Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ambreiaj heavy duty l200 -2008

padres

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Re: ambreiaj havy duty l200 -2008

O idee de kit ambreiaj bun?

JAPANPARTS a folosit cineva? E la pret aproape ca SI cel original, dar vine mai repede

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la gtc v-ati uitat?

http://shop.gtcauto.ro/marci/mitsubishi/l200-06/kit-ambreiaj-xtreme-outback-mitsubishi-4-mi25001dcbhd

mai erau inca vreo doua tipuri pentru l200 mai vechi cu alte motoare.

Pare interesant, dar costa cam mult ( pentru ce am eu nevoie ). Masina o folosesc relativ soft... Adica putin off-road si cu bun simt , si mai mult asfalt, fara incarcaturi sau sarcini iesite din comun. Am alaes kit JAPANPARTS. Sper sa fie OK

Link spre comentariu

Schimbat kit ambreiaj Japanparts. Placa presiune+rulment+disc 1600 RON. Produs de Exidi, am inteles de la cine l-a schimbat ca era identic cu cel original, doar ca nu avea stantza Mitsu. Am facut deja cateva sute de km. E OK, nu mai patineaza, intra usor in viteze, motorul merge rotund si trage bine.

Totusi mi se pare ca la ralanti volantul se aude mai tare decat inainte. Stie cineva ce fel de volant are L200 2,5 136 CP din 2007? O fi normal sa faca zgomot dupa inlocuire kit?

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Schimbat kit ambreiaj Japanparts. Placa presiune+rulment+disc 1600 RON. Produs de Exidi, am inteles de la cine l-a schimbat ca era identic cu cel original, doar ca nu avea stantza Mitsu. Am facut deja cateva sute de km. E OK, nu mai patineaza, intra usor in viteze, motorul merge rotund si trage bine.

Totusi mi se pare ca la ralanti volantul se aude mai tare decat inainte. Stie cineva ce fel de volant are L200 2,5 136 CP din 2007? O fi normal sa faca zgomot dupa inlocuire kit?

Salut,

Cum se mai prezinta chitul de ambreiaj montat ??Esti multumit de marca ??

Si eu trebuie sa schimb ...

Merci!!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut,

Cum se mai prezinta chitul de ambreiaj montat ??Esti multumit de marca ??

Si eu trebuie sa schimb ...

Merci!!

Salut. Scuze de intarziere in ultima vreme n-am mai intrat pe forum ca nu prea am mai avut timp si sincer nici mevoie in sensul ca nu am mai avut problemw cu masina.. Kit-ul se prezinta foarte bine, merge ca atunci cand l-am schimbat. Am cu el cam 50.000 km.

Zgomotul la ralanti a ramas la fel, dar am inteles ca e din cutie si asa se aude... La obiect referitor la ibtrebarea ta, Exidi e un kit bun. Personal il recomand pentru utilizare in regim normal. Eu tracte si o remorca de aprox 1,1 tone dar numai pe asfalt. Nu fac Off road decat in regim de utilizare normala, fara sa fortez masina.

Succes si sa va mearga!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut. Scuze de intarziere in ultima vreme n-am mai intrat pe forum ca nu prea am mai avut timp si sincer nici mevoie in sensul ca nu am mai avut problemw cu masina.. Kit-ul se prezinta foarte bine, merge ca atunci cand l-am schimbat. Am cu el cam 50.000 km.

Zgomotul la ralanti a ramas la fel, dar am inteles ca e din cutie si asa se aude... La obiect referitor la ibtrebarea ta, Exidi e un kit bun. Personal il recomand pentru utilizare in regim normal. Eu tracte si o remorca de aprox 1,1 tone dar numai pe asfalt. Nu fac Off road decat in regim de utilizare normala, fara sa fortez masina.

Succes si sa va mearga!!

Multumesc,

Ma gândeam sa pun un Luk.

Multumesc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare