mariusg Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 ma intereseaza si pe mine niste genti de tabla pt LR2 cu tot cu cauciucuri de iarna...sau fara. stie cineva ceva in Romaina? afara am gasit multe dar nu prea am cum sa le aduc din olanda sau belgia. pe lista mea de cumparaturi mai sunt pe curind si un roof-rack custom (am inteles ca la tracoservice se fac?) si o scarita. daca aveti detalii nu ezitati ....... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 incearca sa vorbesti cu Nike&Patrol ca poate reuseste sa-ti aduca din Anglia... p.s. sub nici o forma acest mesaj nu este o reclama sau anunt :grin: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Pentru Land Rover iti poate aduce Nike tot ce vrei ca doar in Anglia se produc nu :grin: Asta e deja reclama :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 8, 2007 Autor Partajează Postat August 8, 2007 credeam ca gasesc prin romania. nu stiu daca poate sa aduca chestii mari (cam cintaresc ce vreau eu). Mugur, vad ca ce ai pus tu pe masina sunt cam productie Australia. ai o pila acolo (vorbesc de transport mai ieftin) sau ai gasit dealeri mai aproape? poate daca ai timp imi detaliezi de unde ai cumparat ce ai pus pe masina? asa la o mica adunare cred ca ai dat peste 20.000 EUR pe toate. problema este daca le-ai gasit prin europa. nu stiu ce aveti voi din acest forum cu reclama..... dar nu cred ca are cineva interes sa faca reclama, ci mai degraba sa ajute..... daca iei legatura cu cineva pentru un anume lucru bineinteles ca te interesezi si in alte locuri de pret si dupa aceea actionezi...... dar poate voi stiti mai bine.... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 da tu nu mai stii de gluma??? Nike n-are nevoie de reclama :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Cum am mai spus si alta data, orice informatie de genul asta pe forum eu o consider informatie utila si nu reclama. @Mariusg: Nu are nimeni nimic cu reclama pe forum. Esti nou pe aici si probabil interpretezi gresit anumite exprimari de pe aici. Mugur si-a luat majoritatea pieselor (daca nu toate) prin Angus. Angus distribuie o gramada de piese si accesorii offroad in Romania. La fel si Nike are o relatie buna cu Anglia de unde poate sa aduca piese. Pune mana pe telefon si ia legatura cu ei. Sa incerci sa aduci tu separat, e mai complicat. Parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 multumesc asa o sa fac Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate