Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pina in ce an s-a fabricat Samurai-ul ?

Flo123123

Postări Recomandate

Re: Pina in ce an s-a fabricat Samurai-ul ?

Am vazut acum vreo cateva seri un Samurai de vanzare in fata magazinului Obor si pe anunt scria An fabricatie 2004 , motor 1.9 tdi, pret 8300 euroi....era inmatriculata masinutza. Deci 2004 ... nu stiu care era faza cu el, mai ales ca si eu stiam ca 2003 e ultimul an de fabricatie si am mai vazut ceva modele mai noi (gen 2001-2003) care aveau arcuri elicoidale. Asta de 2004 avea arcuri lamelare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este foarte posibil ca masina sa fi fost fabricata in 2003 dar in Talon si in Carte sa ii scrie 2004. Am observat asta la mai multe masini de la mine de la firma ,iar un dealer mi-a explicat ca daca apare un model nou in a doua jumatate a anulului, se trece in Carte(repsectiv Talon) anul urmator.

La fel este si la masina mea am luat-o in iulie 2007,dar in acte scrie 2008.

Link spre comentariu

Samurai pe elicoidale doar modelul Sj80 - fabricat in japan- care este un fel de Jimny1. s-a fabricat intre 96si 98 doar pentru niste piete-Australia ,India- de aceea e mai greu de gasit.

in rest toate Samuraiele sunt pe foi , chiar daca sunt fabricate in 2003 - care e ultimul an de fabricatie. De prin 98 nu s-a mai facut decat prin Spania, la uzina Santana...

motoare - 1.0 ,1.3 (monopunct / multipuct 16v) 1.9D(peugeot si mai nou renault)

restul mai cauta si tu....

• Like 1
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Se mai fabrica inca! Iar in Noua Zeelanda il poti cumpara NOU de la dealer, cu 24 luni garantie :ha:.

http://www.suzuki.co.nz/FarmWorker/

News Release recent:

http://www.suzuki.co.nz/News/ALL/2011/05/02/Suzuki+Farm+Worker/

Modelul cel mai ieftin costa 13800 USD (aprox 9500 euro), vesiunea cea mai scumpa costa 17000 USD.

Din ce am citit pe niste forumuri, impatimitiii il cumpara pentru piese.

• Like 1

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare