Vizitator ew4ge Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Salut; am o vitara si vreau s-a readuc in stare de functionare; stie cineva un service in bucuresti? dar ma intereseaza cineva care sa se priceapa ca am fost la unii (erau si distribuitori) si se uitau ca curca De vreo 3 ani e neumblata si consuma cam multisor (16-18) trebuie reglata in principal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: VITARA 1.6 aloha. Incearca sa dai de CFANTANA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: VITARA 1.6 Pe la luica sunt niste baieti cu un service suzuki. sunt destul de corecti la pret, proprietarul a lucrat la suzuki la service, stie cam tot cu ce se mananca zuki. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ew4ge Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: VITARA 1.6 k; multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate