SamuraiBZ Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Am comandat pentru samurai pe fata acest tip de amortizoare. stiti sunt bune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Martie 23, 2009 Autor Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? aici am gasit numai de bine: http://www.eu.tenneco-automotive.com/latestnews1094.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? Salut, stiu ca e cam expirat topicul dar ar vrea sa stiu daca se poate d eunde ai luat amortizoarele? Multumec Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornel84 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? dupa cate am auzit de pe la mecanici tipul asta de telescoape sunt proaste insa nu pe ultimul loc ci sunt si mai proaste firma optimal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frecvent Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? Era un topic, pe care din pacate nu reusesc sa il gasesc ''monroe vs kayaba'' :ang2 Kayaba avand mai multi simpatizanti decat monroe. Daca voi gasi discutia, o voi posta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? io stiu amortizoare kayaba care au mers 17 ani :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horacleus Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Re: Ce parere aveti de telescoapele Monroe Adventure ? Eu mi-am pus pe un Suzuki Jimny 4 monroe adventure noi luate la un pret de dumping(550 lei). Sint telescoape ok, singura observatie e ca mi-ar fi placut sa fie un pic mai "moi", pe drumurile unde ma dau eu e multa piatra.Despre durata de viata nu ma pot pronunta inca, le am de 8 luni(5000 km). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate