greby93 Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Saptamana trecuta mi-am pus kit complet Centerforce Dual Friction... Diferenta este ca de la cer la pamant... La relantiv e mai moale decat cel original( sau la turatii mici), dar are niste contragreutati care la 5000 de ture prinde cu 90% mai tare decat originalul... De cand mi-am pus kitu asta noroiesc masina de 2 ori mai tare:grin:...Acuma eu nu il am decat de o sapt , 2 urmeaza sa vedem cat ma tine, dar din cate am auzit tine mult mai mult decat cel original si isi merita banii. Foarte meserias ambreiajul. Ambreiajul vechi il lasam mai dintr-una si nu smancea. Daca fac la asta asa imi sare jos caroseria:wink:(exagerez sa evidentiez un fapt) Eu te incurajez sa-ti iei Dual Friction... Eu mi-am luat de la Nagy Francisc (serios si punctual) din Cluj: 0745939223 si cel putin cele de Samurai sunt mai ieftine cu vreo 30 de Euro decat pe calmini.de si bineinteles transportul mai ieftin. Daca are pe stoc in 24 de ore ii la tine kit-ul. Numai bine!:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Kitul de ambreiaj de la Extreme Outback din Australia vandut prin Taubenreuther este 708 euro, TVA inclus; are placa de presiune ramforsata 50% si discul cu ferodo organic si butuc intarit; rulment de presiune si piesa pentru centrare incluse. Daca te intereseaza verific maine stocul si-ti spun termen de livrare. Livrabil la GTC Auto in Bucuresti, transport inclus. Se poate monta tot la GTC Auto. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Kitul de ambreiaj de la Extreme Outback din Australia vandut prin Taubenreuther este 708 euro, TVA inclus; are placa de presiune ramforsata 50% si discul cu ferodo organic si butuc intarit; rulment de presiune si piesa pentru centrare incluse. Daca te intereseaza verific maine stocul si-ti spun termen de livrare. Livrabil la GTC Auto in Bucuresti, transport inclus. Se poate monta tot la GTC Auto. foarte bine arata din poza reiese ca are si volanta:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? foarte bine arata din poza reiese ca are si volanta:grin: Poza este generala; kitul de care vorbim este fara volanta. La Patrol mai ales care are volanta dubla masa exista si kitul cu volanta normala si disc clasic; pretul este peste 1000 euro dar face toti banii tinand cont de cat costa o volanta de origine Nissan (aprox 1500 euro numai volanta). Ambreiajele Heavy-Duty de la Xtreme Outback difera la pret de la un motor la altul si sunt mai multe clase de performanta: cu cat mai performant in off-road cu atat mai putin comod in utilizarea de zi cu zi; atunci cand exista mai multe variante de performanta pentru acelasi motor trebuie aleasa varianta optima functie de cum se utilizeaza masina si, bineinteles de buget. Spre exemplu pentru Patrol Y60 2.8 TD exista kit la 260 euro si kit mai performant la 592 euro; acelasi kit care la 2.8 costa 260 euro la 4.2 costa 409 euro. Preturile difera destul de mult de la o marca la alta si de la un motor la altul; puteti sa intrati pe site-ul TAUBENREUTHER, www.offroad24.com si sa vedeti pentru masina fiecaruia ce variante de ambreiaj Xtreme Outback exista. Ambreiajele Center Force sunt pentru Suzuki, pentru celelalte marci sursa este Xtreme Outback. GTC Auto vinde si Xtreme Outback si Center Force, la preturile Taubenreuther, transport inclus. Pentru lamuriri suplimentare intrati pe www.xtremeoutback.com.au , www.centerforce.com sau dati-mi telefon. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RMG Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Daca iei ambreiaj HD iti va trebui si volanta pe masura, altfel materialul dur din care e facut discul iti va uza rapid volanta. In plus, cuplarea ambreiajului se va face mai brusc decat la un ambreiaj standard. Trebuie sa iei in calcul si acest aspect, care in mersul de zi cu zi iti va crea un disconfort. Vei avea senzatia ca mereu dai drumul prea brusc la ambreiaj, pt ca nu va mai exista acea minima patinare pe care o are un ambreiaj standard. Ex. Land Rover Discovery 1993, diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Vreau sa imi pun si eu pe Jimy un ambreiaj Center Force, acum ca il ai de peste 2 ani, ce imi recomanzi ? Saptamana trecuta mi-am pus kit complet Centerforce Dual Friction... Diferenta este ca de la cer la pamant... La relantiv e mai moale decat cel original( sau la turatii mici), dar are niste contragreutati care la 5000 de ture prinde cu 90% mai tare decat originalul... De cand mi-am pus kitu asta noroiesc masina de 2 ori mai tare:grin:...Acuma eu nu il am decat de o sapt , 2 urmeaza sa vedem cat ma tine, dar din cate am auzit tine mult mai mult decat cel original si isi merita banii. Foarte meserias ambreiajul. Ambreiajul vechi il lasam mai dintr-una si nu smancea. Daca fac la asta asa imi sare jos caroseria:wink:(exagerez sa evidentiez un fapt) Eu te incurajez sa-ti iei Dual Friction... Eu mi-am luat de la Nagy Francisc (serios si punctual) din Cluj: 0745939223 si cel putin cele de Samurai sunt mai ieftine cu vreo 30 de Euro decat pe calmini.de si bineinteles transportul mai ieftin. Daca are pe stoc in 24 de ore ii la tine kit-ul. Numai bine!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Ambreiaj HD - discutii generale Pentru ca nu am gasit o dezbatere cat de cat concludenta pe acest subiect, doar ceva referiri razlete, as dori sa inteleg eficienta reala si daca chiar merita investit intr-un ambreiaj HD. Am citit diverse pareri, pana la extrema ca "un Extreme Outback este terminat in 20000 km", incat nu mai stiu ce sa cred. Ca si caz particular, ma intereseaza pentru masina mea un ambreiaj nou, si m-am gandit sa pun un Extreme Outback +30%. Masina fiind folosita zilnic, nu cred ca am nevoie si ca m-ar ajuta un ambreiaj mega-HD. Dar unul cu 30% mai rezistent decat originalul, ar fi un plus. Pretul lui este cam la fel cu un ambreiaj original Mitsubishi. Teoretic, merita mai mult cel cu +30%, dar daca zic unii ca tine doar 20000 km, nu mai merita. Mai HD nu am nevoie, nu e masina pentru asa ceva, si nici nu vreau sa fac alte modificari suplimentare care ar fi necesare pentru un ambreiaj mai "dur". In teren, in afara de forestiere usoare, merg numai in reductor, si de cand am MT-urile nu am mai stresat ambreiajul, cum se intampla cu AT-urile. Pe de alta parte, nu as pune nici un ambreiaj ieftin, doar ca sa fie nou, ca-s prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine (din alea importante). Va poftesc sa impartasiti din experienta proprie, orice sfaturi sunt binevenite, mai ales pentru noi astia mai incepatori si mai putin tehnici. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Ambreiaj HD - discutii generale Nu stiu ce ai gasit sau n-ai gasit tu despre ambreiajul HD, dar avem deja doua topicuri unde chiar sunt ceva pareri pertinente si....concludente : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51748-Prin-ce-difera-un-ambreiaj-HEAVY-DUTY&highlight=ambreiaj http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42315-Ambreiaj-Heavy-Duty&highlight=ambreiaj REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Prin ce difera un ambreiaj HEAVY-DUTY? Deja am lipit eu discutiile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Ambreiaj Heavy Duty Astrale, cum le gasesti tu de fiecare data! Zici ca le tii ascunse! :)) Oricum, e bine ca a fost resuscitat subiectul. Atunci, sa fiu mai specific, un ambreiaj HD cu doar +30% (asta din auzite, ca acum vad ca scrie undeva ca ar fi cu +50%), recomandat on/off, poate stresa restul masinii la o utilizare zilnica? Din experiente personale, ca teoretic, producatorul zice ca nu are bai. Si: merita pus un Extreme Outback +30(50)%, comprativ cu un ambreiaj original Mitsubishi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Ambreiaj Heavy Duty Astrale, cum le gasesti tu de fiecare data! Zici ca le tii ascunse! :)) .......... Simplu ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate