wyy Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Salut, Vreau si eu niste pareri de la cei experimentati sau cei care au avut sau au ambreiaj Heavy Duty. As vrea sa pun la toyota mea si am auzit ca ar fi bune si ca nu ar fi. Astept! Regards! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty si eu sunt interesat pentru Navara,deca merge si de unde sa cumpar NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty fratilor, terminati intai vreo 2, 3 din astea "normale", s-apoi mai vedeti voi... nu se uzeaza asa de repede un ambreiaj de toyota. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Corect! Calcati mai putin ambreiajul si va duce destul de mult. Eu la nissan l-am schimbat la 130.000! Deci...zic ca merita, nu? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Ambreiajul original la LJ70 este deja Heavy-Duty, ca majoritatea masinii dealtfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty La Toyota Landcruiser HJ60 nu am schimbat niciodata ambreiajul. :grin: Si nu poate sa zica nimeni ca nu m-am dat la greu cu masina de cativa ani buni. La masinile cu motoare mari, ambreiajul se uzeaza mult mai putin decat la una cu motor mic unde trebuie sa dai tot timpul "talpa" ca sa faci treaba in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Nu stiu cum e cu toyota dar la navara au fost probleme cu ambreiajul adica m-a lasat la 70 000 km (90% pe asfalt), in decembrie 2007 si am asteptat 2 luni dupa el si cred ca mai stateam 2 daca nu vorbeam d-mul badea Am sezizat problema de la primele semne si nu am stat cu masina, fara nameti, doar pe drumuri asfaltate,nu doresc la nimeni sa treaca prin asta, dar cunosc cativa care au ramas in drum la 20 000 km La service zic ca a fost o problema de proiectare (au schimbat tot kitul si pedala in garantie) si ca acum nu o sa se mai intamle dar se apropie 140 000 km si daca se mai intampla(nu da semne deocamdata) trebuie sa fac ceva Un mecanic de la badsi a zis ca francezii fac economii si au pus pe masina un ambreiaj prea mic pentru cat de grea e masina Am masina de la 18 ani si am schimbat multe si cu multi km la bord si nu am avut probleme de genu asta In principiu cam astea sunt motivele pentru care ma interesez de Heavy Duty si daca este posibil as dori ceva sfaturi NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty te rog sa nu confunzi toyota cu nissan(renault) in ceea ce priveste fiabilitatea la modelele mai vechi....(pentru ca la lc 120 de 6.000 km deja a shimbat comanda centrala geamuri si tampoane motor).... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty te rog sa nu confunzi toyota cu nissan(renault) in ceea ce priveste fiabilitatea la modelele mai vechi....(pentru ca la lc 120 de 6.000 km deja a shimbat comanda centrala geamuri si tampoane motor).... De lucrul asta sunt convins si urmatoarea masina nu va mai fi nissan din pacate, poate ceva american, dar pana atunci sa vedem ce facem cu ce avem ca de e criza NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Daca am intrebat de un ambreiaj HD inseamna ca vreau sa-l sichimb si nu ca asa vreau eu.... Tocmai de aceea v-am cerut niste sfaturi. Ms oricum! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty te rog sa nu confunzi toyota cu nissan(renault) in ceea ce priveste fiabilitatea la modelele mai vechi....(pentru ca la lc 120 de 6.000 km deja a shimbat comanda centrala geamuri si tampoane motor).... Nissan-ul nu are nici o treaba (ma refer la mecanica , motor) cu Renault. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Pana acum nu am auzit nimik, nici o parere... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Eu ti-am spus parerea mea... Sa iei ambreiaj original de la Toyota, chiar daca e mai scump decat altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Idee de pret ceva ..... cu aproximatie .Se poate ? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty te rog sa nu confunzi toyota cu nissan(renault) in ceea ce priveste fiabilitatea la modelele mai vechi....(pentru ca la lc 120 de 6.000 km deja a shimbat comanda centrala geamuri si tampoane motor).... Nissan-ul nu are nici o treaba (ma refer la mecanica , motor) cu Renault. Nu sunt asa convins dar subiectul e altul asa ca ma ajuta si pe mine cineva cu problema asta? NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty La Navara si Pathfinder au pus mana si francezii, si au avut mari probleme cu ambreiajul si unele chiar si cu motorul pana in 100000km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Da-mi un PM cu seria masinii si ce vrei exact si iti spun preturile la Toyota Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty poate te ajuta pagina asta cu ceva http://www.diebo-teile.de/j7serie.htm#Kupplung in caz contrar, vezi la mine pe site sant mai multe linkuri http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Ms all pt pareri. In concluzie, e bun sau nu abreiajul hd ? thanks Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty e bun...ar trebui sa ai pe masina...din fabrica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty I understand... :grin: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty banuiesc ca trebuie sa deschid un nou topic pentru navara multumesc mult NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Ambreiaj Heavy Duty Pai la Navara cel de fabrica nu prea e Heavy-Duty... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Ambreiajul Pajero-ului meu da semnale clare ca e pe duca. Daca tot trebuie sa-l schimb, lamuriti-ma, va rog, care este diferenta dintre un ambreiaj normal si unul HEAVY-DUTY. Are idee cineva de preturi pentru un ambreij normal si pentru unul HEAVY-DUTY pentru un Pajero V6 3500cc 24v, 194hp ? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Buna seara ! Un ambreiaj standard este cel stock sau unul aftermarket cu aceleasi sanse de uzura/defectiune. Un KIT de ambreiaj HD contine elemente de performanta, adica materiale mai bune, dimensionari mai generoase (acolo unde este posibil constructiv), rulmenti mai de treaba, arcuri de torsiune de calitate superioara, etc. Exista in unele situatii kit-uri de ambreiaj de diverse stage-uri (nivele de performanta) dorite. Ceva de genul stock, stage 1, stage 2, etc. La HD-uri, materialul de frictiune de pe disc poate fi cu componente ceramice, kevlar, totul de fapt conceput sa nu patineze in sarcina, si sa tina cat mai mult. Se recomanda HD la aplicatii grele si repetate, si daca permite bugetul, binenteles. Ca efect colateral, atunci cand redimensionezi sau recalibrezi o componenta dintr-o transmisie auto, de obicei cele de dupa ea incep sa sufere (cruci de cardan/cardane, cruci de planetare/planetare). Si pentru cutii automate exista rebuild-kit-uri de diverse nivele, am avut aceasta experienta deja. Deci, atentie la varianta aleasa, daca bate 100% pe aplicatia dorita. Si daca merita masina asa ceva, in conditiile in care alte componente pot deveni fuzibile... Totul se filtreaza prin buzunar, in mod normal... O seara buna ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate