kermit Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 21.martie ... am comis-o din nou. Mai putin namol de data asta, dar mai multa distractie, incercand sa urcam malurile abrupte ale fostelor balti TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar 2. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar 3. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar 4. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Sa va fie de bine. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Arata foarte bine veverita :grin: :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar arata...... dar cam are nevoie de un "transplant" de motor ... pune-o pe lista de asteptare si in Iunie dupa ITP daca gasesti ceva intre timp sa o bag in sala de cigurgie TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar merge bine veverita dar cand urca se ineaca cu ghinda(benzina) ,cand urca da din cur ca LAMBADA,motor ii trebuie si rupe pamantul :ha: :ha: -in primele poze se vede cum am renuntat la bara spate :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Frumos :h5 :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Frumos va mai sade ! Stiti sa va distrati . Felicitari :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Harry "PotentMan" & Co ... felicitari ...si sa va fie de bine! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Foarte frumos! Hary nu te mai gandi la ea: era-n plus! Kermit imi place rau veverita aia! Ce motor ai pe ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Craiova 21.mar Felicitari pt iesire baieti :bravo Ati avut parte de cate putin din toate ... si noroaie si lil` damage :wink: :h5 :h5 dar distractie LA MAXIM ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar foarte frumos! hai CRAIOVA ! hai OLTENII! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar Si mai avem si alte poze mai misto dar asteptam sa vina de la pozar ,si mai si ne distram fara certuri ca prin alte parti nu Daniel66,mint eu? Urez la toata lumea distractie ca a noastra :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar astept cu nerabdare si celalalte poze ,cele expuse sunt magnifice,cit despre cearta aceea ce sa zic eu padure fara uscaturi ai vazut cumva. la mai multe noroaie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar sa va fie de bine !!! faine poziti :bravo p.s.pentru cei care se cearta la iesiri !!! Lasati-va de sportul asta !!! slp Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar frumos spor la mai multe iesiri si jnuma bine fara stricaciuni :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar Salut. Trebuie sa-mi iau masina neaparat ca nu se mai poate. Bravo baieti. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar Salut. Trebuie sa-mi iau masina neaparat ca nu se mai poate. Bravo baieti. :bravo si cu asta ce faci? :ha: :ha: BIBELOU bago nene la namol ca e fier :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Craiova 21.mar Aia e de friptura ...si de smoking! Ptr stevie si namoale se impune o alta masina! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Craiova 21.mar Aia e de friptura ...si de smoking! Ptr stevie si namoale se impune o alta masina! :ha: masina aia cu roti de strada a trecut prin locuri grele ....ne-a impresionat pe toti...chiar si pe Viorel care are Patrol y61 :h5 ....mie imi pare rau ca baiatu nu mai iese cu noi, poate ca la-m si luat tare de la prima tura si am dat-o in noroaie destul de naspa..a se vedea pozele de la precedenta iesire. Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Craiova 21.mar Aia e de friptura ...si de smoking! Ptr stevie si namoale se impune o alta masina! :ha: masina aia cu roti de strada a trecut prin locuri grele ....ne-a impresionat pe toti...chiar si pe Viorel care are Patrol y61 :h5 ....mie imi pare rau ca baiatu nu mai iese cu noi, poate ca la-m si luat tare de la prima tura si am dat-o in noroaie destul de naspa..a se vedea pozele de la precedenta iesire. imi pare nespus de rau ca nu am putut veni la esirea aia dar omul poate o mai scoate vreodata :grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Craiova 21.mar "si cu asta ce faci? :ha: :ha: BIBELOU bago nene la namol ca e fier" :ha: :ha: Salut. Pentru masina asta am facut multe sacrifici, muncesc mult sa o achit, in rest mai este si in garantie si ce pot sa fac sa ma cert cu cei de la reprezentanta pt defectiuni. Iesirea despre care vorbeste "bestia" a fost mai mult sa va cunosc pe voi si sa vad ce poate isuzu d-max si sa stiu la pot sa ma incumet cu ea. Tot respectul pentru ceea ce faceti voi si masinile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate