Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 pentru impatimiti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Kamaz....fara comentarii :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Uite aici troliere :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bogdan Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 si Tatra alta scula, dar eu tot fan rusesti ramin :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 la capitol de camioane off-road sunt doua categorii.....rusii....si restul lumii :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Eu nu pricep de ce nu mai sunt trialuri de camioane pe Eurosport sau alte canale de sport. Acum catva ani erau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Eu nu pricep de ce nu mai sunt trialuri de camioane pe Eurosport sau alte canale de sport. Acum catva ani erau. pai offroadul trebuie sa dispara din mintile oamenilor, ca de, acum cu europenizarea si globalizarea trebuie sa ne ingramadim in chestii cit mai mici, sa nu poluam, etc... de fapt, asta trebuie sa facem noi, europenii, ca sintem mai fraieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bogdan Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Eu nu pricep de ce nu mai sunt trialuri de camioane pe Eurosport sau alte canale de sport. Acum catva ani erau. pai offroadul trebuie sa dispara din mintile oamenilor, ca de, acum cu europenizarea si globalizarea trebuie sa ne ingramadim in chestii cit mai mici, sa nu poluam, etc... de fapt, asta trebuie sa facem noi, europenii, ca sintem mai fraieri. "ÃŽn SUA, unde taxele pe benzină sunt, în medie, de 10 cenÅ£i pe litru (faţă de peste 50 de cenÅ£i în Europa sau Japonia), un galon (3,79 litri) de benzină poate fi mai ieftin decât o sticlă de apă, prea ieftin pentru ca oamenii să-ÅŸi bată capul ca să-l economisească. ÃŽn timp ce cererea de petrol este în creÅŸtere peste tot, SUA rămân consumatorul-rege, care înghite un sfert din petrolul lumii - cam 11 litri pe cap de locuitor, zilnic -, chiar dacă reprezintă numai 5% din populaÅ£ia globului." - citat NationalGeographic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Truck trial pentru cei pasionati ceva imagini si comentarii http://forum.ih8mud.com/showthread.php? ... erid=15458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Testare prototip militar Tatra http://www.youtube.com/watch?v=4EYjVw3t ... ed&search= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Trial Ptr Cobo....... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Re: Trial Ptr Cobo....... :grin: :grin: :grin: IMPRESIONANT! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Un trial 8x8 parca arata altfel decat unul 4x4 :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Da... mersi Marius.... le-am studiat de mult :) Nu ar fi misto sa vedem si pe la noi ceva in genu asta?? :) O sa incerc sa incep eu timid si apoi poate vine careva cu un Kolos...ca daca nu ma enervez si plec pana in Cehia :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Sal cobo, ce-ti face piciorul? Si KrAZ-ul? Ne lasi si pe noi sa ne "dam" cu el??? Apropo, poze cu el nu pui? :oops: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate