Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Truck trial

Vizitator

Postări Recomandate

Eu nu pricep de ce nu mai sunt trialuri de camioane pe Eurosport sau alte canale de sport. Acum catva ani erau.

pai offroadul trebuie sa dispara din mintile oamenilor, ca de, acum cu europenizarea si globalizarea trebuie sa ne ingramadim in chestii cit mai mici, sa nu poluam, etc... de fapt, asta trebuie sa facem noi, europenii, ca sintem mai fraieri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Bogdan
Eu nu pricep de ce nu mai sunt trialuri de camioane pe Eurosport sau alte canale de sport. Acum catva ani erau.

pai offroadul trebuie sa dispara din mintile oamenilor, ca de, acum cu europenizarea si globalizarea trebuie sa ne ingramadim in chestii cit mai mici, sa nu poluam, etc... de fapt, asta trebuie sa facem noi, europenii, ca sintem mai fraieri.

"În SUA, unde taxele pe benzină sunt, în medie, de 10 cenţi pe litru (faţă de peste 50 de cenţi în Europa sau Japonia), un galon (3,79 litri) de benzină poate fi mai ieftin decât o sticlă de apă, prea ieftin pentru ca oamenii să-şi bată capul ca să-l economisească.

În timp ce cererea de petrol este în creştere peste tot, SUA rămân consumatorul-rege, care înghite un sfert din petrolul lumii - cam 11 litri pe cap de locuitor, zilnic -, chiar dacă reprezintă numai 5% din populaţia globului." - citat NationalGeographic

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator cobo

Da... mersi Marius.... le-am studiat de mult :)

Nu ar fi misto sa vedem si pe la noi ceva in genu asta?? :)

O sa incerc sa incep eu timid si apoi poate vine careva cu un Kolos...ca daca nu ma enervez si plec pana in Cehia :twisted:

Link spre comentariu

Sal cobo, ce-ti face piciorul? Si KrAZ-ul? Ne lasi si pe noi sa ne "dam" cu el??? Apropo, poze cu el nu pui? :oops:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare