Bombardieru Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Salut, In urma unei tranzactii sunt proaspatul posesor al unui Pajero din 85. Dupa ce am stat o zi intreaga sa-i refac instalatia electrica (era un scurt-circuit de la cap la coada) am iesit cu noua mea corvoada pe nomol. Masina se comporta foarte bine pentru varsta ei dar vreau sa o ridic mai sus de partea din fata. Am observat cu stupoare ca e acelasi tip de suspensie ca la Toyota Hilux (ca am si d-asta) si credeti-ma pe cuvant ca nu stiu cum se face. Imi intorc atentia spre voi, smerit, si temator si va intreb CUM SE FACE? MULTUMESC ANTICIPAT. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Re: Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA Poti sa inalti putin masina din reglajul barilor de torsiune. In poza de mai jos se vede clar piulita de care strangi daca doresti sa ridici masina, sau destrangi daca doresti sa o lasi jos. Bara galbena e bara de torsiune. E acelasi principiu ca si la Hilux. Daca o strangi foarte mult, susensia va deveni rigida si va solicita mult toate componentele acesteia. Masina scutura ca dracu si apare uzura prematura a diverselor componente, bucsi, pivoiti, amortizoare etc... http://i7.photobucket.com/albums/y299/strangerover/Delica/PB020009.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Re: Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA Daca o faci ca la carte nu ai probleme,lasa o distanta de 18 mm intre tamponul limitator de cursa de pe bratul inferior si limitatorul din sasiu. Asa scrie in Service book. In timp bara de torsiune se lasa ca si orice arc,avantajul este ca practic se innoieste tot timpul, sau pana se rupe.Daca ridici prea mult tot timpul iti bate in limita si ai o cursa f mica,la fel daca este prea coborata. Bafta! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombardieru Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Re: Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA multumesc... o sa incerc si o sa va spun si ce am reusit sa fac... O zi frumoasa in continuare. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts