Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea "cazanelor" la bucuresti

stane

Postări Recomandate

Re: Intalnirea "cazanelor" la bucuresti

Ehehe, ce masini au fost alea ... Prima mea masina a fost o lada 1500 cu motor de 2 litri, carburator dublu corp ...

Nu cred ca le poti spune cazane ...Cate masini din anii '70-'80 mai circula azi pe strada ?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut si eu lada 1200, dar am dat-o acum vreo 8 ani... Foarte misto masina, bine lucrata si extrem de fiabila, practic nu s-a stricat niciodata. Cam arhaica pentru a fi folosita in ziua de azi ca masina de zi cu zi, dar asta e singurul ei defect. Pe a mea am vazut-o acum vreo 2 saptamini circuland pe strada, semn ca mai are multi km de dovedit (e fabricata in 1977).

Link spre comentariu

A mea e din '78. Merge impecabil,Am bagat in renovare cam 1500 euro dar aveam nevoie de ceva cu care sa car moloz,saci cu ciment,nisip.Cand ai o masina moderna,nu prea-ti vine sa pui moloz in porbagaj. Apoi mi-am luat Samuraiu dar tot tin Lada. Daca plec in concediu la camping, cu ce car bagajele? Mai primesc faruri in ceafa si claxoane...dar m-am obisnuit. Ramane de vazut cat o sa fie taxa de poluare pt. noneuro, ca mai am un an de ITP si porma o dau la fiare. Asta daca nu ne rupe criza si ne intoarcem la rable. :T

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare