MariusS Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est ..................... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est ................. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est ......................... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Sambata am mers 35Km in 6 ore si 40 de minute. Duminica am mers 47Km in 8 ore si 40 de minute. Distantele sunt de la iesirea de pe asfalt, pana la revenirea in sosea. Urmatoarea etapa va fi de sub varful Piatra Pacurar spre varful Drocea, cat vom putea merge intr-o zi. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Domnilor felicitari si sa stiti ca va invidiez enorm , imi plac drumetiile prin patria noastra deosebit de frumoasa , sa ma "pierd" din cand in cand si scap de rutina zilnica , iar ceea ce faceti dvs destul de des e pe sufletul meu :bravo :uameni Distanta e cam mare intre noi si nici "patruxpatru" nu am :grin: dar poate la vara cand o fi uscat poate ne vedem la o iesire mai soft :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :bravo .........oameni cu sange in cardan......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :bravo super traseu si iesire :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est cu putina intarziere ....poze din 22.03.09 :banana unde ultima parte a traseului semana mai mult cu alpinismul decat cu offroadul :ypu Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :hi Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :x Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :bannana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est astea sunt ultimele....dar povestea va merge mai departe la urmatoarea iesire !!! :hi Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Bravo. Faina iesire, iar padurea are farmecul ei chiar si in perioada asta "desfrunzita". "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est La tura asta n-am prea vazut padurea din cauza copacilor :grin: Ne-au stat in cale si de-a lungul, si de-a latul, si pe verticala, si pe-orizontala... :dr3 Au fost portiuni pe unde n-a calcat picior de om de 20 de ani. Asta e farmecul padurilor de pe la noi... sunt neumblate. Bucur ne spune mereu "incetut, sa nu scormonim pamantul ...e pacat sa lasam noi urme". Poti merge spre aceeasi tinta prin locuri diferite. Totul tine de inspiratia de moment. Desi altitudinea maxiama in Muntii Zarandului este 836m (Varful Drocea), sa stiti ca nu e deloc usor de parcurs creasta. Sunt ascensiuni de 100m pe tot atata distanta. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Asta e varful Ragevita - 556m Nu ne-a fost usor sa ajungem aici ...si greu ne-a fost sa stim pe unde sa mergem mai departe... :?: Sa nu va imaginati ca este vre-un drum sau vre-o poteca... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Super oameni,super masini,super locuri :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Adi zice sa scriu si eu ceva. Nu prea stiu ce sa scriu. Daca va povestesc ce superiesire a fost parca v-as face ciuda celor care n-ati fost cu noi. Si nu vreau asta. As vrea doar sa va incurajez pe cei care inca n-au avut ocazia sa navigheze cu masina peste dealuri si paduri unde nu exista drumuri, numai cu harta si cu busola (eventual GPS; dar numai pt. back-up). Cu speranta ca la una din iesirile noastre ne veti insoti. Pina atunci Bucur. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Felicitari-felicitari-felicitari!!!!!!!Buna echipa!!!! :1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Nu va mai suport nu mai intru pe forum pana nu mie gata patrolu Parca numai in ciuda imi faceti asta mie invatatura de minte sa nu mi mai rup masina la fiecare iesire range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Faina iesire ! Am totusi o intrebare : cum va orientati in teren ? Careva dintre voi cunoaste locurile foarte bine ? Sau aveti super harti militare ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Nooo...mai oameni buni (cititi cu accent ardelesc, chiar daca sunt eu mitic) sezurati o tsara jos pa piscu' cela? :ha: :ha: nooo...lasa ca vin io pa la voi si de nu ne-om da.....de numa-numa! :ha: :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est intrucat nu suntem in trecere prin judet, prefeream sa nu distrugem niciodata nimic si speram ca nu vom avea probleme cu autoritatile, CHIAR DACA SIMPLUL FAPT CA TRECI PE ACEL DRUM E DEJA O CONTRAVENTIE poate la voi solutia e sa smulgi din pamant bariera si eventual, daca ajungeti pe la casa padurarului sa il si bateti bine "preventiv", dar pe la noi incercam sa distrugem ca mai putin Bravo Soimu!!! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Creasta Muntilor Zarandului de la Vest la Est Faina iesire ! Am totusi o intrebare : cum va orientati in teren ? Careva dintre voi cunoaste locurile foarte bine ? Sau aveti super harti militare ? Orientarea este "sarea si piperul" in offroad :grin: De obicei mergem pe trasee noi, pe care nu le cunoastem, aici e farmecul. Stabilim ce vrem sa facem si unde vrem sa ajungem, iar daca timpul nu ne permite sa ne atingem tinta, cautam o iesire din traseu si continuam intr-o alta zi. :h5 Ca sa te poti orienta, bineinteles ca trebuie sa ai o harta si o busola, eventual si un GPS bun. Pe langa astea e nevoie de putin fler si ceva experienta. Nooo...mai oameni buni (cititi cu accent ardelesc, chiar daca sunt eu mitic) sezurati o tsara jos pa piscu' cela? nooo...lasa ca vin io pa la voi si de nu ne-om da.....de numa-numa! Petre, n-am pre sazut ca so facut sara... :grin: No vina dara, s-om mere pa unge nici nu ce gangesti... :h5 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate