Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA

Bombardieru
 Share

Recommended Posts

Salut,

In urma unei tranzactii sunt proaspatul posesor al unui Pajero din 85. Dupa ce am stat o zi intreaga sa-i refac instalatia electrica (era un scurt-circuit de la cap la coada) am iesit cu noua mea corvoada pe nomol. Masina se comporta foarte bine pentru varsta ei dar vreau sa o ridic mai sus de partea din fata. Am observat cu stupoare ca e acelasi tip de suspensie ca la Toyota Hilux (ca am si d-asta) si credeti-ma pe cuvant ca nu stiu cum se face.

Imi intorc atentia spre voi, smerit, si temator si va intreb CUM SE FACE?

MULTUMESC ANTICIPAT.

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Re: Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA

Poti sa inalti putin masina din reglajul barilor de torsiune.

In poza de mai jos se vede clar piulita de care strangi daca doresti sa ridici masina, sau destrangi daca doresti sa o lasi jos. Bara galbena e bara de torsiune. E acelasi principiu ca si la Hilux.

Daca o strangi foarte mult, susensia va deveni rigida si va solicita mult toate componentele acesteia. Masina scutura ca dracu si apare uzura prematura a diverselor componente, bucsi, pivoiti, amortizoare etc...

http://i7.photobucket.com/albums/y299/strangerover/Delica/PB020009.jpg

Re: Pajero Sport 1985 - RIDICAT SUSPENSIE FATA

Daca o faci ca la carte nu ai probleme,lasa o distanta de 18 mm intre tamponul limitator de cursa de pe bratul inferior si limitatorul din sasiu. Asa scrie in Service book. In timp bara de torsiune se lasa ca si orice arc,avantajul este ca practic se innoieste tot timpul, sau pana se rupe.Daca ridici prea mult tot timpul iti bate in limita si ai o cursa f mica,la fel daca este prea coborata. Bafta!

Pajero

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use