbare pe Hornuri cu masina, ce viseeee!!!

Link spre comentariu

Daa, la vale pe Valea Cerbului.. Oare cum ar fi un traseu din asta?

Malaiesti, Omu, Valea Cerbului, Busteni??? E un pic imposibil de ajuns la Start, dar cred ca in afara de urcarea de pe varful hornurilor, este realizabil traseul cu un Crawler, nu??

Link spre comentariu

merg de vreo 15 ani pe munte iar in bucegi cel putin o data pe luna.la malaiesti am ajuns de prin toate directiile: pe tache ionescu, prin glajerie (de la diham si dinspre rasnov pe la uzina electrica), de la omu pe ambele hornuri(si cel mic si cel mare) sau de la omu pe drumul de vara, dinspre varfu scara, din bucsoiu pe braul caprelor si de fiecare data cu rucsacul in spate pe jos. deci chiar ageamiu nu sunt in privinta mersului pe munte.

multam mult! daca prind vreme buna poate ajung pana la malaiesti!!!
nu cred ca am spus ca ajung cu masina la malaiesti ca sa sariti asa!?!?!?!
Link spre comentariu

pe jos nu-i nici un bai...mai ales ca azi a fost o zi superba....noi am crezut ca vrei sa mergi acolo cu masina :ha:

oricum la cata zapada e acum acolo si la cat de instabila e...nu cred ca te tenteaza Take Ionescu....sau un drum prin hornuri :grin:

Link spre comentariu

nu am reusit sa urc decat pana la cabana "steaua" cu masina si extraordinar de greu. se pare ca samuraiul cu MT-uri si zapada batatorita nu prea fac "casa buna". efectiv ma simteam pe sanie si am simtit lipsa lanturilor din plin. masina e foarte usoara iar MT-urile nu au deloc aderenta pe zapada batatorita. de acolo pe jos pe traseul care mi l-am propus: cabana diham-malaiesti(prin glaherie) si retur. cam obositor dar a meritat ca ziua a fost superba!

Link spre comentariu

la Malaiesti cu masina......doar pe bucati..... :ha:

da si tu un telefon duminica....ca noi vom fi chiar in zona Predeal :grin:

0722649324

imi pare rau ca mi-am inchis calculatorul dupa ce ti-am multumit . nu am mai vazut mesajul cu nr. tau de telefon, ca sigur te sunam sa ne intalnim prin zona!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare