Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Craiova 21.mar

kermit

Postări Recomandate

Re: Craiova 21.mar

arata...... dar cam are nevoie de un "transplant" de motor ... pune-o pe lista de asteptare si in Iunie dupa ITP daca gasesti ceva intre timp sa o bag in sala de cigurgie

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merge bine veverita dar cand urca se ineaca cu ghinda(benzina) ,cand urca da din cur ca LAMBADA,motor ii trebuie si rupe pamantul :ha: :ha:

-in primele poze se vede cum am renuntat la bara spate :ha:

:cl
Link spre comentariu

Si mai avem si alte poze mai misto dar asteptam sa vina de la pozar ,si mai si ne distram fara certuri ca prin alte parti nu Daniel66,mint eu?

Urez la toata lumea distractie ca a noastra :h5

Link spre comentariu

sa va fie de bine !!! faine poziti :bravo

p.s.pentru cei care se cearta la iesiri !!!

Lasati-va de sportul asta !!! slp

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

frumos spor la mai multe iesiri si jnuma bine fara stricaciuni :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

Aia e de friptura ...si de smoking! Ptr stevie si namoale se impune o alta masina! :ha:

masina aia cu roti de strada a trecut prin locuri grele ....ne-a impresionat pe toti...chiar si pe Viorel care are Patrol y61 :h5 ....mie imi pare rau ca baiatu nu mai iese cu noi, poate ca la-m si luat tare de la prima tura si am dat-o in noroaie destul de naspa..a se vedea pozele de la precedenta iesire.

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Aia e de friptura ...si de smoking! Ptr stevie si namoale se impune o alta masina! :ha:

masina aia cu roti de strada a trecut prin locuri grele ....ne-a impresionat pe toti...chiar si pe Viorel care are Patrol y61 :h5 ....mie imi pare rau ca baiatu nu mai iese cu noi, poate ca la-m si luat tare de la prima tura si am dat-o in noroaie destul de naspa..a se vedea pozele de la precedenta iesire.

imi pare nespus de rau ca nu am putut veni la esirea aia dar omul poate o mai scoate vreodata :grin:

Link spre comentariu

"si cu asta ce faci? :ha: :ha: BIBELOU bago nene la namol ca e fier" :ha: :ha:

Salut.

Pentru masina asta am facut multe sacrifici, muncesc mult sa o achit, in rest mai este si in garantie si ce pot sa fac sa ma cert cu cei de la reprezentanta pt defectiuni.

Iesirea despre care vorbeste "bestia" a fost mai mult sa va cunosc pe voi si sa vad ce poate isuzu d-max si sa stiu la pot sa ma incumet cu ea.

Tot respectul pentru ceea ce faceti voi si masinile voastre.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare