stane Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Clubul Lada s-a reunit astazi in Politehnica. Am si eu o rusoaica 1200(aia verde) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Intalnirea "cazanelor" la bucuresti Bune masini au fost....si probabil inca mai sunt ! Dupa ce Fiat au fost facute, 125 sau care ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Intalnirea "cazanelor" la bucuresti Ehehe, ce masini au fost alea ... Prima mea masina a fost o lada 1500 cu motor de 2 litri, carburator dublu corp ... Nu cred ca le poti spune cazane ...Cate masini din anii '70-'80 mai circula azi pe strada ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intalnirea "cazanelor" la bucuresti Am avut si eu lada 1200, dar am dat-o acum vreo 8 ani... Foarte misto masina, bine lucrata si extrem de fiabila, practic nu s-a stricat niciodata. Cam arhaica pentru a fi folosita in ziua de azi ca masina de zi cu zi, dar asta e singurul ei defect. Pe a mea am vazut-o acum vreo 2 saptamini circuland pe strada, semn ca mai are multi km de dovedit (e fabricata in 1977). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Intalnirea "cazanelor" la bucuresti A mea e din '78. Merge impecabil,Am bagat in renovare cam 1500 euro dar aveam nevoie de ceva cu care sa car moloz,saci cu ciment,nisip.Cand ai o masina moderna,nu prea-ti vine sa pui moloz in porbagaj. Apoi mi-am luat Samuraiu dar tot tin Lada. Daca plec in concediu la camping, cu ce car bagajele? Mai primesc faruri in ceafa si claxoane...dar m-am obisnuit. Ramane de vazut cat o sa fie taxa de poluare pt. noneuro, ca mai am un an de ITP si porma o dau la fiare. Asta daca nu ne rupe criza si ne intoarcem la rable. :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate