cfantana Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Deci sa va arat ultima achizitie,tot un Samurai :grin: Dupa cum spune si titul topicului motorul e Subaru 2.2 16 valve 140CP. Cutia e de subaru si are si reductor in ea cu 1.6:1 pe Lo. Dupa cutia de viteze Subaru vine cutia de transfer de Samurai,deci pot sa folosec 2 trepte de Lo. Suspensia e SPOA(arcurile peste punte) cu cercei extensibili tip briceag. Diferentiala blocabile fata-spate actionate pneumatic de un compresor montat in spatele scaunului de la sofer. Scaune sport si centuri in 4 puncte. Rollcage. Servodirectie de BMW. Bara fata cu troliu Warn M8000i si plasmarope. Jante intoare. Frana de mana independenta stanga-dreapta. Proiectoare fata-spate. Terratrip 202 si unul unguresc dar care nu stiu sa-l calibrez :ha: Capota de fibra. Rezervorul in portbagaj,de trabant :ha: trebuie sa-l schimb cu unul mai mare :grin: Urmeaza sa-i pun statia CB si troliu spate,in rest merge de rupe :banana :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru sefu" tre sa recunosc ca nu-s mare amator de suzuki da asta cam ar avea ceva vena, sa o porti sanatos!!!!!! TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru taree!!! TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru sefu" tre sa recunosc ca nu-s mare amator de suzuki da asta cam ar avea ceva vena, sa o porti sanatos!!!!!! Merci Sorine,ne vedem la Gura Humorului :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru siguur! tre sa vad si io agregatu ca e interesant. toate bune si te astept. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Super masina...Subaru are tot respectul meu pentru motoare si transmisie... Cred ca a iesit o masina super. :h5 Mult succes si asteptam impresiile din teren. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru ce seamana cu tiganu... :grin: bravo tuparu, smecheroasa masinuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru fain ..subaki... :grin: ... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Pare excelenta masina! Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea! Sa ne vedem cu bine prin noroaie :x NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru intradevar fain dotata veverita numai alune de padure o papat :h5 poate vi cu dansa la sighisoara peste 2 saptamani sper sa fie ceva utilaje sa ne mai povestim intre noi slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Multumesc de urari :h5 Converia cu motor si cutie de Subaru e foarte misto,motorul e boxer,centrul de greutate e jos si incape la fix sub capota,trebuie ajustate aripile un pic iar caseta de directie trebuie mutata pe exteriorul sasiului,la asta e o caseta de BMW :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Faina veverita. Astept sa o vad la Sibiu. Sa o stapanesti sanatos........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Faina veverita. Astept sa o vad la Sibiu. Sa o stapanesti sanatos........ Vine la Sibiu si daca nu o rup acolo pleaca direct la Sighisoara :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru In sfirsit ai pus poze,am crezut ca l tii secret.Iti calibrez eu terratripul ala aiurit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru frumoasa veverita sa o stapinesti sanatos abia astept sa o vad la sibiu mult noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru In sfirsit ai pus poze,am crezut ca l tii secret.Iti calibrez eu terratripul ala aiurit :h5 Nu-l tin ascuns da de o luna de cand l-am luat azi a fost prima zi cand am avut timp sa-l bag in garaj si sa-i fac niste poze. Ca sa nu ma incurc cu tripul ala unguresc am mai montat un 202 :grin: Pregateste-te sa bei multa bere de la mine :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru aproape ca sunt gelos...... :happy NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Costin am inteles de la baietii de la Sighisoara ca la ei e rupere. Noroi cat China. La Sibiu zapada si piatra. Daca se incalzeste si noroi. Prognoza e ploaie.Vom vedea, din zi in zi se modifica solul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Uomule, ce ar fi de spus au spus ceilalti.Respect. Doar altä intrebare, unde si cine a fäcut schimbarea motorului? E vorba de un experiment fericit sau au mai fost alte probe inainte? Cät de dificil se modificä prinderiile?Cardanele modificate? PS.E plinä lumea de grupuri de spate blocabile de BMW si Opel, la bani de nimic, as fi curios cine ne spune mai multe, dacä ar functiona o altoire? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru frumos cred ca l-am vazut pe www.hasznalt..... sau gresesc? :wink: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru l-am vazut cumva intr-un filmulet offroad din ungaria ??asa mi se pare. adevarata masina. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2009 Autor Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Masina am luat-o din Ungaria gata modificata. Ca sa pui motorul de subaru nu modifici cardanele fata-spate doar cel intermediar se modifica. Bolcantele sunt facute tot de unguri,nu am desfacut inca vre-un grup ca sa vad cum arata,dar sunt actionate cu aer comprimat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Sa ai noroc si bucurie de ea. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Misto samurai!! Terratripul unguresc nu-l mai folosesti? O vinzi? Ce marca e? Blocantele ungurilor sant super rezistente, sant facute la Veszprem , ei fac pentru orice fel de diferential nu numai pt cele de teren, mai ieftin decat un ARB. Eu am unul facut de ei pentru proiectul meu secret :twisted: . "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Samurai cu propulsor Subaru Eu folosesc un Subaru cu mecanica respectiva ca masina de medic la SMURD Sibiu, foarte capabila in teren, atat doar ca are garda la sol cam mica. Trebuie sa mearga intr-un mare fel configuratia pe care ai descris-o... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate